Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyéjszakás kaland után lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?

Figyelt kérdés
a gyerek apjanak már akkor is volt nője mikor mi osszehoztuk a babát (nemtudtam hogy van baratnoje) elmondtam neki hogy terhes vagyok es mondta hogy vetessem el. De nem vetettem. Megbeszeltuk hogy nem mondom senkinek hogy a lány az övé (én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton) aztán megszületett a lányka és egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mondtam neki hogy segitsen mert egyedul nem igazan bírom anyagilag erre ő mindig talal kifogast hogy epp nem er ra talalkozni. A hab a tortán hogy a nője is terhes ráadásul veszelyeztetett. Nem nagyon van szívem a nő tudtára adni de a gyomrom felfordul hogy a lánnyal nem törődik és nem hajlik a felé hogy segítsen bármiben is

2021. márc. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
86%

#58 szövegértelmezés, kedves. Megvan a helye és az ideje nőként funkcionálni, ami nem az a helyzet, amiben a kérdező van, mivel képtelen önállóan ellátni a gyerekét, és saját magát. Azzal zártam a hozzászólásomat, hogy addig az általam felfestett vészforgatókönyv az ideális, AMÍG nem rendeződnek a dolgaik. Vagy szerinted teljesen helyes, és jó dolog az egyéjszakás kaland után kajtatni, hogy na, lécci, lécci, legyél már jó apa? Vagy esetleg egy új után, hátha az majd segít anyagilag? Ha igen, akkor komolyan van kérdésed, miért nem akarják "más gyerekét nevelni" a legtöbben? Plusz ne szűnjön meg nőnek lenni, de a gyereknek kell egy apa? Öhm. Ha így keres valaki, akkor pont, hogy megszűnik nőnek lenni. Ha szültél, akkor pontosan tudod, hogy az elején képtelenség másképp funkcionálni, ha egyedül hagynak, és/vagy ha komoly anyagi nehézségeid vannak,ne adj isten szüleid sincsenek más.

Prioritások. Először tudjon megfelelő körülményeket biztosítani, legyen stabil anyagilag, érzelmileg, és UTÁNA majd visszatér a saját kiteljesedéséhez. Ha ügyesen, és tudatosan csinálja az ember (és van egy kis szerencséje is), ez pár hónap alatt megvan. Ha nem, akkor bizony évek.

2021. márc. 17. 09:02
 62/73 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ide tartozik az is, hogy az "egyéjszakás" az egyik fél számára leginkább utólag derül ki.

Ahogy látom itt is a nő volt ez a fél.

2021. márc. 17. 09:12
 63/73 anonim ***** válasza:
28%

Az a normális, ha egy apa vagy egy anya foglalkozik a megszületett gyerekével!

Pláne, ha nem ellopták aljas módon a spermáját, hogy gyereket gyártsanak, hanem a saját hibája, hogy gyereke foganhatott! Igen, csak a férfi hibája, mert a nőnek nem róható fel, hogy nem rohant abortuszra. Kérdezem voltál már terhes? Érezted már, hogy benned növekszik egy kis lény? Hogy megkeményedik a méhed?(én ezt éreztem, vékony voltam, egyértelműen tapintható volt a 10.héten, mikor észrevettem). Mellette hánytam, senkit sem lehet hibáztatni, mert nem kapartatott ki valamit a testéből, ami miatta(is) került bele, ami növekszik rá van utalva, egy emberkezdeményt.

Aki volt terhes teljesen átértékeli az abortuszos dolgot. Nekem nem ment, pedig mellette álltam.

Az a nő most szült, teljesen normális, hogy nem tud dolgozni gyerek mellett, a csedből meg nem él meg.

Igen, hibázott a szexszel, de a megtartással nem. Az sem az ő hibája, hogy szegény. Sehol nem írta hogy kapcsolatot akarna a pasival, azt kéri, ami a gyereknek! jár(törvényesen). Ez a normális. Minden ettől eltérő, lemondani arról, hogy az apa gondoskodjon minimálisan a gyerekèről az a nem normális, és csak akkor lehet összehozni, ha nincs apasági, illetve ha papíron közös felügyelet van, de akkor sem szabályos. Ha ez kitudódna és pl az állam átvenné a gyerek gondozását a nő megüthetné a bokáját, mert nincs joga lemondani arról a gyereke nevében, ami járna neki. Nem rövidítheti meg a gyerekét pénzzel, csak mert ő nem érzi úgy, hogy a gyereke megérdemelné azt a pénzt.

Nincs is energiám itt győzködni minden kretént, közös megegyezésen alapult a szex, a pasi tudta, hogy a nő megtarthatja a gyerekét(ami teljesen rendben van, hogy nézne ki, ha az lenne az élet feltétele, hogy apa is neveljen, vagy hogy x számú játékod legyen és drágább tápszert kell megvenned.. )mégsem védekezett, továbbá nem látogatja a gyerekét, nem írja alá az apaságit, nem gondoskodik a gyerekéről, megcsalta a barátnőjét, letagadta a barátnőjét, miközben megcsalta, gyereket csinàlt neki IS, eltitkolja a gyerekét és eltitkolja, hogy a gyerekének van féltesója, annyi van a rovásán, hogy az ilyet le kellene csukni és terápiára kötelezni.

