Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.
Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.
Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.
Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?
Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.
F
Voltam ilyen helyzetben. :)
Természetesen először is távol tartottam magam az illetőtől aki elkezdett vonzani és megpróbáltam a kapcsolatomat helyre hozni, hiszen nyilvánvalóvá vált hogy valami hiányzik. Az akkori párom nem volt partner ebben, megbeszéltük hogy mi a gond de ő nem kívánt változtatni. Szakítottunk és ezután kezdtem randizni azzal aki érdekelt. Abszolút megérte, nem kellett azzal szívatnom saját magamat hogy folyton színészkednem kelljen és stresszes legyek. Nem mellesleg a randipartnerem is komolyabban vett így.
Szóval nekem kár magyarázni hogy az átverés és a liánozás jobban megéri. :D
Hozzátennék pár gondolatot.
Mindkettőbe nagyon szerelmes vagyok.
Én így vagyok teljes.
Mindketten jól érzik magukat mellettem, és boldogok.
Vegyétek úgy, hogy beteg vagyok. Olyan betegség ez, mint a homoszexualitás, vagy transzgenderség.
Egészen megértem az összes "beteg"-et, amikor érzik, hogy a társadalom tökéletesen lenézi, kiközösíti és megbélyegzi őket.
Senki nem mondott még jobb alibit mellesleg :)
Úgyhogy az eredeti tervvel kell menjek majd. Legyen fotó, vagy sem?
A melegek és a transzneműek nem vernek át senkit alapvetően. Nem ártanak másnak.
Akit minimálisan szeret és tisztel az ember, annak nem hazudik bele a képébe, pláne nem folyamatosan.
#35 Nem verem át a páromat. Tök boldog, és mindent megkap, amit kér mindenféle értelemben.
Én is szeretem őt. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!