Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak tekinthető? Megbocsájtható?
Figyelt kérdés
Férfi+nő megismerkedett, de a férfi életkörülményei miatt akadozott az ismerkedés, de minden egyes nap beszélgettek és fokozatosan egyre közelebb kerültek egymáshoz. Csókig jutottak. Ez az ismerkedési fázis tartott úgy 6 hónapig, de a nő összejött pár szex erejéig egy másik sráccal.ma 12:48
1/12 anonim válasza:
6 hónap? Mit csináltatok 6 hónapig, hogy nem kerültettek ágyba? Ki tudja ezt kivárni?
2/12 A kérdező kommentje:
A ritkább találkozás miatt húzódott el az ismerkedés.
ma 12:49
3/12 anonim válasza:
Habitus függő. Ha a férfi se veszi komolyabban, mint a nő, akkor nem megcsalás. Viszont ha komolyabb kapcsolatot keres, hát máshol kéne keresgélnie inkább..
4/12 anonim válasza:
Nem. Nincs is együtt a két fél. Attól függetlenül huzamosabb ideig tartó ismerkedés közben ez gerinctelen dolog és megszakítanám a "kapcsolatot".
6/12 anonim válasza:
Mondjuk eleve nem értem, miért ismerkedsz, ha alig tudtatok fél év alatt találkozni.
7/12 anonim válasza:
Nem csalt meg hiszen nem voltatok egy pár. Csak azt lehet megcsalni akivel együtt vagy.
8/12 anonim válasza:
Nekem 6 hónap ismerkedés meg egy csók nem kapcsolat. Ez egymás idejének a húzása. Teljesen megértem, hogy a nő lelépett mással, de ezt illett volna közölni a férfival is.
9/12 anonim válasza:
Nem bocsátható meg, de nem megcsalás inkább átverés.
10/12 anonim válasza:
Nem megcsalás, de én ezek után nem hinném, hogy komolyan érdekellek. Bár.. fél év tötyörgés valamiért megtörtént..
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!