Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyéjszakás kaland után lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?

Figyelt kérdés
a gyerek apjanak már akkor is volt nője mikor mi osszehoztuk a babát (nemtudtam hogy van baratnoje) elmondtam neki hogy terhes vagyok es mondta hogy vetessem el. De nem vetettem. Megbeszeltuk hogy nem mondom senkinek hogy a lány az övé (én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton) aztán megszületett a lányka és egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mondtam neki hogy segitsen mert egyedul nem igazan bírom anyagilag erre ő mindig talal kifogast hogy epp nem er ra talalkozni. A hab a tortán hogy a nője is terhes ráadásul veszelyeztetett. Nem nagyon van szívem a nő tudtára adni de a gyomrom felfordul hogy a lánnyal nem törődik és nem hajlik a felé hogy segítsen bármiben is

2021. márc. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
70%

Szoval ide oda gyereket csinál a pasas :D

Meg is erdemli az ilyen.

Amugy meg mindenkit veszelyeztetett terhessegi koddal vesznek fel, ha kell, ha nem, mert pontokat kapnak érte az egészsegugyben.

2021. márc. 16. 06:33
 22/73 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nem tűnsz túl okosnak meg életrevalónak, azt mondom, költözz haza a szüleidhez, nemsokára lehet majd felvételizni a bölcsikbe, ha Szeptemberben mehet, már tavasszal intézd, hogy felvegyék, általában 8 hónapos kortól szokták. Menj el dolgozni, közben indítsd el az apaságit, utána a gyerektartást és edd meg, amit főztél. Nem tudom, hogy mégis hogy a fenébe gondoltad ezt, mit vártál? Gyereket csináltál egy olyan emberrel, aki a párkapcsolata mellett gumi nélkül rosszalkodik, tényleg azt hitted, hogy képes lesz gerincesen és felelősségteljesen viselkedni egy ilyen komoly helyzetben?
2021. márc. 16. 06:53
 23/73 anonim ***** válasza:
37%

Csak a később válaszra keresők miatt írnám le, hogy én azt nem értem, hogy a gyerekről legalább 6 hónappal ezelőtt tudtál,(inkább 7-8, ha időben észrevetted), ha első hónapban vagy. Az lett volna a legtisztább, ha akkor elkezded perelni a férfit. Akkor a feleségnek még lett volna lehetősége elvetetni a gyerekét.

Amúgy a #22-es jó ötletet írt, tényleg haza kéne költöznöd, bölcsődébe adni a gyerekedet és perelni az apát a gyerektartásért. Ha 20 ezer forintot kapsz 18 éven át már az 4 millió forint fölött van, ha 30 ezret, akkor az már majdnem 6,5 millió forint.

Illetve szerintem még érdemes lenne elgondolkodnod az örökbe adáson, ha a gyereked érdekeit nézzük. Rengetegen várnak babára, akik mind nagyon fogják szeretni és feltehetőleg nálatok stabilabb családi és anyagi hátteret tudnak biztosítani neki.

2021. márc. 16. 07:26
 24/73 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem igaz. Az a pasi önként és dalolva lökte oda a spermáját, hogy a kérdező dönthessen arról, hogy kihordja e a gyerekét vagy sem!

Az apa a görény, aki a döntést rábízta a nőre, aztán most nem tetszik neki a helyzet!

Nem a nő vágta tönkre az életeket, a gyerekének szuper élete lesz(mert úgysem lesz öngyilkos, fog örömet találni az életben, pláne az első 18 évben majd pedig akkor, ha neki is gyereke lesz), neki sem olyan vészes, hogy leugorjon egy hídról, csak jelenleg rossz, egy két év, és ez is inkább nehéz, mint boldogtalan, a többiek élete meg nem az ő felelőssége. Csak a sajátjáért és a gyerekéért felel!

A pasinak is lehetett volna remek élete, boldog apuka lehetne, élhetne a barátnőjével is tovább, ha ősznte lenne semmi nem nyomasztaná!

Na mindegy, nem a kérdező a felelős a helyzetért, a pasik húzzanak gumit, ha nem akarják a nőre bízni, mi legyen a spermájukkal! A nők meg használjanak BÁRMIT(nekünk sok módszer van), ha nem bíznak abban, hogy a pasi képes normálisan használni az óvszert!

