Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyéjszakás kaland után lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?

Figyelt kérdés
a gyerek apjanak már akkor is volt nője mikor mi osszehoztuk a babát (nemtudtam hogy van baratnoje) elmondtam neki hogy terhes vagyok es mondta hogy vetessem el. De nem vetettem. Megbeszeltuk hogy nem mondom senkinek hogy a lány az övé (én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton) aztán megszületett a lányka és egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mondtam neki hogy segitsen mert egyedul nem igazan bírom anyagilag erre ő mindig talal kifogast hogy epp nem er ra talalkozni. A hab a tortán hogy a nője is terhes ráadásul veszelyeztetett. Nem nagyon van szívem a nő tudtára adni de a gyomrom felfordul hogy a lánnyal nem törődik és nem hajlik a felé hogy segítsen bármiben is

2021. márc. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
37%
Ha lenne egy kis eszed, gerinced, már akkor lekoptál volna a fickóról mikor mondta hogy vetesd el a gyereket.
2021. márc. 16. 18:29
 52/73 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy lehet. Ha ténylegesen ő az apuka, akkor kérheted.
2021. márc. 16. 20:56
 53/73 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem még vedd rá két menetre. Két menet két gyerek és már jöhet is a csok
2021. márc. 16. 21:26
 54/73 anonim ***** válasza:
27%
#51, pont te ne emlegess gerincet, ha kérhetném!
2021. márc. 16. 22:55
 55/73 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg neked nincs itt jogod bármit szólni #54. Ha ennyire joga van mindenhez a nőknek, akkor kötelességük nekik is gondolni a védekezésre, nem ráhúzni a faszira a vizes lepedőt, meg gyerektartásért futni azonnal.

Tudod nemet is lehet mondani.

2021. márc. 17. 06:56
 56/73 anonim ***** válasza:
71%

Tudom, le leszek pontozva, de nem érdekel.

Az korrekt, hogy egy laza kis időtöltés vagy, becsúszik a gyerek, ő nem akarja, de te igen? Hozol 1 döntést, ami az apa életére is elég jól kihat. Most meg rinyálsz, hogy nem akarja kivenni belőle a részét?

Értem.... 🤔🤔🤔🤔

2021. márc. 17. 07:21
 57/73 anonim ***** válasza:
81%

Szerencsétlen gyerek... Van egy apja, aki nem kíváncsi rá, nem akarta, csak a nője mellett félrekefélt anyucival, és annyi esze se volt, hogy legalább gumit húzzon. És van egy anyja, aki annyira ostoba, és számító, hogy azt nehéz lenne szavakba önteni. Alkalmi kapcsolatban ki az az idióta, aki nem védekezik, mindkét oldalról? Női oldalról meg ki az az agyalágyult, aki megtart egy gyereket egy alkalmiból, mikor a pasi közölte, hogy semmilyen téren nem akarja, hogy köze legyen hozzá, ha a nő nem bírja anyagilag egyedül felnevelni?

Szerencsétlen gyerek jobban járt volna, ha nem születik meg. És nem, az örökbefogadás messze nem olyan szipiszupi, vagy egyszerű, az örökbeadónak sem.

Ha van benned egy icipici anyai ösztön, ne adj isten, egy szikrányi ész, akkor igen, kéred a gyerektartást, mert kérheted. Ezután, vagyis inkább közben fejben rendbe teszed magad, ahogy egy felnőtt nőhöz, anyához illene, a pénz után lepattansz a pasiról, nem a saját idióta, önző vágyaidnak engedelmeskedsz, és minden pillanatodban azon dolgozol a gyerek gondozása mellett, hogy önállóan megálld a helyed. Mostantól minden extra vágyat felejts el egyébként, gyereket akartál, lett egy, viselkedj végre úgy, mint aki tisztában van azzal, mit jelent ez. Új apucin majd törd akkor a fejed, ha rendeződött az életed, és a picié.

2021. márc. 17. 07:54
 58/73 anonim ***** válasza:
31%

57es van gyereked?

A nő nem szűnik meg nőnek lenni és törli minden vágyát mert gyereke van. Ráadásul az apa a gyerek szükséglete, nem a nőé!

Már annyiszor leírtam, kérdező sokan sok félét gondolnak, én jó anyának tartom magam, nem csak a gyerekemnek élek, ismerek olyanokat, akiknek az apja lelépett, mind rendben van, jobb, ha az elején lép le, mint rossz apai mintát és sebeket hagyjon.

Továbbá az én gyerekmmel sem tartja a kapcsolatot az apja, boldog gyerek. Szomorú NÉHA, ha másnak van és neki nincs és szóbahozzák, de láttad volna mit levágott, mikor nem kapta meg azt a játékot vagy háziállatot, vagy korábban hoztam haza a játszótérről.. Vagy mikor leesett neki, hogy nem lesz tesója, na azt naponta felhozza, miért nem lehet, pedig akar, volt hogy üvöltött miatta.

A gyerekek életéből csak egy jó apa hiányzik, egy rossz nem. Mikor nézzük a családifilmeket kiszúrja a rosszul viselkedő szülőket és szóvá is teszi. A harry potternél pl üvöltve sírt vernon és petunia viselkedésén, hogy létezhetnek ilyen emberek:)

Na mindegy. Rendben lesztek, kérj gyerektartást, jelentsd be a nőnek az egészed(én akarnám tudni, ha megcsalt volna a pasim és nem látogatná a gyerekét!) és tojd le, hogy itt mit mondanak.

Kár, hogy arccal nem lehet vállalni a dolgokat, meg úgy, hogy ismered őket, az életüket, a döntéseidet. Itt a sok gerinctelen megcsaló, a mindenféle traumás ember is válaszolgat, meg a szüzek, vallásosak.. Szélsőségek gyakran nem egyforma mértékben.

Biztos van itt olyan, aki nem látogatja a gyerekét és a semmi pénzéből vonják a minimum GYTt, amire tök dühös:)

Vagy aki 70 éves és azt hiszi a zabigyerek mai fogalom, meg a nőknek szégyen bármi.

Töröltesd a kérdést és élj boldogan, volt egy rossz döntésed, nem védekeztél, de jó ember vagy. A gyerek apjáról ezt nem lehet elmondani.

2021. márc. 17. 08:28
 59/73 anonim ***** válasza:
87%

Ez az a tipusú nő, akinek 3 különböző pasitól lesz 3 különböző gyereke, majd éveken át

a gyerektartásra tartja a markát.

A pasi nagyon is hibás minden téren, jó lecke lesz neki, ha majd remélhetőleg kidobja a felesége. De amit ez a nő művel, az annyira aljasul szánalmas és számító, hogy nő létemre szégyen, hogy léteznek ilyen nők. Ne mondja nekem senki, azt, hogy nem húz gumit egy alkalmi kapcsolatban és még meg is tartja a gyereket. Ez nem volt annyira alkalmi, mint ahogy előadja, nem kell minden szavát elhinni, de jobb színben akarja feltűntetni magát. Egy alkalmi, nem mond ilyet "én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton", mert nem is ismeri a szexparnerét annyira sem, hogy esetleg telefonszámot cserélnének.

2021. márc. 17. 08:39
 60/73 anonim ***** válasza:
76%

58 a jó ember nekem ott kezdődik hogy nem gondol a gyerekére eszközként.

Ez a gyerek eszköznek fogant "hátha felébred az apai ösztön"

Nekem nagyon fontos volt hogy a gyerekeimnek legyen családja, ne csak egy hiszterika anyja aki mérges az egész világra mert a szemét férfi nem akar csaladozni egy mindenki alá befekvo nővel.

2021. márc. 17. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!