Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom nem fáj?
Mi a véleményetek erről a szólásról. Akár a megcsaló akár a megcsalt fél részéről.
Leginkább középkorúak válaszai érdekelnének nem 20 évesek idealista gondolatai.
Jobb nem tudni róla? Főleg ha azt látod hogy szeret a párod, lehet hogy csak egy kis botlás v. Kisiklás volt a másik életében.
Ha te vagy a megcsaló, és egy alkalom volt és nem mondtad el, mennyire nyomja a lelkedet ez? Könnyen le tudtad e zárni magadban a kalandot?
Én konkréran 2 nőről tudok név szerint akivel csalt az exem, nem akartam tudni. Volt még gyanúm, de rá sem kérdeztem.
Igen, amit nem tudsz az nem fáj.
Igen, nálam működik. Pár éve kezdtem el,ismerkedek hölgyekkel, jellemzően szintén házasokkal. Biztos sokan megköveznek, de ha tudnák mennyi nőnek,férfinak van titkos élete...
Ffi
Nézőpont kérdése. Van aki csak újdonság varázsa, vérpezsdítés miatt csinálja, vagy mert érezni akarja h tetszik vkinek, vagy az rajong érte.
Férfiak gondolom női test változatosság miatt, vagy szexhiámy miatt.
Ha nem derül ki akkor nem is létezik, ha kiderül akkor egy világ omlik össze .
Ez egy tabu téma de sajnos létezik. Vannak akik anyagi családi okok miatt nem tudnak kilépni a kapcsolaból, viszont rengetegen vannak akik szeretik a másik felüket, de 1 dolog hiányzik. És nem akarnak mindent borítani.
Ha nyiltan felvállalnák akkor megszünne a kapcsolat varázsa és a szeretői kapcsolat se lenne olyan jó a feleknek.
Nem biztos h azért van ez tömegesen mert az emberek olyan rosszak, vagy mert alacsony szinten vannak.
Lehet h 2 dolog van bennük, egy a boldogság utáni vágy, másik meg a beléjük nevelt korlátozó intézkedések.
Adom az előttem szóló álláspontját, persze lehet vagdalkozni, hogy a te életed meg így meg úgy. Számos oka van a megcsalásnak, és igen számos ok miatt titkolod el (társadalmi elvárások, szülői háttér, pillanatnyi kielégülés, boldogságtöltet keresése, egészségügyi okok), nem tök egyforma helyzetben élünk.
6-os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!