Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hibáztatható a megcsaló egy régóta rossz kapcsolatban?
Előre leszögezném, sem megcsaló nem vagyok, se megcsalt, pláne nem szerető.
Tételezzük fel, van egy évek óta kihűlt kapcsolat, ami házasság is, szóval könnyen nem lehetne válni, mert van közös vagyon, közös lakás, közös hitel, közös gyerek.
De egyik félnek elég egy hónapban az egyszeri szex, elég ha a párja rendesen elmosogat, elég hogy délután tanul a gyerekkel egy órát.
Másik fél viszont X év után is vágyna romantikára, szexre, bújásra, de ezt nem kapja meg.
Megtett elmúlt években mindent. Udvarolt, kedveskedett, de hiába.
És jön egy harmadik fél, aki mindent megad.
Ilyenkor nem borítékolva volt, hogy ez lesz?
Ilyenkor a megcsalt fél milyen jogon kéri ki magának?
Nem kéne a megcsaltnak is elgondolkodnia, hogy nem csak akkor kéne igényt tartania a másikra mikor már idáig eljutottak?
Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?
Van olyan, aki prostihoz is úgy jár, hogy nem a szex kell, csak meghallgassák.
Tényleg mindig ugyanolyan válaszok születnek, viszont én más véleményen vagyok.
Sokszor láttam hogy nők seperc alatt elvetetik magukat, gyorsan szülnek, utána gyakran elhanyagolják magukat, zsémbeskednek, veszekednek, kötekednek, lekicsinylik a férjüket mások előtt.
Nem látok bele a kapcsolatokba természetesen, de sok helyről hallom, és itt is olvasom, hogy a nők nem szexelnek.
Ha megcsalás vagy válás lesz a vége, valamiért mindig megy az áldozathibáztatás, vagyis a külvilág szerint a férfi valamilyen viselkedésével úgymond kivívta az elhanyagolást.
Én úgy látom hogy sok nőnek a férj az egy zsákmány. Nem a férfit akarják hanem férjet akarnak. Férj pipa, gyerek pipa, lakás pipa. Szexelni már nem kell mert a gyerek megvan.
Kedvesség mar nem kell mert az esküvő megvolt.
Utana ha a férfinak lennének testi vagy lelki igényei arra nem reagálnak. Megy a fenyegetés a gyerekkel, anyagiakkal, ha esetleg megfordulna valami a férfi fejében. Tulajdonná vált a férj, tárgyiasítva lett.
Ha a férfi válna vagy szeretője lenne, akkor persze lehet játszani az áldozatot.
Sajnos nagyon sok az ilyen eset.
Hogy hol hibázik a férfi? Ott, hogy az ilyen nőt el se kéne venni. Bizony kilóg a lóláb már az esküvő előtt, észre kéne venni. Csak sok férfi a hisztis, akaratos nőt nőiesnek látja. Hagyják hogy birtokba vegyék őket mint valami kötelező kelléket. Papucsok ők már az esküvő előtt. Nem keresik azt a nőt, akivel meglenne az igazi összhang,mert nincs hozzá bátorságuk. Ugyanígy gyakran nincs bátorságuk otthagyni az ilyen bántalmazó, elhanyagoló nőket. Sajnos az nem mentség a boldogság elvesztegetésére, hogy valakit kelepcébe csaltak.
Ha valaki hagyta, hogy bábuként férjül vegyék, akkor menjen terápiára, és érjen el akkora változást a személyiségében, amitől valtoztatni MER az életén. Nem kell bedőlni anyuka zsarolasának, egyáltalán nem biztos, hogy a nőnek ítélik a gyereket.
Visszatévedtem, végigolvastam.
Az a véleményem, hogy aki azért nem válik, mert az anyagiak fontosabbak, az utána ne sírjon, hogy csak a fizetését szereti a felesége. Saját maga döntött úgy, hogy már rég nincsenek érzelmek, de az anyagiakat továbbra is kiélvezi.
Ezek után hiteltelen ez a hiszti, hogy ő csak dolgozik a családért és nem kap semmit.
Az is jó kérdés, hogy a feleség miért nem lép félre? Hiszen pont ugyanolyan xar a házassága, és ugyanúgy lehet szerelmes bárki másba.
Az ilyen fantazmagóriák meg viccesek, hogy a nők életének egyetlen célja, hogy megcsalt feleségek legyenek egy pocsék házasságban, ahol tönkretehetik a férjük életét. Mindezt a Szent Spermáért.
Minek vetted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!