Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam vissza az érzéseket szeretői kapcsolatban?
Feleségemmel eléggé lapos a kapcsolatunk. De válni nem szeretnék
Viszont megismerkedtem egy csinos nővel, aki nyitott lenne rám.
Csak szexet szeretnék, nem belemenni érzelmileg.
Eléggé szimpatikus, de nem szeretnék bonyodalmat.
Beszélgettünk már sokat, erről is, mindkettőnknek elég lenne csak a szex.
Viszont ő egy érettebb nő, és érdekes a személyisége is, ami vonzó számomra. Eléggé ellentéte a nejemnek.
Lehet mondani, hogy ne beszélgessünk, vagy az ilyen bunkóság?
Nem szeretnék érzelmeket belevinni
Ezt meg lehet oldani?
A 45-ös kommented alapján lehet gondolni, hogy te fogsz hamarabb többet érezni.
Mi lesz ha ő akar többet de te nem adhatsz? Hát ezt fektessétek le előre. Azt mondtad értelmes.
Ha meg nálad lesznek érzések...hát ezt neked kell tudnod, hogy tudod-e kezelni.
De ezek már olyan dolgok amikre másoktól nem kaphatsz választ. Ezek már inkább csak ilyen hangos gondolkodásnak hatnak...
52. Te jártál már így? Nem lehet elkerülni?
53. Visszaolvastam. Nem értelek. Csak annyit írtam, hogy vonz nagyon. De ez tény. Nagyon-nagyon. Igen, értelmes.
Nem baj, hangos gondolkodással is segítesz. Értelmes és érdekes nő.
De őszintén én sem értem miért ijedek meg tőle ennyire, hiszen nincsenek még érzelmek.
Azért ijedsz meg tőle, mert már most érzed, hogy kialakulhatnak érzelmek.
De szerintem ne menj bele, nem való neked ez a szeretősdi dolog. Túl érzelmes, túl lelkis vagy hozzá. Ha már most ennyit agyalsz rajta, mi lesz ha valóban rosszul sül el, és érzelmek lesznek? Nagyon nem tudod majd elviselni azt a terhet.
55. Hát eléggé beletaláltál mert férfi létemre tényleg elég érzelgős vagyok.
De hogy kialakulhatnak érzések, azt még csak gondolom, vagyis persze szimpátia meg brutál vonzalom van, de gondolom, hogy ilyenkor logikus, hogy fél az ember hogy több is lehet.
58# Jah, hát ez jó duma :D És ha összejött volna a nővel, akkor hirtelen nem vágyódsz haza. Ez igen.
Határozott jellemre vall.
Mikor betettem a frkam a nőbe, visszaszerettem a feleségembe...
Egyébiránt egy tapasztalatból honnan tudnád másnál mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!