Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire hibáztatható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hibáztatható a megcsaló egy régóta rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, sem megcsaló nem vagyok, se megcsalt, pláne nem szerető.

Tételezzük fel, van egy évek óta kihűlt kapcsolat, ami házasság is, szóval könnyen nem lehetne válni, mert van közös vagyon, közös lakás, közös hitel, közös gyerek.

De egyik félnek elég egy hónapban az egyszeri szex, elég ha a párja rendesen elmosogat, elég hogy délután tanul a gyerekkel egy órát.

Másik fél viszont X év után is vágyna romantikára, szexre, bújásra, de ezt nem kapja meg.

Megtett elmúlt években mindent. Udvarolt, kedveskedett, de hiába.

És jön egy harmadik fél, aki mindent megad.

Ilyenkor nem borítékolva volt, hogy ez lesz?

Ilyenkor a megcsalt fél milyen jogon kéri ki magának?

Nem kéne a megcsaltnak is elgondolkodnia, hogy nem csak akkor kéne igényt tartania a másikra mikor már idáig eljutottak?

Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?

Van olyan, aki prostihoz is úgy jár, hogy nem a szex kell, csak meghallgassák.

2021. ápr. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
73%
Én nem hiszem, hogy "nem kap semmit", csak max máshogy értékelik a felek a "valamit".
2021. ápr. 11. 23:13
 32/64 A kérdező kommentje:
30/ Fantazmagória, hogy vannak feleségek, akiknek természetes, hogy a másik fél megszűnik férfinak lenni és csak munkarobot és apuka lesz?
2021. ápr. 11. 23:16
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

32: Én nem ismerek házaspárokat egyáltalán.

Teneked sincs senkid, tehát a te fantáziádról kérdezel.

2021. ápr. 11. 23:17
 34/64 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy nincs senkim?
2021. ápr. 11. 23:22
 35/64 anonim ***** válasza:
A kérdésed leírásának első sorában.
2021. ápr. 11. 23:24
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

Meg máshol is írtad talán. hogy nem magadról beszélsz, hanem általánosságban.

Ha viszont van egy konrét eset, akkor arról beszélj, én nem ismerek egy olyan kapcsolatot sem, amilyenre utalgatsz, és kizártnak tartom, hogy olyanba kerüljek. Ha viszont ilyenbe kerültél, el tudom mondani, én hogyan kerülöm el ezt jóval előbb. Mert nem vagyok mazochista és eszemben sincs megtenni bizonyos dolgokat, amiket te valószínűleg megtettél.

2021. ápr. 11. 23:26
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Meg már a cím is mondja: egy régóta rossz kapcsolat. Minek vagy régóta rossz kapcsolatban??? Én nem lennék.
2021. ápr. 11. 23:30
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

32!

El nem tudom képzelni, hogy melyik nő vágyna erre :D

Nekem igenis kell az, hogy a párom jól érezze magát, kielégítsem mind lelkileg, mind testileg, mert ezáltal én is önbizalomhoz jutok. Egy normális kapcsoatban ez így működik, amiről te beszélsz az abnormális, tehát felesleges a miérteket keresni.

2021. ápr. 11. 23:44
 39/64 A kérdező kommentje:

Kérdésem első sorában? Mert sem megcsaló, sem megcsalt, sem szerető nem vagyok, akkor nincs senkim? :o Jó tudni

Tényleg általánosságba beszélek, mivel olvasgatok ezen az oldalon és látom, hogy ha megcsalásról van szó, szinte kivétel nélkül felkoncolnák a megcsalót és elképzelni sem tudják, hogy esetleg ide is el kellett jutni.

Nem védek senkit.

38# Neked furcsa, hogy sok nő megelégszik az anyaszereppel? Nekem nem

2021. ápr. 11. 23:50
 40/64 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező!

Tudod miért hibás a megcsaló? Mert gyáva. Ahelyett, hogy felismerné, hogy basszus, rossz ez a kapcsolat, inkább szakítok, inkább mereszti a picsáját otthon, ahol a párja kiszolgálja, kényezteti, próbál a kedvében járni.

2021. ápr. 11. 23:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!