Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség, mint vigaszkapcsolat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdésem, de kifejteném:

Mielőtt férjez mentem volna, volt egy olyan fiú az életemben, aki szakítás után egyből velem jött össze. Nagyon szerelmesnek tűnt és én ezt akkor el is hittem. Később derült ki, hogy még nem volt túl az exén, és bár folytatni szerette volna velem, nekem onnantól nem volt hihető egyetlen kedves szava sem.

És most: 5 éve férjnél. Nemrég kiderült, hogy volt egy "majdnem" viszonya, vagy botlása, nem tudom hogy nevezzem. Ezer irányból tudom, hogy nem lett belőle semmi. Viszont azóta, hogy ez a majdnem románc kitudódott sokkal kedvesebb lett felém. Nyitott, udvarol, bújik. Nem túl sok, de nem is volt ilyen eddig. Egyrészről már furcsálltam az elején, de gondoltam nagyon megijedt, hogy elveszíthet, de mégis ott volt a fejemben, hogy hát csak a félelem miatt nem lett semmi? Itt akkor mégis gond van nálunk, ha idáig eljutott. Én az a fajta nő vagyok, akinek nem elég a tudat, hogy másik feleszmél mit is veszthet, mert akkor már ott nem a szíve mond nemet.

És akkor beugrott a régi barátom, aki pont így viselkedett.

Lehetséges, hogy a férjem, most velem vigasztalódik? Tudom, hogy bután hangzik, de felmerült bennem, hogy érzései lehettek a másik felé, és most így próbál felejteni.

Hülye lennék, vagy van alapja?

Másik nő történetét nem szeretném kifejteni, elég annyi, hogy még a megismerekedés szakaszában voltak, nem lett több, és a párom zárta le ezt is.

2021. márc. 17. 09:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 anonim ***** válasza:
74%

Ismerős helyzet.

És bocsi,de igazad van,nem nem szeret a férjed.

6éve derült ki az ugyanilyen nem megcsalós,de érzelmi viszonya.

Esküdött még az égre is,hogy engem szeret.

Elhittem,mert el akartam hinni.

Viszont,igy utolag mar tudom,hogy ha valakit szeretünk nem jutunk ideáig. Soha nem szeretett,sose fog. Főleg,hogy azóta is csal...

2021. márc. 20. 02:29
 22/145 A kérdező kommentje:
21. De miért vagy még vele? :o
2021. márc. 20. 11:14
 23/145 anonim ***** válasza:
74%
Valami olyasmit elhetek át mint a párod. Csak úgy tudom elviselni, hogy reggeltől estig dolgozom. Akit szeretek már továbblépett.
2021. márc. 20. 11:55
 24/145 A kérdező kommentje:
23. Te lennél aki mást szeretett meg? Nem haragszol, leírnád mi történt?
2021. márc. 20. 12:22
 25/145 anonim ***** válasza:
100%

Ha majdnem megcsalt vele és most úgy érzed barátként néz rád,lehet még mindig rá gondol.

Lehet lepontozni, de hasonlóképp érzek én is. Szeretek valakit, de van párom. Szeretem a páromat is nagyon,(de nem szerelemmel) soha nem tudnám bántani, de belül örlődöm az miatt a férfi miatt akibe szerelmes vagyok. Annyi a mentségem hogy mikor beleszerettem, akkor nem voltunk együtt a párommal és hogy nem tudtam hogy neki van barátnője. Mind a kettőnknek van párja és én próbálom elfelejteni őt. Se a barátnőjével se a párommal nem tennék rosszat, nem bántanám őket. Nem tudnék utána tükörbe nézni.

Remélem minden rendbe jön. Ezt kívánom nektek is!

2021. márc. 21. 09:06
 26/145 A kérdező kommentje:
25. Köszönöm, hogy őszinte voltál. Miért nem hagyod el a párod? Jó ez így? Szerintem senkinek sem
2021. márc. 21. 11:02
 27/145 anonim ***** válasza:
100%
Bár ennyire egyszerű lenne...
2021. márc. 21. 14:37
 28/145 anonim ***** válasza:
79%
Semmit nem vettél észre a férjeden akkor mikor a másik nővel foglalkozott? Nálunk mielőtt lebukott, már jóval előtte láttam rajta hogy valami nincs rendben. Mi együtt maradtunk.
2021. márc. 23. 11:35
 29/145 A kérdező kommentje:
28. Hogy bukott le? Hogy maradtál vele? Most működik köztetek minden?
2021. márc. 23. 23:32
 30/145 anonim ***** válasza:
100%

21es vagyok.

Írhatnám,hogy mert a gyerek,a közös vagyon/hitel,hogy az emberek véleménye...stb

Azért mert egy szerelmes marha vagyok. Ennyi

2021. márc. 24. 13:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!