Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?
Ez nem piszkálás utolsó, csak nőként nem értem hogy lehet valaki ennyire sötét...
2021. márc. 16. 00:37
Hát, visszacsinálni már nem lehet. Ebből kell kihozni a legjobbat, ami van, az pedig a gyerektartás behajtása, ill. előtte apasági per.
2021. márc. 16. 00:43
11,
Mondujuk etz igaz, én sem igazán értem, miért mennek bele ilyesmikbe emberek. Miért uilyen naiv mindenki? Az emberek elég ostobák. Nem gondolnak bele abba, hogy a többi ember mennyire hazug és áknok
2021. márc. 16. 00:45
#6. "A pasi meg egy görény, nem kell kímélned őt sem." Nem a pasi a görény, ő csak lecsapta a feldobott labdát. Soha a büdös életben nem jutna férfi szexhez, ha a nők nem adnának oda magukat. Ez tény, ezen felesleges is vitatkozni. Ráadásul egyéjszakás beleélvezős szexbe értelmes nő sosem menne bele. Itt 1200%-ban a kérdező a hibás, most meg alig kap levegőt! Született egy gyerek a semmibe, én csak őt sajnálom. Nagy divat lett mindent a férfiakra kenni, pedig egy párkapcsolat minőségét, a szexuális tartalmát a nő határozza meg. Volt jó pár barátnőm, de ezek pontosan olyan atribútumok voltak, amire sok ráhatásom sosem volt. Volt szexőrült, asszex, domináns, gátlásos, mindenféle. Valahogy mindig az ő elképzeléseik domináltak. Az asszexnél hiába szerettem volna havi egynél többet szexelni, nem lehetett. A szexőrültnél napi három volt az alap, hiába szerettem volna heti 3x. Egyik sem mondta azt, hogy oké, legyen úgy ahogyan én szeretném, de legalábbis egy kompromisszumos megoldás.
2021. márc. 16. 00:53
11. és 13., azért egy abortusz nem leányálom, bárhogy dobálództok ezzel össze-vissza.
Főleg 11.-est nem értem, aki (állítólag) nő.
A kérdező nem tudta, hogy a pasi nem független (az egy másik dolog, hogy nem használtak gumit), ergo azt gondolta, ez így okés.
Végülis teljesen mindegy, mert a baba már ott van, szóval az ilyen görény okoskodástól nem változik semmi és nincs is rá szükség.
Kérdező! Irány egy ügyvéd, vagy a bíróság, olyan nincs, hogy övé a gyerek és (kénye-kedve szerint) nem ismeri el. Ha perre viszed az ügyet, még a DNS vizsgálatot is ő fogja fizetni, nyugi.
2021. márc. 16. 01:17
#15, de a #11 hol van ahhoz, hogy nő legyen?
Egy lyuk, körülnőve fél mázsa hússal
2021. márc. 16. 01:27
Anyád a lyuk utolsó, meg a kérdező aki 5 ember életét vágta tönkre.
2021. márc. 16. 01:34
Én azért nem értek valamit. Te nem bírod anyagilag, mégis vállaltad a babát, most meg a gyerektartáysra vársz. Azzal a havi max 20 ezerrel, amit adni fog, ha adni fog, nem leszel kint a vízből. Egy gyerkeet ketten hoznak össze, igen, ketten vállalják általában érte a felelősséget. De az apa mindig könnyebben ki tud bújni ezalól, és ezt gondolom te is tudtad, amikor az akarata ellenére megtartottad. Indíthatsz apasági pert, ha megnyered ő fizetis a perköltséget és a havi x összeget, amit majd a bíróság megállapít. Viszont, láthatásra nem kötelezheted. Nem kötelezheted arra hogy tartsa a kapcsolatot a gyerekkel. Hát, ezt jól elrontottad.
2021. márc. 16. 02:15
Ügyes vagy, szép életed lesz. Ezek után óvszert fogsz használni te buta?
2021. márc. 16. 03:07
Persze; nem számít hogy mennyi ideig voltál együtt a férfival (ha egy éjszaka akkor egy éjszaka) - attól még ő az apa, ő is felelős a gyerek létezéséért, így pedig felelősséget kell vállalnia.
2021. márc. 16. 04:18
Kapcsolódó kérdések: