Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kedves hölgyek! Van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Van itt köztetek olyan, aki a párját a péniszmérete miatt csalta meg? Őszintén kérlek!

Figyelt kérdés
Tényleg díjazni fogom az őszinteséget és nem elítélendő ez esetben a megcsalás, mert mindenkinek eltérő a szexuális éhsége/preferenciája. Olyan nők válaszára lennék kíváncsi, akik titokban vagy nyíltan félreléptek egy szexuális paraméterekben férfiasabb szexkandúr pasival, mert egyszerűen a párjuk mérete nem volt számukra elég és ki voltak éhezve esetleg nem működött ebben a formában a szex és nem bírták tovább a kompromisszumot. Írjatok le minden részletet, mert tényleg kíváncsi vagyok a történeteitekre.

2019. aug. 5. 23:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

Az a bizonyos, soha nem elég nagy, soha nem elég sok, soha nem eléggé stabil... Lehet az pénz, pénisz, férfiasság, vagy akár egy hajszerkezet is :)

32f

2019. aug. 5. 23:55
 12/22 anonim ***** válasza:
6%
17-20ig, attól függ, milyen a nő..... :) 17 centi azért megvan mindig, még a dagadtaknál is :D
2019. aug. 5. 23:56
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a feleségem megmondta, azaz viccet csinált belőle. Azóta nálam elvágták azt a bizonyos fonalat, utálom a szexet, teljesen hazavágta az önbecsülésemet. Felőlem el is mehetne mással kefélni, az sem érdekelne. Kiirta magát nálam mint társ és mint nő. Ha a földön feküdne, átlépnék rajta. Amit tett, azt sosem fogom megbocsátani neki, főleg úgy, hogy én meg azt sem tudtam hogy mit tegyek meg érte.

Remélem hogy jön egy 20 centis lovag és elmegy vele.

2019. aug. 6. 00:37
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Igen, kíváncsiságből kipróbáltam milyen nagyobbal. Az egyik kollégámmal egy munkahelyi bulin csókolóztam, éreztem hogy neki jóval nagyobb mint a férjemnek akinek kb 10-12.

Lényegesen nagyobb is volt neki és a szex is fantasztikus volt vele a mérete miatt és mert sokkal figyelmesebb, odaadóbb és kitartóbb. Azóta hetente összejárunk.

2019. aug. 6. 00:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Akinek túl kicsi, és ez a szexben gondot okoz, azzal szakítottam. Persze nem ezzel az indokkal.
2019. aug. 6. 06:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A kisfarkú pasik mondják, hogy nem a méret a lényeg. De igen is számít. Sem a kicsi sem a nagy nem jó. Persze a nőt ki lehet többféle módon elégíteni, de azért maga az aktus is fontos.

Nem tehetsz a méretedről de ha tényleg nagyon kicsi, nehezen fogsz partnert találni. Annyit tehetsz, hogy figyelmes és gyengéd vagy, hátha van akinél ez ellensúlyoz.

2019. aug. 6. 06:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Soha többet kisfarkú férfit! A kismellű nőnek persze tűrnie kell a vicceket, meg a célzásokat, meg hogy nekem laposan is tetszel, sőt kifejezetten a két apró cicid tetszik, ha egy pasinak ilyet mondanának, az dobná a csajt és évekig sérelmezné..

Dobtam férfit emiatt, nem mondtam meg neki. Aztán dobtam mèg egyet, neki sem mondtam semmit, de neki mikropènisze volt illett volna szólnia előre! A mikropéniszes pasi exe egy szó nélkül hagyta ott, biztos, hogy a mérete miatt.

12 cmtől(11,5isjó)oké, de csak, ha vastagabb, keményebb! Főleg az utolsó, nagyon lohasztó, mikor hegyes vékony pénisszel döfködnek, vagy, ha nem tudnak döfködni.

2019. aug. 6. 07:11
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
Volt exem,akinek elég kicsi volt,egyszerűen nem működött a szex,nem vot orgazmusom. Két barátom volt rajta kívül,nagyobb mérettel és nem is volt velük olyan probléma,mint amit előbb írtam. Nem mondtam el,hogy emiatt (is) szakítottam..
2019. aug. 6. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Csak az a nő mondja hogy nem számít a méret aki még nem próbálta naggyal. Ja és a kisfarkú pasik szeretik ezt hangoztatni.

Nagyon sokat számít, de ne legyen extrém nagy mert az rosszabb mint a kicsi.

2019. aug. 6. 10:59
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

Oké, de most akkor akasszák fel magukat a kisfarkú férfiak? Mert nekem az jön le, hogy kuka az összes, és poénos céltáblán kívül semmire sem jók. Pont egy olyan dologban, amiről nem tehetnek, és valójában semmit sem tudnak kezdeni vele.

Ha egy nőre azt mondják hogy kövér, az első körben sértés, de 1000 meg 1000 hapsi van, akiknek be fog jönni. A másik meg az, hogy ha akar, többségében le tud fogyni. Vagy ismerkedéskor egyből dobja oda, hogy bocsika, de a farkam mittudomén 11cm-es. Viszont extra gyengéd leszek, és főzni is tudok. Gondolom hatalmas sikere lenne.

2019. aug. 6. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!