Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyéjszakás kaland után lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után lehet gyerektartást kérni?

Figyelt kérdés
a gyerek apjanak már akkor is volt nője mikor mi osszehoztuk a babát (nemtudtam hogy van baratnoje) elmondtam neki hogy terhes vagyok es mondta hogy vetessem el. De nem vetettem. Megbeszeltuk hogy nem mondom senkinek hogy a lány az övé (én persze biztam abban hogy majd megszalja az apai oszton) aztán megszületett a lányka és egyszerűen nem vesz tudomást róla. Mondtam neki hogy segitsen mert egyedul nem igazan bírom anyagilag erre ő mindig talal kifogast hogy epp nem er ra talalkozni. A hab a tortán hogy a nője is terhes ráadásul veszelyeztetett. Nem nagyon van szívem a nő tudtára adni de a gyomrom felfordul hogy a lánnyal nem törődik és nem hajlik a felé hogy segítsen bármiben is

2021. márc. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
10%
Erről egy nő nem dönthetne egyedül :)
2021. márc. 16. 09:47
 32/73 anonim ***** válasza:
14%
Tessék itt az eredménye
2021. márc. 16. 09:47
 33/73 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy aki a gumi mellett kampányol, csak megjegyzem, de legjobb tudomásom szerint a dobozon is feltüntetik, hogy nincs 100%-os garancia:)

Amúgy meg nem gyerekkel kellene pasit fogni. "Bíztam abban, hogy megszállja az apai ösztön"

2021. márc. 16. 10:28
 34/73 anonim ***** válasza:
66%

Nem is döntött, csak miután a pasi átadta neki a döntést. A nő döntését a pasijé előzte meg!

SOSINCS 100%! Csak megközelítőleg. Akkor van 100%, ha nem dugnak. MINDENKI ezzel a tudással megy bele együttlétbe, hiszen felnőttek vagyunk, tudjuk, hogy gyerek lehet belőle, ezért akarjuk a lehető legjobban kizárni ennek lehetőségét!

Megnézem majd a dobozt.. Úgy lenne közel! 100% ha a nő védekezne a 10 lehetősége közül eggyel ÉS a pasi is védekezne gumival. Aki egy gumit sem tud felhúzni annak tudatában, hogy a nőnek joga lesz dönteni a testében növekvő magzat sorsáról, az ne rinyáljon.

Mellesleg a bemásolt szöveged nem pasifogásra vonatkozik, sehol nem írta, hogy majd egy párt alkotnak, az apai ösztön arról szól, hogy gondoskodik a gyerekéről! Vagy szerinted az az apai ösztön, hogy anyukát dugni kell?

2021. márc. 16. 10:48
 35/73 anonim ***** válasza:
83%

Úgyérted a pasi egy hímringyó, gerinctelen hazug félreqró, akit a "ribizli" menteget és még a "ribizli" védi a pasi barátnőjének a magzatának az egészségét is..

TUDJA MEG a csaj, hogy a pasi megcsalta. Ki ne akarna ilyet tudni? Tudja meg, hogy a most születő gyerekének van egy féltestvére!

2021. márc. 16. 11:59
 36/73 anonim ***** válasza:
72%

Nőként egyetértek a 11-sel. Mindketten felelőtlenek vagytok, alap dolognak kéne lennie a védekezésnek, főleg egy éjszakás kalandnál! Ha én lennék ilyen helyzetben, csak akkor tartottam volna meg a gyereket, ha megfelelő anyagi hátterem lenne, ezenkívül pofám nem lenne zaklatni a pasit, ha az közli, hogy ő nem akar részt venni a gyereke életében, független attól, hogy van e valakije vagy sem.

Amúgy miért itt kérdezel, nem keresett meg a gyámügy a gyerek jogállásának rendezése ügyében?

De, hogy a kérdésre válaszoljak, igen, így is lehet gyerektartást kérni.

Viszont a gyerektartás mellett arra nem fogják kötelezni, hogy tartsa a kapcsolatot a picivel bármennyire is szeretnéd! A másik dolog meg, hogy ha pénz kell, azért még nem kell találkoznotok. Kérd meg, hogy utaljon pénzt vagy dobja be a postaládába. Ha meg baba cuccok kellenek, akkor küld el neki, hogy mi kell és ő rendelje meg a te címedre kifizetve.

2021. márc. 16. 12:20
 37/73 anonim ***** válasza:
86%

Nem keres meg senkit a gyámügy a gyerek 3 éves koráig, addig kell az anyának rendeznie az apaságot.

36os, nem tudom miért emelted ki, hogy nőként, én is nőként kampányolok, mégsem emelem ki! Nemtől függetlenül lehet véleménye az embereknek, akár ellentétes is.

Gratulálok egyébként ahhoz, hogy azt hiszed a pasi átadja a spermáját azzal a tudattal, hogy gyerek lehet belőle és gyerek lesz belőle, akkor a pasi fel van mentve a dolog alól.

Afelett pedig sikerült elsiklanod, hogy a pasi MEGCSALTA a barátnőjét a kérdezővel, ezt eltitkolta, és most a saját gyerekét is titkolja a barátnője elől. Továbbá a gyereke elől eltitkolná a féltestvérét is.

Én, mint féltesója valakinek(ami nem releváns információ), mondom, hogy ez nagyon undorító dolog.

2021. márc. 16. 12:26
 38/73 anonim ***** válasza:
27%

nagydarab .szrkupac vagy. melyik része nem volt tiszta, hogy nem akarja a gyereket? baszod, te ingyenélő

szánalom

2021. márc. 16. 13:11
 39/73 anonim ***** válasza:
42%
Őszinte részvétem a férfinak. Teherbe esel mert ennyi eszed sincs, és egy gyerekkel élsz vissza. Sok szerencsétlen, agyatlan nő, meg itt kampányol melletted. Minden drukkom a férfinek szól, és ezt nőként mondom. Ha valaki nem akar tőlem gyereket, akkor nem, és ennyi. Neked más nem akar csinálni? Nem csodálom
2021. márc. 16. 13:16
 40/73 anonim ***** válasza:
82%
A nőnek joga van megtartani a babát, ha úgy gondolja, élhet vele. A férfinak kötelessége fizetni a gyerektartást, és joga van látni és szeretni a gyerekét, ha úgy gondolja, ő is élhet ezzel a jogával, de ez nem kötelező. Márpedig, ha nem akart szülő lenni, az Isten se tudja rávenni, hogy jó apa legyen. Ezt felejti el sok nő, a szeretetet nem lehet kicsikarni.
2021. márc. 16. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!