Minden nőnek joga van megtartani a gyereket, mert ha egy férfi gumi nélkül dug, tudatosan adja át a döntést a nőnek!

2021. márc. 17. 10:05
 64/73 anonim ***** válasza:
65%

Nézd, én nagyon abortusz ellenes vagyok. De pont ezért egyéjszakás kapcsolat ellenes és szexuális szabadossag ellenes.

Nem akkor kell családot tervezni mikor mar ott növekszik a kis élet.

Az a baj,hogy amíg toljuk a szexuális szabadossagot meg a nők jogát az egyéjszakás okra, addig a másik oldalon a magzatokat toljuk az abortuszra. ezen kéne elgondolkozni, nem azon hogy hány százalékban hibás a férfi és a nő.

2021. márc. 17. 10:11
 65/73 anonim ***** válasza:
87%

Vaaaagy esetleg ha elég férfinek születik egyéjszakásból gyereke és nem tudják megúszni az eltartásukat, végre kitalálhatnák a férfi fogamzásgátlót is!

Gondolj bele, a férfiaknak igazából csak az óvszer van, amit szintén a nőknek találtak ki szexuális úton terjedő betegségek miatt..

Ha MINDKÉT fél védekezne valamilyen módon, nem csak a nőkre hárulna ez, negyedennyi abortusz sem lenne. De férfiaknak derogál gumit húzni, mert kényelmetlen vele a szex, amíg a nőket helyes gyógyszer szedésre ösztönzik, hogy helyettük is védekezzen.

Ha a férfiak gumit húznának, a nők meg a 10 védekezés közül egyet használnának, az eseményutánit meg nem a háziorvos és nővér megvető tekintete és rossz szavaival együttélve kellene kiváltani, akkor nem lenne gond.

Pl a tesóm barátnője annyira félt, hogy megtudják a dolgot, hogy rám lett tolva a feladat, hogy váltassam ki a sajàt nevemben és adjam neki. Ahogy az orvos bánt velem, hát az brutális volt.

2021. márc. 17. 11:39
 66/73 anonim ***** válasza:
73%

Amikor ez a pasi berakta védekezés nélkül a kérdezőnek, már ott lehetett tudni, hogy a felelősség nem az erőssége ennek a jó madárnak. Tovább bizonyította azzal is, hogy nem vállalta a felelősséget a születendő gyermekéért. Hab a tortán, hogy mint kiderült a hűség sem az erőssége. Ezzel tudatában a kérdező bevállalta a gyereket. Ja, de a kérdező álomvilágban élt és ő hatalmas reményeket fűzött, hogy a pasi majd meggondolja magát. Aztán most miután realizálta, hogy a pasi nem árult zsákba macskát és tényleg nem akar törődni a gyerekével, most hirtelen már a kérdezőnek a gyomra felfordul..

Hiába akar a kérdező papást mamást játszani, gyerektartáson kívül semmi többre nem számíthat a gyerek apjától.

Ha tudom, hogy nem védekeztünk az alkalmi partneremmel vagy nem vagyok benne biztos és tényleg nem akarok gyereket, akkor elmegyek és intézek magamnak esemény utánit.

Nem a gyerek összehozása és megszülése után kell azon gondolkodni, hogy mi hogy legyen, hanem szex előtt!

Egyedülálló édesanya vagyok, de felháborító, hogy egyes nők mennyire nem tudnak gondolkodni.

2021. márc. 17. 14:12
 67/73 anonim ***** válasza:
84%
A nagy szexuális szabadság! Úúú, jött a világi kan, a szupertestű, maszkulin Isten. Oszt nem jött be a terv!
2021. márc. 17. 16:07
 68/73 anonim ***** válasza:
11%

#55,+ a védence.

Ha csinálsz egy gyereket, akkor ne sunnyogj el.

De ti ilyen elsunnyogós buta prolik vagytok.

Szégyen a férfiakra nézve.

Ott a kis kezed, az a te szintes, és akkor nincs vizes lepedőt, csak tele pzs.

Apádat még egyszer elővesszük ezért.

2021. márc. 17. 20:17
 69/73 anonim ***** válasza:
80%

#csak okosan legyél #68.

Amit írtam, az igazság. Kihegyezve az EGYENLŐSÉGRE.

2021. márc. 17. 21:04
 70/73 anonim ***** válasza:
77%
Tudod #68 nem csak jogokban, hanem kötelmekben/kötelességekben is. De ezt persze a magadfajta prolik elfelejtik. Jogoknál elakadnak
2021. márc. 17. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!