Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hibáztatható a megcsaló egy régóta rossz kapcsolatban?
Előre leszögezném, sem megcsaló nem vagyok, se megcsalt, pláne nem szerető.
Tételezzük fel, van egy évek óta kihűlt kapcsolat, ami házasság is, szóval könnyen nem lehetne válni, mert van közös vagyon, közös lakás, közös hitel, közös gyerek.
De egyik félnek elég egy hónapban az egyszeri szex, elég ha a párja rendesen elmosogat, elég hogy délután tanul a gyerekkel egy órát.
Másik fél viszont X év után is vágyna romantikára, szexre, bújásra, de ezt nem kapja meg.
Megtett elmúlt években mindent. Udvarolt, kedveskedett, de hiába.
És jön egy harmadik fél, aki mindent megad.
Ilyenkor nem borítékolva volt, hogy ez lesz?
Ilyenkor a megcsalt fél milyen jogon kéri ki magának?
Nem kéne a megcsaltnak is elgondolkodnia, hogy nem csak akkor kéne igényt tartania a másikra mikor már idáig eljutottak?
Társas lények vagyunk, miért furcsa, hogy ha már nem is beszélgetnek velünk, megyünk máshoz akár lelki feltöltődés miatt?
Van olyan, aki prostihoz is úgy jár, hogy nem a szex kell, csak meghallgassák.
100%-ban hibáztatható. Vagy ilyenkor nem érvényes még, hogy egy rossz házassághoz ketten kellenek? Csak mikor lebukik?
Elég okádék dolog a te tetteidért mást okolni.
Látod, az a baj, hogy sok férfi észre se veszi, hogy baj van, amíg a nőtől megkapja a szexet.
Sokszor megy a csodálkozás, hogy minden rendben, egyedüli probléma, hogy nincs szex. Közben meg a nő ezt teljesen másképp látja, csak már megbeszélni nem látja értelmét.
Ti meg mit csináltok? Mi a legjobb megoldás? Titokban félre kell dugni. Elvégre ez a boldog házasság titka.
100%-ban hibáztatható. Ha nem boldog a házasságában, akkor azt jelezze. Oké, hogy próbál udvarolni és kedveskedni, de ha neki hiányzik a viszonzás, akkor nyissa ki a száját és szóljon, beszélje meg a párjával, találjanak közösen megoldást. Ha az a megoldás, hogy nyitott kapcsolatban élnek, akkor az, de ha nincs kompromisszum, akkor bizony el kell válni, még ha kényelmetlen is. Mert miután félrelép az egyik fél, akkor is ugyanúgy el fognak válni, csak akkor még ráadásul élhet is együtt a bűntudattal, hogy ez totál teljesen az ő hibája volt. Van olyan, hogy kifullad egy kapcsolat, nincs azzal semmi baj, még ha szomorú is, de le lehet ezt zárni kultúráltan is, nem kell hozzá feltétlenül más karjába borulni előtte.
Az meg senkinek se jó, ha rossz kommunikáció, megborult párkapcsolati dinamika mellett is erőltetik tovább a házasságot, még ha az is a kényelmesebb megoldás, akár gyerek, akár közös ingó-ingatlan vagyon miatt.
Továbbra sem vagyok megcsaló férj
Sok nő ugyanúgy félremegy. Ott meg a férfi nem akarta megbeszélni?
És amit én kérdeztem arra nem volt válasz amit írtál.
Kérdésemben külön kiemeltem, hogy igenis volt közelítés, udvarlás, igény a romantikára
Kérlek a továbbiakban akkor válaszolj, ha meg tudod állni, hogy ne passzív agresszív módon kommunikálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!