Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire hibáztatható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hibáztatható a megcsaló egy régóta rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, sem megcsaló nem vagyok, se megcsalt, pláne nem szerető.

Tételezzük fel, van egy évek óta kihűlt kapcsolat, ami házasság is, szóval könnyen nem lehetne válni, mert van közös vagyon, közös lakás, közös hitel, közös gyerek.

De egyik félnek elég egy hónapban az egyszeri szex, elég ha a párja rendesen elmosogat, elég hogy délután tanul a gyerekkel egy órát.

Másik fél viszont X év után is vágyna romantikára, szexre, bújásra, de ezt nem kapja meg.

Megtett elmúlt években mindent. Udvarolt, kedveskedett, de hiába.

És jön egy harmadik fél, aki mindent megad.

Ilyenkor nem borítékolva volt, hogy ez lesz?

Ilyenkor a megcsalt fél milyen jogon kéri ki magának?

Nem kéne a megcsaltnak is elgondolkodnia, hogy nem csak akkor kéne igényt tartania a másikra mikor már idáig eljutottak?

Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?

Van olyan, aki prostihoz is úgy jár, hogy nem a szex kell, csak meghallgassák.

2021. ápr. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem gyereket vállalni, közös hitelt felvenni csak nagyon-nagyon fix, már bizonyított házasságba szabad. Innentől a saját döntése, senkit nem okolhat!
2021. ápr. 11. 21:53
 22/64 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem mindig hibáztatható, a legtöbbször nem, főleg ha férfiról van szó. Húzzák az igát, viszik haza a pénzt, a feleség meg elégedetlenkedik, és a gyerekre fogja az egézset de mikor zsarolni kell vele jól jön. Aki ilyen kapcsolatban csal azt teljesen megértem és támogatom
2021. ápr. 11. 22:45
 23/64 anonim ***** válasza:
40%
És szerinted a másik fél miért nem adta meg a romantikát? Ha szeretek valakit, akkor próbálok a kedvére tenni. Nyilván a másik fél sem kapta meg azt,amire szüksége volt.
2021. ápr. 11. 22:45
 24/64 A kérdező kommentje:

23# Tehát elhanyagoló fél nem létezik ? 😏

Csak akkor hanyagol, ha már te hanyagoltad. Viszont a megcsaló szándékkal hanyagolt, ugye?

Na pont ezért kérdeztem. Mert kb. mindig ez a válasz.

Csak a megcsaló a hanyagoló, aki aljas módon nem törődjött a párjával, majd még félre is megy. Kizárt, hogy a megcsalt maga legyen a kezdő hanyagoló fél...

2021. ápr. 11. 22:51
 25/64 anonim ***** válasza:
40%
Lehetséges, hogy kölcsönösen nem adták meg egymásnak, amit a másik szeretett volna. Ilyenkor nem a félred.gás a megoldás, hanem a kommunikáció.
2021. ápr. 11. 22:56
 26/64 anonim ***** válasza:
50%

20: Dehogynem, a megcsaló veri át a megcsaltat.

Nem fordítva. Hogy gondoltad?

2021. ápr. 11. 23:00
 27/64 A kérdező kommentje:

26# Nem átverés, hogy x év múlva elvárják, hogy légy jó férj, jó apuka, add haza a fizetésed, és cserébe nem kapsz semmit?

Érzelmileg nem megcsalás, ha pl. kuncsorogni kell a havi egyszeri szexért is?

2021. ápr. 11. 23:02
 28/64 anonim ***** válasza:
64%

24!

Tehát akkor lássuk a helyzetet. Van egy kapcsolat, ahol a felek szeretik egymást. Próbálnak egymás kedvében járni, szeretnek együtt lenni stb. Ha a párom kedves velem, szeret és megteszi értem, amit szeretnék, akkor én is így fogok vele viselkedni. Viszont ha a párom másképpen cselekszik, "ellenem", akkor én sem leszek már vele kedves. Nem adom meg neki a romantikát,ezért ő más karjában keresi a boldogságot.

2021. ápr. 11. 23:04
 29/64 A kérdező kommentje:

Nem. Van egy kapcsolat, ahol már az egyik fél (a megcsalt) régóta hanyagolja a másikat. És a másik próbált ezellen tenni. Romantikát vinni bele, bizonyítani, kedveskedni, de évek alatt lerongyolódott az önértékelése. És jön egy harmadik fél aki értékeli mindezt.

Ezek után ha kiderül miért csodálkozik a megcsalt. Hiszen évek óta nem értékelte a másikat.

2021. ápr. 11. 23:07
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

27: Nem értem. Ki vár el ilyet?

Szerintem ez fantazmagória.

2021. ápr. 11. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!