Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:

Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.

És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.

És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.

Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.

Hülye lennék, vagy van alapja?

Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.

2021. márc. 17. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/145 anonim ***** válasza:
73%

Hű, hát ezt eléggé túlkombinálod, szerintem. Én is nő vagyok, de ennyire nem szabad túlbonyolítani a dolgokat.

Szerintem simán elképzelhető, hogy szimplán arról van szó; rájött, hogy mit veszíthet és hogy sokkal többet jelentesz neki annál, hogy kockára tegye a kapcsolatotokat.

2021. márc. 17. 10:06
 2/145 A kérdező kommentje:

1. Kedves 1-es! Köszönöm, de pont ezt fejtegettem. Neked a tudat hogy esne, hogy a párod szíve (farka és egyéb testrésze ) szerint simán belement volna a másikkal, és nem egy ismeretlenről beszélek, de nem kockáztat, mert fél hogy elveszít?

De nem azért nem kéne megállnia, mert fél, hogy BEBUKIK, érted? Hanem mert idáig el sem jut. Nem arról volt szó, hogy egy ártatlan flört, hogy megtetszik más, mert olyan van, hanem komolyan szóba került nála a másik.

Mi van, mi lenne, ha tudná, száz százalék, hogy nem derül ki. Érted? Itt a bebukás kockázatáról van szó. Nekem ezért nem tetszik

2021. márc. 17. 10:19
 3/145 anonim ***** válasza:
41%
Igen elképzelhető kérdező. Nekem a férjem volt a vigasz kapcsolatom. Sajnos beleszerettem valakibe amiből viszony is lett. Sérültem a kapcsolatban és az illető ki is használt. Végül le tudtam zárni. Azóta jobban becsülöm a férjemet.
2021. márc. 17. 14:11
 4/145 A kérdező kommentje:
3. Hát erre ne haragudj, nem tudok mit mondani. Egyértelmű, hogy nem szereted már akkor a férjed. De köszönöm, legalább tisztábban látok. Én is efelé hajlok, csak nem szeretném, ha valaki azért maradna velem, mert nem talált jobbat. Pont ezt nem szeretném
2021. márc. 17. 14:19
 5/145 anonim ***** válasza:
100%

Simán elképzelhető.

40/N

2021. márc. 17. 16:15
 6/145 A kérdező kommentje:
5. Köszönöm. Esetleg van tapasztalatod?
2021. márc. 17. 16:18
 7/145 anonim ***** válasza:
14%

Igen, fordított esetben voltam. Ugyanígy viselkedtem, ahogy a párod, hasonló előzmények után.

A jó hír, hogy ez felülírhatja a régebbi kikacsintást, és olyankor jobb lesz a házasság is.

2021. márc. 17. 22:42
 8/145 A kérdező kommentje:
7.És te mit éreztél a másik iránt? Te visszaszerettél a feleségedbe?
2021. márc. 17. 23:20
 9/145 anonim ***** válasza:
14%

Nő vagyok, és igen, újra beleszerettem a férjembe:)

De tudatosan csináltam, ahogy a te férjed.

2021. márc. 18. 07:49
 10/145 anonim ***** válasza:
28%
Kieg.: + elhalványult a másik emléke.
2021. márc. 18. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!