Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megcsalóként (tehát nem a szingli félként) beleszeretett a szeretőbe, de nem meri elmondani?
Figyelt kérdés
Közös megegyezéssel csak szex. Te vagy családos, de úgy érzed többet kezdesz érezni.
Van értelme elmondani? Vagy csak tönkretenném vele a viszonyt?
Volt aki felsült így?
Egyáltalán szokás az ilyen? Ő nem keres párkapcsolatot, de szerintem kedvel
2021. ápr. 24. 22:09
31/47 anonim válasza:
#30: Gondolod, hogy ha 18 évig minden OK volt, akkor a 19.-ben csomót köt rá direkt azért, hogy engem szívasson? Lehetnek esetek, állapotok amik hatására ez a dolog változik...
32/47 A kérdező kommentje:
Szerintem arra célzott, hogy nem tesz a szexhiányod ellen. Vannak szexuális játékok, meg ugye kéz, ujjak , nyelv...ilyenek. Én valahol értem
2021. ápr. 29. 17:33
33/47 A kérdező kommentje:
De ezek szerint egy éve van csak gond, de te beújítottál ilyen hamar valakit?
2021. ápr. 29. 17:34
34/47 anonim válasza:
#33: 2,5 éve van gond, 4 hónapja van szeretőm. Igen, a 'pótlékok': szóval volt egy rövid idő( 1-2 hónap)amikor beértem a pótlékokkal a férjem közreműködésével. De aztán ő már ezt se akarta, minden elmaradt. Elővettem a vibrit majd 2 évre, majd kerestem egy külsőst. Most stabil a helyzet mindkét fronton.
35/47 A kérdező kommentje:
Ne vedd kérlek bántásnak, de őszintén én sajnállak. Szerintem ennél többet érdemelnél. Elhiszem, hogy szereted a párodat, de véleményem szerint már csak mint embert vagy jó barátot.
2021. ápr. 29. 17:49
36/47 anonim válasza:
#35: hát, be kell hogy valljam, időnként én is sajnálom magam... De 20 éve óriási korkülönbséggel mentem férjhez, de hatalmas szerelem volt mindkét részről. Most a korkül. visszaütött. Ez van.
37/47 A kérdező kommentje:
Én a helyedben egy szembejövő szerelmet már nem eresztenék el. Nem ápolhatod mintha az apád lenne. Komolyan. Egy életed van, nem áldozhatod be másért.
2021. ápr. 29. 18:02
38/47 anonim válasza:
Szerencsére nem ilyen rossz a helyzet, szellemileg, fizikailag, pszihésen 20 évet nyugodtan letagadhatna,de egyszerűen már nem potens és az sem hozza lázba, hogy másként elégítsen ki. Tehát amíg diszkréten csinálom, és a szeretőnm tűri, hogy úgy ugrál, ahogy én - a férjem és a munkám miatt- fütyülök, nekem OK így. Nagyon boldog 18 évem volt a férjemmel, és az utolsó 2,5 is csak a szex hiánya miatt nem OK. De ezt túlragoztuk. Ügyes légy, de ne feledd el: mindennek ára van és előbb-utóbb fizetni kell:)
39/47 A kérdező kommentje:
mindennek ára van és előbb-utóbb fizetni kell:)
Ezzel nem tudok szembemenni :) Neked is sok sikert azért
2021. ápr. 29. 18:18
40/47 anonim válasza:
Ha ő már a pótlékokat se akarja neked nyújtani, az őrajta múlik, erre nincs mentség. Én biztos nem sajátítanék így ki magamnak valakit, ha barátságnál többet nem lennék hajlandó nyújtani neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!