Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire hibáztatható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hibáztatható a megcsaló egy régóta rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, sem megcsaló nem vagyok, se megcsalt, pláne nem szerető.

Tételezzük fel, van egy évek óta kihűlt kapcsolat, ami házasság is, szóval könnyen nem lehetne válni, mert van közös vagyon, közös lakás, közös hitel, közös gyerek.

De egyik félnek elég egy hónapban az egyszeri szex, elég ha a párja rendesen elmosogat, elég hogy délután tanul a gyerekkel egy órát.

Másik fél viszont X év után is vágyna romantikára, szexre, bújásra, de ezt nem kapja meg.

Megtett elmúlt években mindent. Udvarolt, kedveskedett, de hiába.

És jön egy harmadik fél, aki mindent megad.

Ilyenkor nem borítékolva volt, hogy ez lesz?

Ilyenkor a megcsalt fél milyen jogon kéri ki magának?

Nem kéne a megcsaltnak is elgondolkodnia, hogy nem csak akkor kéne igényt tartania a másikra mikor már idáig eljutottak?

Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?

Van olyan, aki prostihoz is úgy jár, hogy nem a szex kell, csak meghallgassák.

2021. ápr. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Hát szerintem egy megcsalást megelőz hosszú rossz kapcsolat. Gondolom mindig hiányolta a romantikát, de nem mindegy hogy egy hete-hónapja nincs, vagy már két éve.
2021. ápr. 11. 21:05
 12/64 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mindegy, mivel magyarázza valaki azt, hogy átver másokat, attól még átvert másokat.

Ez etikai kérdés.

2021. ápr. 11. 21:12
 13/64 anonim ***** válasza:
84%

11: Ez nincs így.

Rengeteg embernek maga az átverés okoz örömet, van, aki már az ismerkedési szakaszban egyszerre többekkel van titokban, mert azt gondolja, neki joga van mások döntési jogát elvenni.

2021. ápr. 11. 21:13
 14/64 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy nem te vagy a megcsaló, de úgy írsz, mint akinek eddig tartós kapcsolata se volt. Így meg nehéz. Mintha egy vaknak magyaráznád az impresszionizmust.
2021. ápr. 11. 21:14
 15/64 anonim ***** válasza:
83%

"Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?"

Ez a fogalom a társadalomtudományból származik és nem a párkapcsolatot jelenti, hanem azt, hogy az ember társadalmat képző faj.

Egyáltalán nem kötelező egy másik emberrel közös háztartásban élni,

szerelmi kapcsolatot kiépíteni, szexuális kötődéseket kiépíteni, megígérni neki dolgokat, majd azt a háta mögött megszegni.

Rengetegen élnek is egyedül, illetve legalább ennyien megmondják a másiknak, ha már nem akarnak vele közösen csinálni semmit és nem érzik, hogy rászorulnának, hogy hazudjanak vagy kockáztassák az állítólagos szeretteik egészségét.

2021. ápr. 11. 21:19
 16/64 anonim ***** válasza:
60%

"Hát szerintem egy megcsalást megelőz hosszú rossz kapcsolat"

Hát szerintem meg meglepődnél... de bár csak ennyi lenne!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2021. ápr. 11. 21:21
 17/64 anonim ***** válasza:
59%

Minden hétvégén jön valaki, és telenyomja a gyakori kérdéseket megcsalós kérdésekkel. Ugyanebben a kötekedős stílusban, ugyanezt a szövegtagolást használva.

Fizetnek neked ezért? Vagy mi értelme állandóan provokálni?

Azt már nem hiszem el, hogy valóban érdekelnek a válaszok, mert ugyanazt írja mindenki, oldalakon keresztül.

2021. ápr. 11. 21:22
 18/64 anonim ***** válasza:
0%

17: Tervezett demoralizáció:

https://www.youtube.com/watch?v=yEWo-vvscMA

Vannak rövidebb verziói is F acebook-on.

2021. ápr. 11. 21:26
 19/64 anonim ***** válasza:
27%
6: lehet, hogy én jobban jártam, de a gyerekeink biztos nem. Ők eléggé megszenvedik, nehezen dolgozzák fel ezt a helyzetet.
2021. ápr. 11. 21:34
 20/64 A kérdező kommentje:

12. És a megcsalt nincs átverve?

13. Ok , de most egy speciális esetet írtam le.

14. Örülök, hogy két mondatból leszűrted, de téves. Stílusod meg hagy maga után kivetnivalót.

15. Téves. Épp arra utaltam, hogy szükségünk van fajunkbeliekre, és ehhez tartozik, hogy a párom ne csak a kanapé másik részét foglalja el

17. Sajnálom, ha neked ennyi elég, hogy provokálásnak vedd. Nézesd meg az idegeidet.

2021. ápr. 11. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!