Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam vissza az érzéseket szeretői kapcsolatban?
Feleségemmel eléggé lapos a kapcsolatunk. De válni nem szeretnék
Viszont megismerkedtem egy csinos nővel, aki nyitott lenne rám.
Csak szexet szeretnék, nem belemenni érzelmileg.
Eléggé szimpatikus, de nem szeretnék bonyodalmat.
Beszélgettünk már sokat, erről is, mindkettőnknek elég lenne csak a szex.
Viszont ő egy érettebb nő, és érdekes a személyisége is, ami vonzó számomra. Eléggé ellentéte a nejemnek.
Lehet mondani, hogy ne beszélgessünk, vagy az ilyen bunkóság?
Nem szeretnék érzelmeket belevinni
Ezt meg lehet oldani?
Nekem azt mondanád, hogy ne beszélgessünk, úgy hagynálak ott, mint a sicc.
Ha már az is fenyegetés a házasságodra nézve, ha beszélgetsz is a szeretőddel, ott elég nagy bajok vannak.
Akkor menj prostihoz, én ezt mondanám.
Eddig lehetett beszélgetni, most meg csak dugni?
Maradj inkább az asszony mellett boldogságban.
Ha jól értem, komfort zónában akarsz maradni, konfliktust kerülni a feleségeddel, de közben félre is akarsz dugni, kizárólag saját érdeked a fontos, de közben akit megdugnál, azzal is kerülni akarod a konfliktust.
Nyerni akarsz konfliktuskerüléssel és csak magadra gondolva, szeretnél a komfortzónában maradni.
Nehéz ügy nehéz ügy.
1. Igazad van. Szívesen beszélgetnék, inkább attól félek, hogy akkor jönnek majd az érzelmek.
2. Nem szeretnék prostizni. Erre sem készültem. De ez a nő nem is tudom. Rég váltott ki belőlem ilyet valaki.
Értem, de nehogy azt hidd hogy ez a nő ürítőlyuk akar lenni.
Biztos te is szimpi vagy neki, de ha nem beszéltek csak gépiesen dugtok aztán haza, az tuti hogy nem lesz hosszútávú dolog.
2.
6. Üritőlyuk? Hát ez nagyon nem fordult meg a fejemben. Nem tudom. Volt már flört másokkal, de most picit félek, hogyha nyitok felé, többet fog akarni.
Nekem is szimpatikus, de nem engedhetem meg magamnak az érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!