Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség, mint vigaszkapcsolat?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:
Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.
És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.
És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.
Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.
Hülye lennék, vagy van alapja?
Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.
A szeretet (szerelem) és a fellángolás nem is említhető egy lapon.
Megnézhetnénk, milyen lenne a világ, ha mindenki borítana egy kis fellángolásért. Nem lenne egyben levő házasság, 2-3 évente jönnének az új anyukák, új apukák, mostoha-és féltesók hada.
1:
Valóban egy idő után elmúlik a szerelem és 50 év után már nem jellemző hogy szerelemmel szereti egymást egy házaspár, de a kérdező 5 éve házas. Ennyi idő után nem múlik el a szerelem.
2:
Ne legyen köztük semmilyen kontakt? Na és ezt hogy tudná megakadályozni? Kövesse a férjét?
Ha ez a nő ha ki is kerül a képből, ezek után kicsi a valószínűsége hogy nem lesz egy másik. Hiszen ha már egyszer megtette...
Valószínűleg a részéről valami hiányzott a kapcsolatból. ( de nyilván lehetett más is az indok) Szerintem a kérdező túl könnyen megbocsájtotta ezt a botlást ami előbb vagy utóbb megismétlődik majd.
Mit értünk fellángolás alatt?
Az hogy valaki a férje/felesége mellett egy hónapokig tartó kapcsolatba kerül mással, az már nem fellángolás. Pláne hogy a kérdező azt írta hogy már több hónap eltelt azóta és látja a férjén hogy másképp néz rá és másképp viselkedik vele.
Kérdező! Haladt negatív vagy pozitív irányba az életetek?
Tudni szeretném mert hasonló cipőben járunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!