Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség, mint vigaszkapcsolat?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:
Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.
És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.
És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.
Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.
Hülye lennék, vagy van alapja?
Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.
Magának is és neked is szól. Azt akarja mutatni hogy jól van, eközben belül...
Pontosan ezt érzem jelen helyzetben én is. Nagyon "megsérültem" és nem szeretném hogy bárki is lássa hogy mennyire magam alatt vagyok. De egyszer ez is elmúlik remélem.
111
Te most melyik fél vagy? Akinek lettek más irányba érzései?
Ha nem gond leírnád hogy hogyan élsz most?
Úgy viselkedsz mint a férjem?
Igen. Valami olyasmit élhettem meg mint amit a férjed. Féltem kilépni abból a kapcsolatból amiben most vagyok és most minden egyes nap bánom ezt.
Úgy viselkedek igen. Lehet hülyén hangzik, de ez a " színjáték" hogy boldog vagyok, nem tudatos. Inkább egyfajta védekező mechanizmus a külvilág felé.
113/De ha bánod, miért nem lépsz ki?
Mit jelent a védekező?
Hogy viselkedsz? Kedveskedsz és ez ilyen hátha jól alakul majd minden, vagy csak el akarod hitetni magaddal?
Feleségednek nem mondtál semmit?
Van valakije... hiába lépnék ki...
Védekezés nálam az hogy azt mutatom a külvilág felé hogy minden rendben.
Kedves vagyok a párommal és támogatjuk egymást mindig minden helyzetben. Ahogy vele viselkedek az sok esetben inkább önàmìtàs. De nem belé vagyok szerelmes és az biztos hogy ez nem változik!
Azt nem tudom hogy mikor lesz olyan nap mikor nem gondolok majd RÀ, de a páromat szerelemmel szeretni nem fogom.
De miért nem válsz?
Párod tudja egyáltalán?
Már rég tudja. Tett érte hogy így legyen. Nem vétlen ő sem. Nagyon nehéz természete van én meg türelmes vagyok hozzá.
Nem örül neki, de nem tud mit tenni.
119/ Értem, megértelek :(
Lehet, hogy nálunk is ez van, hogy csak úgy csinál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!