Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Van itt köztetek olyan, aki a párját a péniszmérete miatt csalta meg? Őszintén kérlek!
Utolsó fogják fel, hogy hatalmas hátránnyal születtek, és keressenek olyat, aki elfogadja őket. 170 cm alatti férfiak, albínók, sérültek, rokkantak, mentális betegek, más testi elváltozással élők is találnak párt, sőt, szerelmet! Komolyan egyesek fel tudják dolgozni, hogy levágják a lábuk, mások meg a kisebb péniszük miatt rinyálnak!
A kisfarkúaknak is menni fog!
Előzőnek igaza van:
https://www.youtube.com/channel/UCdomP1JqhnyBQGaBmfDl4KQ
Ez a srác például még a kezét is alig tudja mozgatni a betegsége miatt, mégis gyönyörű és kedves barátnője van. Egy videóban arról beszél, hogy például az orra mozgatásával szerez örömöt a barátnőjének.
Nem csak a behatolásból áll a szex, de mondok személyes példát is. Nekem a most két pasival van szexkapcsolatom (tudnak egymásról, nem akarok egyikőjük felé sem elköteleződni, ennyi az oka h ketten vannak) és jelentős különbség van a péniszük méretében. Egyiküknek az átlagnál picivel nagyobb és vastagabb (de nem extrém nagy, amivel kapcsolatban én is aláírom, hogy az sokkal rosszabb, mint akár EGY MIKROPÉNISZ. Hogy miért? Mert valószínű, hogy ő soha nem adhat bele apait anyait anélkül, hogy fájdalmat okozna, ellenben egy nagyon kis pénisszel rendelkező férfi máshogyan is ki tud téged elégíteni és nem kell visszafognia magát aktus közben sem azért, hogy neked ne fájjon). A másik pasinak az átlagosnál picivel kisebb. A személyiségét mindkettőjüknek nagyon csípem, ha egyikükkel komoly kapcsolatot akarnék, azt hiszem nem tudnék csak az alapján választani. Lelkileg is nagyon egy hullámhosszon vagyok mindkettőjükkel, ez se lenne támpont. A szex viszont - meglepetééés - a kisebb péniszű pasival jobb. Szóval, ha azt mondanák, hogy nem akarnak többé csak szexkapcsolatot, akkor valószínűleg őt választanám, és nem csalnám meg a másikkal v bárki mással.
Persze én csak egy nő vagyok, nem mindenki gondolkodik így, de szerintem azért bőven lehet olyan nőt találni, aki az orgazmus minőségére megy és nem a pénisz méretére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!