Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, aki megcsalókén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megcsalóként (tehát nem a szingli félként) beleszeretett a szeretőbe, de nem meri elmondani?

Figyelt kérdés

Közös megegyezéssel csak szex. Te vagy családos, de úgy érzed többet kezdesz érezni.

Van értelme elmondani? Vagy csak tönkretenném vele a viszonyt?

Volt aki felsült így?

Egyáltalán szokás az ilyen? Ő nem keres párkapcsolatot, de szerintem kedvel

2021. ápr. 24. 22:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
37%
#40: és mit tegyek? váljak el egy 81 éves férjtől, aki 18 évig tökéletes férj volt és senki nem kényszerített hozzá ostorral? Ez a szitu mennyiben más, mint amikor valaki azt mondja, hogy nem válik a gyerekek vagy a hitel vagy a ház miatt? Te hány éves vagy egyébként? 79 éves koráig nekem is remek volt az élet:)
2021. ápr. 29. 18:29
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van két és fél éve szeretőm. Én szingli vagyok, O házas. Szerelem mindkét oldalról. Én örültem, mikor elmodta, belém szeretett. Kicsit megkönnyebbültem, hogy nem egy oldalú az érzés. Olyan jó kimondani és hallani, hogy szeretjük egymást.
2021. ápr. 30. 07:12
 43/47 anonim ***** válasza:
#42: Ki mondta először? Mert lehet, hogy ebben a szituban ez nem mindegy...Ill. az is egy másik eset, ha fokozatosan alakulnak ki az érzések de erről nyíltan azonnal beszéltek is. Egyébként gratulálok, sok boldogságot nektek.
2021. ápr. 30. 07:22
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmeddel így nem tudna mit kezdeni. De lehet belőle mély barátság. Én igaz szeretőt kerestem és keresek, nem csak szexet. Ez nálunk ki volt mondva. Sőt alig volt szex pár havonta, inkább csak szerelem.
2021. ápr. 30. 11:09
 45/47 anonim ***** válasza:
42 vagyok. Már nem emlékszem,ki mondta ki, sztem beszéltük,hogy veszélyes játék és mondta, érzi,már másképp csókolom. Mondom,pedig megbeszéltük,nincs erzelem. Erre O, igen, megbeszéltük,de az erzeseknek nem lehet parancsolni. Így konstataltuk,hogy beszéd ide vagy oda, ki bizony szeretjük egymást. Köszönöm a jókívánságot
2021. ápr. 30. 14:42
 46/47 A kérdező kommentje:

veszélyes játék

Ezzel egyetértek....

2021. ápr. 30. 14:57
 47/47 anonim ***** válasza:
De mi élvezzük ezt a játékot és egyikünk sem akar neki véget vetni. Egyre jobb, minél jobban szeretjük egymást. Most már olyan vagyainkat is elmondjuk a másiknak, ami által sokkal színesebb,érdekesebb, változatosabb az együttlét. Olyanokat élünk át, mint még soha előtte. Hány évesek vagytok?
2021. ápr. 30. 15:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!