Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megcsalóként (tehát nem a szingli félként) beleszeretett a szeretőbe, de nem meri elmondani?
Figyelt kérdés
Közös megegyezéssel csak szex. Te vagy családos, de úgy érzed többet kezdesz érezni.
Van értelme elmondani? Vagy csak tönkretenném vele a viszonyt?
Volt aki felsült így?
Egyáltalán szokás az ilyen? Ő nem keres párkapcsolatot, de szerintem kedvel
2021. ápr. 24. 22:09
21/47 anonim válasza:
Ahol mindkét fél családos, ott nyugodtan el lehet mondani. Főleg ha egy véleményen vagytok a kapcsolatotokat illetően. Hogy nem lehet több belőle.
Pont amiatt, amit a kérdező mond. Megérdemli, hogy nem csak annyi volt, hogy szex.
De akkor is csak nagyon finoman, hangsúlyozva, hogy továbbra sem akarsz semmit.
22/47 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki... Mármint a feleségednek.
23/47 anonim válasza:
18-as vagyok... Nagyon átérzem a kérdező helyzetét, mert férjnél vagyok és pár hónapja kerestem szeretőt, kifejezetten az otthoni szex nélküliség miatt. Direkt nős férfit, olyat, aki ugyan úgy nem akart válni, ahogyan én sem. Villámgyorsan belezúgtam, de szerencsére- mielőtt még igazán komoly lett volna a dolog-kiderült, hogy nem csak otthon hazudik, hanem nekem is. Ez jól is jött, mert nagyon gyorsan sikerült kigyógyulnom a dologból- mázlim volt. Az új szeretőt már sokkal megfontoltabban választottam: ő elvált, nem akar komoly kapcsolatot csak állandó szeretőt. A viszonyunk pont olyan, ahogyan terveztük: barátság extrákkal, de ha valamelyikünk komolyabbnak kezdené érezni, akkor azonnal szakítanánk- ezt megbeszéltük előre- mert közöttünk ennél több nem lehet, miután én biztosan nem válok. Szóval ha mégis úgy gondolod, kérdező, hogy nem válsz, de meg szeretnéd mondani,akkor csak egy módon célszerű:megmondod hogy beleszerettél, de így se válsz, és miután jövőtlen a dolog, rá bízod, hogy szakít-e veled... Te meg majd túléled valahogy, bármi is jön- ez már a te jól megérdemelt kockázatod.:)
24/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 23-as. Te váltottál volna, ha az első szeretőd viszonozza?
2021. ápr. 29. 16:00
25/47 anonim válasza:
#24: nem,sose váltanék. Nálunk olyan spec. helyzet van, hogy a 'titokban megcsalásnál' szerintem csak két rosszabb verzió lenne a férjem számára:a nyíltan megcsalás és a válás.
26/47 A kérdező kommentje:
De akkor szíved szerint megtetted volna...
2021. ápr. 29. 16:29
27/47 anonim válasza:
#26. Nem. A férjem boldog velem és én is boldog vagyok vele, csak nekem hiányzik a szex. De a kapcsolatunkat nem cserélném le a szexre sem és egy ilyen hirtelen belezúgásra se. 20 éve élünk együtt, nyilván nem a kezdeti heves szerelem lobog, de szeretem.De mi nagyon jól élünk és ő nem tehet az én 'hiányérzetemről'.
28/47 A kérdező kommentje:
Én ezt most akkor elengedem. Totál ellentmondásos vagy. Legyen úgy ahogy neked jó
2021. ápr. 29. 16:46
29/47 anonim válasza:
#28: tök logikus vagyok.Szeretek valakit 20 éve, de 2 éve nincs szex, és egyikünk se tehet róla. Tehát maradok a házasságban és kerestem valakit. Hülyeség az, amit itt sokan írnak, hogy ha nem OK, válj el. Igenis vannak olyan helyzetek, amikor nem válsz, hanem titokban 'pótolod' azt, ami hiányzik. Sok sikert neked.
30/47 anonim válasza:
A férjed nem tehet róla hogy neked hianyérzeted van? Csak ő tehet róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!