Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Van itt köztetek olyan, aki a párját a péniszmérete miatt csalta meg? Őszintén kérlek!
Munkatársamnak ezért lépett félre a felesége.
Az okot meg kb onnan tudja, hogy elolvasott egy Facebook beszélgetést és ott benne volt minden.
Oh, ráhibáztam. Szegénykém! :(
Persze ha szerencséd van találsz magadnak valakit, de azért páran el fognak hajtani, ha annyira kevés vagy.
És ezt a méretet nem is lehet változtatni élsz azzal amit kaptál. Ha kicsi, akkor... így jártál.
Nem csaltam meg, de elhagytam. Adtam egy eselyt az egesznek, nem nevettem vagy csinaltam viccet belole soha, de a max. 8 cm-es micsodajaval nem tudtam mit kezdeni. Lehet, hogy meg 8cm sem volt. Viszont annyiban nem voltam oszinte, hogy nem mondtam el, hogy mi a szakitas valodi oka. Egyszeruen nem akartam meg melyebben a lelkebe taposni.
Szamomra az olyan 14-max 17cm az idealis!
Olyan nem volt, hogy megcsaltam volna, mert olyan sokaig nem voltunk egyutt.
2 pasit hagytam ott 2-3 honap utan, egyet meg 7 honap utan, mert kicsi volt es/vagy fel se allt.
Nekem is a 14-17cm ami idealis, annal nagyobb mar ne legyen mondjuk.
Nos, én ismerek egy csajt, aki dugás előtt kicikizett egy pasit, hogy milyen kicsi a farka, aztán a csávó ezen meg is sértődött rendesen.
Most biztos azt gondolod, hogy a nő milyen rosszindulatú, pedig nem. A csávó olyan is volt, hogy megérdemelte a szivatást. Tehát: Ha a farkad miatt dobnak ki, az csak kifogás, valójában emberileg nem stimmel valaki veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!