Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy valaki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki úgy csalja meg a párját, hogy amúgy minden oké otthon?

Figyelt kérdés

Párom elvileg elégedett a helyzetünkkel. Szexuálisan is oké minden, érzelmileg is elfogadható, tervezgetjük a jövőt, elmondása szerint velem szeretne megöregedni.

Erre kiderült, hogy megcsal.

Lehetséges, hogy nem hazudott nekem semmiről csak neki nem elég egy csávó?

ma 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

"Szexuálisan is oké minden, érzelmileg is elfogadható"

Ez elég indok rá hiszen ha oda lenne érted akkor káprázatos lenne a szex és maj' meghalna érted érzelmileg.

Nem szeret téged egyáltalán és nem is kíván mint férfit, fix pont vagy és ennyi. Ha akad olyan pasesz aki nemcsak szexuálisan mozgatja meg le is fog cserélni. Készülj fel rá ha nem hagyod el a megcsalások után...

ma 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nőknél néha elég egy egészen apró dolog is, ami hiányzik.

Nem dicsérik, nincs elég ölelés, mélyebb beszélgetés, stb. Nem a szex miatt.

De biztos van olyan is, akit csak a vére hajt. De szerintem az nőben ritka

ma 18:17
 3/11 A kérdező kommentje:

"Nem szeret téged egyáltalán és nem is kíván mint férfit, fix pont vagy és ennyi."

Ez azért elég szélsőséges és a megadott információk tudatában eléggé megalapozatlan kijelentés :D

ma 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki hűtlen akkor valami sosem oké otthon. Valami hiányzik neki és a te esetedben arra gyanakszom, hogy egyszerűen hiányzik neki az izgalom amit te nem tudsz neki nyújtani hiszen már ismer téged.
ma 18:22
 5/11 A kérdező kommentje:

2-es

Igen, én is ilyenekre gondoltam. Tény és való, hogy már 10 éve együtt vagyunk és már tökre nem vagyok olyan mint anno, de ő se. Megszoktuk egymást. Kevesebb dicséret, kevesebb ölelés, kevesebb mélyebb beszélgetés. Míg az új nyilván kaphatóbb ezekre. De csak azért megkockáztatni egy 10 éves működő kapcsolatot?

ma 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:

4-es

Igen, én is gondoltam erre. De ezen, hogy lehet segíteni??

ma 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
#1 vagyok és nem szélsőséges kijelentés mert ha valaki megcsalja a párját az se nem szereti, tiszteli, se nem kívánja. Ha úgy lenne akkor nyitott/hármas/swinger kapcsolatban lennétek. De én tőlem nyugodtan hitegesd magad, hogy szeret és kíván. Majd ha kidob téged rájössz, hogy amit írtam az igazság. ☺️
ma 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Pedig van olyan, hogy az ember egyszerűen annyira selejtes, hogy akkor is félremegy ha nincs rá különösebb oka. Nem tudom miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak ilyen ócska szar emberek, akiknek soha semmi nem elég.
ma 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha egy kapcsolat rendben van minden téren akkor nem csal meg senki senkit.
ma 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
9#es Ez nem igaz. Lehet minden rendben, elég szex, beszélgetés, megbízhatóság, egyszerűen ami van és adott, egy idő után unalmas. Szerintem ez elsősorban a férfiaknál jön ki jobban, de sajnos a nőkre is egyre inkább jellemző. Van erre mondás, a kutya is a jómódjába vész meg. Kevés aki tudja értékelni, amilyen van.
ma 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!