Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség, mint vigaszkapcsolat?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:
Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.
És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.
És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.
Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.
Hülye lennék, vagy van alapja?
Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.
Őszintén? Én sem...
Valahogy nem vigasztal a tudat, hogy lehet mégsincs így, vagy ha így van, majd visszaszeret.
Passzolok egyelőre. Nem látok bánatot, letörtséget rajta, éljük a kis életünket én meg nézek ki a fejemből, mi lesz
14. Köszönöm, hogy leírtad. Nem titok, miből jöttél rá?
15. Egyáltalán minek kezdte el? Szerintem egy jó adag pánik.
Egyelőre én is kérdezek, ilyen helyzetben még nem voltam, nem kellemes, de hülye sem szeretnék lenni
17. Hát, hogy nem tudom. Ezt érzed, nem tudom hogy fogalmazzam. Női megérzés, ha lehet így mondani. Egyszerűen kedves de mégsem úgy mint eddig. Eddig is kedves volt, de most olyan mintha bántaná a lelkiismerete, és nem tudom, hogy valóban azért, mert majdnem megtörtént,vagy azért mert sajnál, hiszen tudná, hogy fájna. És nem tudom nekem elég-e ennyi
Belenéz a szemembe és inkább látok egy kedves barátot aki mélységesen szeret, mint egy férfit, aki szerelemmel.Így érthető esetleg? :)
Erre nehéz bármit is írni. Megértem, hidd el! A nő munkatárs, találkoznak vagy van bármilyen kapcsolat köztük?
Ha nem beszélnek és nem találkoznak talán elfelejti majd.
19. Köszönöm :)
Nem, nincs. Elvileg.
De tudod...nekem nem kisajtolva kell. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!