Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, aki megcsalókén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megcsalóként (tehát nem a szingli félként) beleszeretett a szeretőbe, de nem meri elmondani?

Figyelt kérdés

Közös megegyezéssel csak szex. Te vagy családos, de úgy érzed többet kezdesz érezni.

Van értelme elmondani? Vagy csak tönkretenném vele a viszonyt?

Volt aki felsült így?

Egyáltalán szokás az ilyen? Ő nem keres párkapcsolatot, de szerintem kedvel

2021. ápr. 24. 22:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
27%
#30: Gondolod, hogy ha 18 évig minden OK volt, akkor a 19.-ben csomót köt rá direkt azért, hogy engem szívasson? Lehetnek esetek, állapotok amik hatására ez a dolog változik...
2021. ápr. 29. 17:03
 32/47 A kérdező kommentje:
Szerintem arra célzott, hogy nem tesz a szexhiányod ellen. Vannak szexuális játékok, meg ugye kéz, ujjak , nyelv...ilyenek. Én valahol értem
2021. ápr. 29. 17:33
 33/47 A kérdező kommentje:
De ezek szerint egy éve van csak gond, de te beújítottál ilyen hamar valakit?
2021. ápr. 29. 17:34
 34/47 anonim ***** válasza:
27%
#33: 2,5 éve van gond, 4 hónapja van szeretőm. Igen, a 'pótlékok': szóval volt egy rövid idő( 1-2 hónap)amikor beértem a pótlékokkal a férjem közreműködésével. De aztán ő már ezt se akarta, minden elmaradt. Elővettem a vibrit majd 2 évre, majd kerestem egy külsőst. Most stabil a helyzet mindkét fronton.
2021. ápr. 29. 17:46
 35/47 A kérdező kommentje:
Ne vedd kérlek bántásnak, de őszintén én sajnállak. Szerintem ennél többet érdemelnél. Elhiszem, hogy szereted a párodat, de véleményem szerint már csak mint embert vagy jó barátot.
2021. ápr. 29. 17:49
 36/47 anonim ***** válasza:
71%
#35: hát, be kell hogy valljam, időnként én is sajnálom magam... De 20 éve óriási korkülönbséggel mentem férjhez, de hatalmas szerelem volt mindkét részről. Most a korkül. visszaütött. Ez van.
2021. ápr. 29. 17:53
 37/47 A kérdező kommentje:
Én a helyedben egy szembejövő szerelmet már nem eresztenék el. Nem ápolhatod mintha az apád lenne. Komolyan. Egy életed van, nem áldozhatod be másért.
2021. ápr. 29. 18:02
 38/47 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem ilyen rossz a helyzet, szellemileg, fizikailag, pszihésen 20 évet nyugodtan letagadhatna,de egyszerűen már nem potens és az sem hozza lázba, hogy másként elégítsen ki. Tehát amíg diszkréten csinálom, és a szeretőnm tűri, hogy úgy ugrál, ahogy én - a férjem és a munkám miatt- fütyülök, nekem OK így. Nagyon boldog 18 évem volt a férjemmel, és az utolsó 2,5 is csak a szex hiánya miatt nem OK. De ezt túlragoztuk. Ügyes légy, de ne feledd el: mindennek ára van és előbb-utóbb fizetni kell:)
2021. ápr. 29. 18:16
 39/47 A kérdező kommentje:

mindennek ára van és előbb-utóbb fizetni kell:)

Ezzel nem tudok szembemenni :) Neked is sok sikert azért

2021. ápr. 29. 18:18
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő már a pótlékokat se akarja neked nyújtani, az őrajta múlik, erre nincs mentség. Én biztos nem sajátítanék így ki magamnak valakit, ha barátságnál többet nem lennék hajlandó nyújtani neki.
2021. ápr. 29. 18:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!