Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férj vajon normális agyilag?
Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.
Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt
Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.
Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.
Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )
Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.
Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.
Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.
Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.
Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?
És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.
Tudod kérdező sértő ahogy te írsz, ahogy válaszolsz, a szavaidból süt a butaság, a gőg. Mire fel ez a beképzeltség? Hogy kapcája voltál valakinek, aki jobban szereti a kényelmes, gyáva életét? Csak azok a válaszok tetszenek neked amelyekben a feleségeket szidják. Nem gondolod, hogy amikor másokat sértegetsz, inkább először néznél tükörbe? Nem gondolod, hogy az élet egy körforgás? Mindenki volt egyszer szeretve, sőt a csillagokat is lehozták volna, de vannak emberek akik nem képesek életük végéig hűségesek maradni, vagy mert jött egy kapuzárás, vagy pedig mindig olyanok voltak akik mindenkit megd.tak akik az útjukba került.
Most te voltál valakinek a szetetője, de majd ha téged is megcsalnak akkor meglátod milyen érzés ez.
Nem tudsz te semmit a megcsalt félről, csak azt amit elképzeltél magadban, csak azt amit az a féreg mondott róla neked. Nem fogom neked elnagyatázni milyen érzés ez. Te ugyanis a cinkosa voltál egy ilyen féregnek, alja módon itt vered a nyálad több oldalon ketesztül. Nem fogod fel, hogy te is rendesen benne voltál ebben a dologban, a pasikád egy hazug, gyáva ember, aki most éppen lapít. Te pedig hiába írtad, hogy téged már nem érdekel, minden szavadból az jön le, hogy ki vagy bukva, hogy hogy merészelnek egyáltalán társadalmi életet élni.
(Mert nem tartozik senkire, hogy él a család. Én pl. soha nem posztoltam ki semmit, mégis az exszerető a fiam instagramm oldalát kutatta és idézett belőle. Mivel nem talált rólunk semmit, hát a fiamat támadta be.) Nem minden nő olyan amilyennek te itt lefested az általad elképzelt gonosz feleséget. És különben is ki vagy te, olyan bicskanyitogató a stílusod!
Szidhatod a feleséget, de abban biztos vagyok, hogy a féreg férje amikor éppen a szádba rakta, ő lehet, hogy éppen valamelyik gyereküket ápolta éppen, vagy nem értette miért nem éri el a férjét. Vannak férfiak akik otthon gondoskodó férjek, akiknek nincs a homlokukra írva, hogy éppen a szeretőjüket döngetik, akiknek nemcsak a család, de még a kollégák, ismerősök sem tudják elképzelni, hogy ha elmennek otthonról leveszik a báránybőrt magukról és a szetetőnek is mást adnak elő.
Jegyezz meg valamit, te kerested magadnak a helyzetet, a pasikád és te voltatok benne. Ebből igazán kihagyhatnád a feleséget, mert nincs közöd az ő életükhöz. Majd ők megoldjàk, és az idő...a legjobb gyógyír, hogy elfelejtsük azt, hogy léteznek ilyen kétszínű alakok és léteznek ilyen szetetők akik még évek után is epekednek egy ilyen féreg után.
Egy exfeleség.
Egyszerű a recept. Azt mondta, amit hallani akartál. Ennyi.
Most meg fel vagy pukkanva, mert hülyének nézett.
A rutinosabb férfiak ezt zsigerből vágják, kell nyomni a szépet, meg a jót és akkor a bugyi lecsúszik.
Az írásodból az jön le, hogy te 1 magabiztos, irányító, majd te megmutatod, neked senki ne mondja meg nő vagy, de hoppá, hülyére vettek. 😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤭🤭🤭🤭🤡🤡🤡🤡
Van egy nő itt a gyakorin, és tényleg ezer éve minden megcsalós posztnál orrba-szájba szídja a szeretőket, ha kell, ha nem :)
Tényleg szomorú lehet neki, jobb, ha nem reagálnak, mert akkor nem áll le.
Van ilyen jelenség, hogy az ember több vasat tart a tűzben. A te esetedben egy férfiről van szó de a személyes környezetemben láttam ilyen nőt is. Agyilag teljesen normális de ő mindent szeretett volna. Férje volt akit rendszeresen csalt de amikor a férjével beszélt telefonon az volt az érzésed, hogy pár hetes szerelmesek és ez látszott a közösségi oldalakról is. Nagyon meg volt lepődve amikor a férje beadta a válópert.
Szóval a kérdésedre válaszolva van ilyen. Ez az illető személyiségét jellemzi és kevésbé a párját mert ha nem elfogadható valami akkor inkább váljon el.
Lépj tovább és keress egy normális pasit, vannak olyanok is. Sok sikert!
76. Köszönöm a normális válaszodat :)
Már feladtam, hogy újból leírjam, az én szívem másé, de rendben.
Érdekes megközelítés, úgy látszik a férje résen volt
"Ez az illető személyiségét jellemzi és kevésbé a párját mert ha nem elfogadható valami akkor inkább váljon el."
Ezzel tökéletesen egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!