Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az érzelmi megcsalás megbocsáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmi megcsalás megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Ha az egyik fél évek óta csetel mással, mindent megoszt, flörtöl, közben kibeszéli a párját, több gyerek van, terveznek még, amit csak az egyikük akar, sok képcsere, köztük komprommitáló stb, intim dolgokat oszt meg...

Van aki járt így? Bukott le a párja? Mi lett a vége?

ma 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Én keveredtem ilyen viszonyba.

Nem buktam le, elmondtam.

Megbocsájtott a párom.

ma 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Gyerekek mellett ilyet a legtöbben megbocsátanak.
ma 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Megbocsátanám, mert mindenki követ el hibákat, de nem tudnék vele maradni. Hiszen hiányzik neki az izgalom, mástól való figyelem. Nem vagyok neki elég, nem szeret és nem becsül meg. Ha úgy érezne akkor nekem szólt volna, hogy nem jól érzi magát változtassunk. Tehát szakítás lenne a vége hiába vannak gyerekek.
ma 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A partner nem tulajdon. Beszélgethet mással. Intim dolgokat kiadni harmadik félnek az viszont görény dolog.
ma 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre biztos nem szülnék még egy gyereket, főleg hogy csak egyik akarja
ma 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!