Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyéjszakás kaland után lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?

Figyelt kérdés
a gyerek apjanak már akkor is volt nője mikor mi osszehoztuk a babát (nemtudtam hogy van baratnoje) elmondtam neki hogy terhes vagyok es mondta hogy vetessem el. De nem vetettem. Megbeszeltuk hogy nem mondom senkinek hogy a lány az övé (én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton) aztán megszületett a lányka és egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mondtam neki hogy segitsen mert egyedul nem igazan bírom anyagilag erre ő mindig talal kifogast hogy epp nem er ra talalkozni. A hab a tortán hogy a nője is terhes ráadásul veszelyeztetett. Nem nagyon van szívem a nő tudtára adni de a gyomrom felfordul hogy a lánnyal nem törődik és nem hajlik a felé hogy segítsen bármiben is

2021. márc. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
31%

Jog, jaj , jogotok az van, meg nulla életetek. Mi köze ehhez a jognak?

Normális nő annak szül, aki közösen szeretne vele gyereket. De ezt a szánalmat, komolyan. Csak megvetni tudom az ilyen embereket

És nem elég, hogy nem akar apa lenni, még pénzt is lehúz róla.

Szegény, átvert, esendő nő....ja nem

2021. márc. 16. 14:01
 42/73 anonim ***** válasza:
81%

#41 Hogyhogy, talán nincs? Ha akarjuk megtartjuk, ti pedig nem tehettek semmit.

Ha ti úgy döntötök, hogy nem vagytok hajlandóak gondoskodni a gyerekről, akkor nem fogtok, mi pedig nem tehetünk semmit.

Ha ezt minden nő és férfi tudomásul venné, nem lennének ilyen harcok, mint itt is. A férfiak nem élveznének bele a nőkbe, a nők nem tartanák meg a nem akart gyereket abban a reményben, hogy majd ettől a férfiból jó férj/apa válik. Mit nem lehet ezen tudomásul venni?

2021. márc. 16. 14:11
 43/73 anonim ***** válasza:
82%
Csak mondom, hogy már a gyerektartás összege sem fix 25%, hanem a gyerek igényeihez van viszonyítva. Tehát, ha a pasi aki teherbe ejtett 1 milliót keres havonta bból nem lesz havi 250.000, lehet azt mondja a bíróság, hogy havi 50 és kész.
2021. márc. 16. 14:32
 44/73 anonim ***** válasza:
26%

A gyomrod felfordul hogy nem foglalkozik a kislánnyal - írod.

Na az apasági per pont ezt nem fogja megoldani, de egy másik gyerek esélyét is elveszed attól, hogy az apja részt vegyen benne. De ettől gondolom nem fordul fel a gyomrod, hisz nagyon pragmatikusan leírod, hogy azért a 25-30 ezres gyereketartasert azért csak lehajolsz...

2021. márc. 16. 14:35
 45/73 anonim ***** válasza:
58%

Nem hiszem el. Itt egy pasi MEGCSALTA a párját, majd BELERAKOTT egy gyereket a nőbe(az nem mászik bele magától, csak ha direkt, szánt szándékkal belerakja a pasi az ő részét), és a nőt szidják, hogy hogy hagyhatta?

Nektek hol a francban van az eszetek? Talán nem kellene védekezés nélkül minden lyukba belemászni!! MEGCSALVA azt a személyt, akinek aztán szintén gyereket csináltok, szerintem azt is véletlen.

2021. márc. 16. 14:43
 46/73 anonim ***** válasza:
32%
#43 Egy kicsit frusztrált vagy, de nem baj, egyszer majd megérted, amit írtam. Nem arról írtam, hogy helyes vagy normális, hanem arról, hogy mi a valóság. Az pedig az, amit írtam, hiába vergődsz. Ezek tudatában kellene rosszalkodni ész nélkül.
2021. márc. 16. 14:45
 47/73 anonim ***** válasza:
25%
46 miféle nő fekszik le valakivel védekezés nélkül úgy hogy annyit se tud a másikról hogy van e nője? Más korokban az ilyet kikozositettek, tudod miért? Mert alkalmatlan arra ahogy értéket adjon át a következő nemzedéknek, és semmibe veszi azt hogy mibe fog ez kerülni másoknak.
2021. márc. 16. 14:47
 48/73 anonim ***** válasza:
17%
Milyen nő fekszik le valakivel védekezés nélkül? Mindenhez két ember kell tudod...
2021. márc. 16. 14:55
 49/73 anonim ***** válasza:
91%

Így van, a nő sem normális, főleg nem áldozat, ahogyan férfi sem az. Sajnos a legnagyobb baj, hogy megint a gyerek szív.

2021. márc. 16. 14:55
 50/73 anonim ***** válasza:
75%

45!

Igen, a pasi egy görény, amiért megcsalta a párját, ez mellett még idióta, mert nem tudott védekezni. Nem állok a pasi pártján, de a kérdezőén sem. Egy gyerekhez két ember kell! Azért mert a pasi ész nélkül nem védekezik, a kérdező simán mondhatott volna nemet neki. Sőt, ott volt neki egy másik lehetősége is, hogy másnap elmegy és intéz esemény utánit magának. De ezzel sem élt. Itt szegény kisgyerek az áldozat, amiért egyik szülőnek sincs meg a kellő agya.

A kérdező meg nagyon naív volt, miután a pasi közölte, hogy neki nem kell a gyerek, ez mellé még barátnője is van, ő meg azt hitte, hogy majd megjön a pasi esze, ha meg lesz a baba.

2021. márc. 16. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!