Menj bíróságra kérdező, nem miattad lesz gond a terhességével, ha gond lesz, a pasi okozta ezt a helyzetet, ő volt a kiinduló pont. Ha nem akarja, sosem jutsz a spermájához, hogy olyan döntést hozhass, ami az ő életére is hatással van!

Te csak a második dominó vagy, a pasi az első, aki indította a dőlést!

Egyébként rengeteg terhes nőt írnak ki veszélyeztetettnek, hogy ne kelljen dolgozniuk, pláne most, vírus idején mindenki az.

Járni fog gyerektartás. Valószínűleg nem lesz sok, gondolom csóró a pasi vagy megpróbálja megúszni, de így rendben lesz.

Egyébként szerintem az lesz, hogy beadod a papírokat, megkapja az értesítőt, le fog esni neki, hogy neki kellene állnia a költségeket, ha bukja a tesztet, és simán aláírja az apaságit, továbbá megállapodtok gyerektartásban is. Figyelj, hogy ez ne bemondásra menjen, papírozzátok le hivatalosan!

Ja és ha jófej akarsz lenni, akkor ELŐRE szólj neki, hogyha most nem intézitek el az egészet, akkor bíróságra beadod a kérvényt apaság megállapítására, és gyerektartás/felügyelet rendezésére! Egyből alá fog írni mindent és így időt spórolsz. Szabj időkorlátot, x napon y időben találkoztok itt és itt és együtt mentek be.

2021. márc. 16. 08:10
 25/73 anonim ***** válasza:
21%
Vicces, hogy a legfomtosabbról eddig 0, azaz nulla ember írt. Egy nem akart babát örökbe is lehet adni ám. Nem kell megölni (abortusz), de ahogy írták már előttem, nem kell 5 ember életét sem tönkre tenni. Egy kisbabát úgy örökbe lehet adni, hogy szinte egyből biztos szülőkhöz kerül, akiknek nem lehetett saját gyereke.
2021. márc. 16. 08:11
 26/73 anonim ***** válasza:
35%
24. Váó, ez aztán akkor óriási nemi egyenlőség a világban, ahol egy férfi reprodukciós és szülői önrendelkezési jogai véget érnek akkor, amikor a magját a nőbe lövelli. Felőlem akkor ne legyen nemi egyenlőség, ha valaki ezt akarja, csak akkor fordítva se menjen a sírás, hogy nincs egyenlőség. Valamiben a nők élveznek előnyt, valamiben a férfiak.
2021. márc. 16. 08:13
 27/73 anonim ***** válasza:
61%

Nem tett tönkre 5 életet, de ha mégis, az a pasi sara, ő tette tönkre! Plusz a kérdező akarta a gyereket, hisz kiállt érte, megtartotta, neveli csak épp nem tervezte.

Amúgy meg senkit nem lehet terhesség miatt perelni, bármikkor elhalhat a magzat vagy halva születhet, de módszer sincs rá, hogy a 3 hónapos terhességnél megmondják, ki az apa! Komolyan hogy él ennyi tudatlan felnőtt a világon??

Igen, a csaj lefeküdt egy gumit nem használó pasival és ő sem védekezett, de a gyereket akarta, megtartotta, neveli, teljesen rendben van, illetve még neki van lelkiismeretfurdalása, és halogatja, hogy gyerektartást kérjen, továbbá a saját gyereke helyett a meg nem született más magzatával törődik, aminek az a suttyó az apja, aki a másik gyerekét nem segít ellátni.. Ennél jobb ember (és ostobább)kevés van, az itt válaszolók közt meg pláne, ez a nő abszolút tapsot érdemelne emberségből, feláldozza magát másokért és még csak nem is mártírkodik!

2021. márc. 16. 08:17
 28/73 anonim ***** válasza:
54%
Hogyne már!Izguljon csak most is ne csak akkor.😂
2021. márc. 16. 08:34
 29/73 anonim ***** válasza:
17%
Szerencsétlen pali.
2021. márc. 16. 09:40
 30/73 anonim ***** válasza:
91%

Miért sajnálod, gumi nélkül dugott, ezzel a nőre bízta, hogy szül e vagy sem!

Ha meg akarta volna tartani a döntés jogát, hogy gyereke lesz e vagy sem, gumit húzott volna!(vagy análra váltanak:)

2021. márc. 16. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!