Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes az az ember, aki többször csalja a barátnőjét? Lehet ezt az igényekre fogni?
Néha néha belépett egy férfi az életembe, mindig megfűzött, lefeküdtünk, ő próbálkozott több miatt is de nem volt komoly soha.
Néha eltűnt, majd 1 hétig ostromolt. Hullámvasút volt.
Majd fröcsögve megkeresett a nője, hogy lebukott hogy megcsalta, és hogy tudjam meg, őt szereti nem engem…. Küldött képernyőképeket is, tényleg emberünk papucs módján meg volt alázkodva a kapcsolatban. Mondom oooooké 😃 de amikor a pali is elkezdett engem bántani (???) hogy ő igenis szereti a párját akkor szembe röhögtem. Hogy pont nekem akarja beadni.
Azóta itt ott összefutottam ezzel a férfival még, természetesen mintha mi sem történt volna próbálkozik még, de amúgy csak a nőjéről beszél negatívan, de látszik benne hogy érzelmi felindulásból szidja, betegesen féltékeny stb. De soha nem hagyná ott, FB tele szerelmes képekkel, kezét is megkérte.
És most elgondolkodtam, hogy létezik, hogy amúgy tényleg szereti ezt a nőt? Számomra evidens, hogy nem, hiszen egyet csettintenék már jönne randira. De mégis csak körülötte forog az élete, konkrétan verekedésbe keveredett féltékenység miatt.
Ezt érti valaki?
(Nem érdekel az életük, csak filozofálok hogy működnek a férfiak)
Nem szerelmes már belé. Szereti, kötődik hozzá de a f@rka már más irányba is hajtja.
Szerintem kb ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!