Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség, mint vigaszkapcsolat?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:
Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.
És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.
És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.
Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.
Hülye lennék, vagy van alapja?
Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.
# 100
Haver, barát? Állítom barátja többet tud..
De nem kérdeztethetem ki. Nincs erőszak. Többször kértem , normálisan, hogy beszéljük át. Erre elkapkodva, elhadarva elmondja, hogy nincs miről, és nem számít, egyébként sem történt semmi. Most kb. mondom, nem tudom, felváltva mondogatja ezeket. És visszatámad inkább, hogy nincs bizalom, ha faggatom.
Egyszóval vagy elfogadom, hogy le van zárva, vagy én vagyok a bizalmatlan, ha tudni szeretném mi volt És már én is úgy érzem, hogy én vagyok az, hiszen ha azt mondja, hogy nincs benne semmilyen érzelem (már) akkor mit akarok kisajtolni?
Úgy érzed igazat mond arról hogy nincsenek már érzései?
Mért kételkedsz még? Írtad hogy kedveskedik és tesz érte jobb legyen. Akkor?
Talán tényleg kaphatna egy esélyt, nem?
Mert nem hajlandó a másik nőről beszélni. Ennyivel tartozna és igen, mert így gyanús.
Kedveskedik, igen, és honnan tudjam nem épp terel? Ez ilyen megérzés és logika
Az beszélgetés elején azt írtad, hogy ha rádnéz akkor barátságot látsz a szemében. Más élethelyzetben is így látod ezt?
Talán még a hangulata ami elárulhatná hogy vannak-e titkolt érzései más felé. Van hogy ingerült, vagy rossz kedvű és ha rákérdezel tagad vagy nem jól reagál?
Ha ilyen nincs,talán tényleg elengedte azt a valakit.
Beleszerettem én is egy nőbe, mikor a volt párommal voltam. Nem kerestem mást, de valahogy mégis metalált ez a szerelem. Ez kellett hozzá hogy észrevegyem, nem egymást keressük a volt párommal. Nagyon értékes ember, de kissé rideg és úgy gondolom hogy ő azt hitte hogy ha minden nap van szex az egyenlő a szerelemmel és ez elég egy jó kapcsolathoz. NEM! Erre akkor döbbentem rá, mikor már alíg volt sex, mert arra a nőre tudtam csak gondolni. Hiányzott a érzelem a sex mellé. Vagy későn értem haza, vagy épp éjszaka melóztam, vagy túl fáradt voltam... : ( Mindig volt kiskapu
Ott kezdődtek a problémák. Egy idő után már nem vállaltam fel hogy együtt vagyunk. Levettem a közös fotókat a f.. - ról és ha együtt kellett mennünk valahova nem közvetlen mellette mentem, nehogy megfogja a kezem és meglássanak minket. Így visszanézve ő nagyon türelmes volt és össze teheti a két kezét az ő mostani párja, mert ő egy nagyon jó ember. Sajnos én nem tudtam őt szerelemmel szeretni. Szakítás lett a vége. Akire vágytam sajnos nem szeretett viszont és abból nem lett semmi, de így is jobb egyedül mint hazudni magamnak és másnak aki nem ezt érdemli.
92es vagyok.
Arra írtam,hogy nem vagyunk fából,vannak érzelmeink mások felé is. Viszont ha szeretsz valakit,esélyt sem adsz. Ha adsz,nem szereted.
Ez a férfi egyszerűen csak megtetszett amikor kb 8éve megláttam. Mert jóképű. Olyan igazi lecsuszik a bugyim nézése van. Aztán munkájából kifolyólag beszélgettünk,s rájöttem jó a humora,jó a természete. De semmit nem mozgatott meg bennem,mert a Férjemet szeretem. Mai napig utána fordulok,ahogyan a férjem is egy-egy jó csaj után. De egymást szeretjük.
Szerintem azért nem akar válaszolni,mert hazudni sem akar,az igazat pedig nem akarja,hogy tudd.
Sajnálom,engedd el. Neki így jó szerinted?
Ezzel a tudattal akarsz tovább élni,hogy fogalmad sincs miért van veled?
Találsz majd olyan férfit mint én. Akiről tudod,hogy 10+ év után,43 évesen munkanélküliként is szeret,úgy hogy én átlagos vagyok,ő rohadt jóképű. Én munkanélküli,ő nagy főnök.
Igazad van 107
Azért nem mondja el,mert nem meri, de nem akar hazudni sem. Nagyon bànthatja ez a titok, ha ezt már te is látod rajta.
Időt kell adnod neki, ha igazán szereted. De még így sem biztos hogy ezt helyre tudjátok hozni.
Köszönöm mindenkinek aki segíteni akart. Hülyének fogtok nézni , de direkt visszakerestem régebbi képeslapokat, köszöntőket és ilyeneket, hogy nem én képzelgek -e. És nem. Gyökeresen más lett mióta ez a dolog kibukott
Sokkal és feltűnőbben kedves, és tudom ez inkább azt kéne, hogy jelentse, hogy félt, de nekem ez inkább egyfajta bizonyítás, és nem tudom felém-e, vagy magának. Vagy, hogy más is lássa, milyen jól is van
Köszönöm mindenkinek a segítséget
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!