Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férj vajon normális agyilag?
Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.
Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt
Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.
Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.
Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )
Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.
Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.
Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.
Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.
Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?
És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.
18. sajnálom, hogy nem látod át. Engem nem kellett etetni, mert magasról tettem rá. És pont, ezt vagy felfogod, vagy, nem. úgy sejtem, nem :)
És kurv.a lényegtelen, hogy miért hazudozik, az a lényege, csak hogy hátha eljut: a párjáról mondott rondákat. Nem k. mindegy, hogy igaz-e vagy sem?
Hát komolyan valaki elhiszi , hogy az szereti a párját őszintén, tisztelettel, szerelemmel, aki a háta mögött szídja? Másokat már kisiskolás korunkban sem illet kibeszélni egy barátság is megszakad ott. Mutass egyetlen feleséget aki azt fogja mondani, hogy jaa hát a béla az engem szeret. hogy szidott mögöttem? nem baj, csak kilengett picikét :D
De hidd csak, hogy kamu. Otthon álomélet van, csak a farka hajtja. Vagy nő vagy és nem ismered a férfiakat, vagy férfi és égeted a saját nemedet. Megsúgom vannak ám másfajta férfiak is :)
19. én sima párkapcsolatban is ismerek tonnányi olyan nőt, akik kb. még azt is megbocsájtják, hogy a párjuk néha a falhoz kenik őket.
Szóval ez minden kapcsolatban gáz.
Én társként ilyet nem tennék. Picit értem is őt, de ez a parasztvakítás enyhén ledöbbentett.
Ő dolga és őszintén a legnagyobb vesztes egyértelműen ő. Én nem, mert kb. le se tojom, a neje meg vagy tudja vagy nem, de egy kihűlt borsólevesben ülni életem végéig. hát kössz, nem
Egyébiránt szerintem most ez ilyen lelkiismeret nyugtatgatás lehet. de passz, ilyet még nem láttam :)
Vannak olyan személyiségzavarok, hogy valakinek csak az okoz összetartozásélményt, ha közösen tudnak szidni, utálni valakit.
Szerintem ezzel próbálkozott.
Ez a szerenádozás a feleségnek meg ugyanennek a személyiségzavarnak a tartozéka, hogy az exének (!!!) mutogassa, hogy milyen ideális kapcsolata van, bezzeg ővele nem működött.
Te vagy a célpontja a bejegyzéseinek.
26. Miért én lennék a célpontja? Nálam tiltva van, eddig nem is láttam.
Nem szidtuk együtt, de érdekes amit írsz . Én nem szidtam a nejét, sőt kifejezetten jeleztem, erre nem vagyok vevő.
29. Meglepő válasz 😬
Nem olvastam végig minden választ nem tudom kérdezték-e már...de miért nem engeded csak el? A fejedből, és koncentrálsz arra, amit szeretsz? (Úgy általánosságban az életben) most csak azt látom, hogy bosszankodsz miatta, és veszekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!