Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:

Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.

És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.

És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.

Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.

Hülye lennék, vagy van alapja?

Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.

2021. márc. 17. 09:54
 91/145 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelsz a jelekre talán jobban fel tudsz készülni arra ami várható és nem hideg zuhanyként ér majd. Nem is kell lekötve tartani. Ha menni akar, menjen!
2021. márc. 28. 22:44
 92/145 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem is csak erzelmileg csalt

Sokkal rosszabb,mint ha dugta volna.

Azt mondom,ha szeretett volna nem nyit,akkor ram gondol es kesz.

Azt meg hagyjuk mar,hogy el volt hanyagolva a ferje.

10+ba mar nem olyan erosek az erzelmek.

Meg kell beszelni,vagy elvalni,nem megalazni a masikat.

En szeretem a jelenlegi ferjemet 10 ev utan is,nagyon

Megis van 1 bizonyos ferfi,aki hat ram. Mert gyonyoru kivul belul. De soha meg csak eselyt sem adtam neki.

Ha pedig masok udvarolnanak,rogton a ferjemre hivatkozok.pl:atmehetek hozzatok kvzni? Persze,gyere szerdan,akkor a ferjem is otthon van. Rogton veszik a lapot.

Kerdezo lepj ki,nem csak magad miatt,miatta is.

Hogy viselkedett veled amikor ismerkedtek?

2021. márc. 29. 08:58
 93/145 anonim ***** válasza:
100%

Hiába bagatelizálja el a férjed, én továbbra is a párterápiát javaslom.

Ebből önerőből nem tudsz kijönni.

2021. márc. 29. 09:01
 94/145 A kérdező kommentje:
92. És hogy tudod leküzdeni, hogy a másik férfi ne jelentsen többet?
2021. márc. 29. 15:26
 95/145 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Ferjemet szeretem. Nem vagyok hajlandó hazudni neki,megalazni ot.
2021. márc. 29. 15:30
 96/145 A kérdező kommentje:

Értem, de nem ezt kérdeztem. Vonz a másik. Ezek szerint fontos lehet, ha megemlítetted és gondolom nem egy napja ismered.

Véletlenül sem arra céloztam, hogy miért nem lesz több, hanem, hogy ha a férjed szereted hogy jön a képbe egy másik. De egy bizonyos másik. Érted? Nem random flört, hanem fixen ugyanaz. Nincsenek felé érzelmeid?

2021. márc. 29. 15:33
 97/145 anonim ***** válasza:
75%
Nem a 92-es vagyok,de leírom én is h mit gondolok. Ha szeretem és tisztelem a párom, nem veszek észre más férfit. Lehet az bármilyen jó pasi Kívül-belül, meg sem fordul a fejemben h bármit is kezdjek vele. Ha ez mégis megtörténne, akkor tudnám, hogy annak a kapcsolatnak nincs sok jövője.
2021. márc. 29. 18:42
 98/145 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjemmel újra összejöttünk kb. fél évvel ezelőtt. (szerencsére nem hazasodtunk meg újra) Aztán kb. 3 hónapja a legjobb barátjának a felesége elmondta nekem hogy hallotta a ferjét és a páromat beszélgetni egy nőről és hogy mennyire odáig van a érte a párom és lelkileg mennyire rosszul viseli hogy a nő már rá sem néz és látta hogy van valakije. Sajnos az is kiderült a beszélgetésből, hogy ezért könyörögte vissza magát hozzám.Nem bírt ezek után egyedül lenni. Egyébként meg en vagyok az idióta hogy hittem neki mikor azt mondta hogy engem szeret, nincs más és nem is kell neki más.

Elmondtam neki amit hallottam, most ott tartunk hogy egy fedél alatt élünk, próbál közeledni, de ha kifizettuk a közös hitelt akkor én pakolok és megyek. Nincs értelme. Konkrétan ezelőtt is azt éreztem hogy csak aludni, fürdeni és kajálni jár haza. Nálunk ez már tarthatatlan.

Igazából azért írtam le mert látok hasonlósagot. Sajnos azt gondolom hogy azt mond a férjed neked amit hallani akarsz. Nem hinném hogy őszinte. De persze lehet hogy tévedek.

2021. márc. 29. 20:34
 99/145 A kérdező kommentje:

98. Én most őszintén kicsit meg is sirattalak. Ez volt eddig a legaljasabb, amit olvastam Minek kell szerelemet hazudni, miért?

Sajnálom, és köszönöm hogy leírtad

kitartás

2021. márc. 29. 20:43
 100/145 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod kérdező hogy nem tudtok beszélni arról a nőről. De hogy próbálod szóba hozni? Lehet rossz a tálalás. Meg ez elég vacak helyzet. Gondold csak át!pont a feleségének kellene beszélnie arról hogy hogy érez egy másik nő iránt. Lehet meg kellene kérned valakit hogy finoman kérdezzen rá. Mondjuk egy haver,barát vagy rokon.
2021. márc. 29. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!