Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férj vajon normális agyilag?
Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.
Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt
Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.
Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.
Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )
Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.
Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.
Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.
Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.
Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?
És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.
Gondolom nő vagy :) Nem fogom ismételgetni, továbbléptem. Sőt eddig sem voltam benne érzelmileg. És igen, fennakadok, mert én szingli vagyok és kutyának sem tartozom elszámolással. Neki is elmondtam, hogy nekem ne szídja a feleségét, mert nem érdekel.
Szerintem ultragáz hogy csalok valakit és vetítek kifelé.
Nem az érdekel hogy szereti -e, mert tuti nem és nálam kapart még sokáig, de legalább a nejének ne vetítene. vagy lapítana.
Kurv a sok házasság szar, ebben szerintem nem túl sok újdonság van, de ha már okkal nem lépek ki, ne színészkedjem már a hollywoodi álompárt :D
A facebookon sokszor csak a kirakatmajomkodás van, közben meg lehet, hogy már a váláson gondolkodnak.
Masik véglet meg mikor munkahelyen folyton azt hallgatom, hogy ilyen meg olyan szar a kapcsolat XY mostani párjával, de azért most is visszafogadta az, pedig állítólag már a szextől is kirázza a hideg, meg csúnyán átvágta. Az ilyen panaszkodásoknál jobb tudni a másik fél álláspontját mielőtt itélkezik az ember, mert sokkszor csak a sajnálkozásra játszanak, csak így akarják a másikat becserkészni.
Hát igen, de engem nem kellett becserkésznie, és kb. már az elejétől tisztázva volt, hogy mindkét részről csak szex, de sztem még ő tett bele többet.
Én nem csalnám meg a párom, de ha ilyenbe belefutnék, mert van pl. gyerek vagy hitel és minden olyan pocsék, hát legalább nem színészkednék.
Persze ne sírós képeket tegyünk ki, de komolyan együtt röhögtünk a barátnőmmel, hogy már csak szerenádot nem adott szegény feleségének. Teszem hozzá a másik felet sem tudom nagyon sajnálni, megéri mindkettő a pénzét.
De a kirakatmajomkodás jó szó :D találó, és azokat sem értem akik visszafogadják a férjüket.....
Latszik h eleg fiatal vagy meg.. majd 16 ev hazassag utan kivancsi leszek te h allsz ehhez.
Tudod egy csalad maganeletehet semmi kozod. Lehet h a cafkaja volzal de akkor sem latsz bele az eletebe nem vagy a resze. Igy tokmindegy mit mutat a FB.
Amigy ha nem erdekelne a pasi nem nezned a profiljat...
Pff, ezt hagyjuk süket kifogás. Mert aki hónapokig máshoz jár, el ne hitesse már, hogy otthon szerelmes! Lehet érzelmek nélkül a szeretője felé, mert csak szex kell de attól még otthon nem kóser a történet
Hülye az a feleség aki ezt el is hiszi. Ha hagyom még mindig hozzám jár.
Férfiak akkor lesznek úgy látszik mintaférjek, ha épp vége a mulatozásnak.
El vagy tájolva, jócskán felnőtt vagyok :D
16 év házasság egyrészről kell a kecskének, másrészről mi van?
16 év után majd félrejárok? vagy 16 év után megbocsátok? :D
Nincs közöm? Hát ja, csak a férj feküdt rajtam hetente többször :D
Mivel lecafkáztál gondolom nő lehetsz és egészségedre ezzel a nulla értelmi szinttel :D gondolod ettől felmented a párod hűtlenségét?
:D
Nem nézegetem, de odanéztem, mivel bogarásztunk a neten. És jah, 5-15 évvel ezelőtti férfiakra is oda szoktam nézni :D gondolom mindbe szerelmes vagyok. Ringasd csak magad abba az álomba, hogy én vagyok a cafka, a férj a megtévedt bárányka :D ja és otthon heppinessz van
Nem 16 ev hazassag itan sok mindent mashogy latsz mashogy ertekeled.
Agyilag lehet meg tini akkor is ha testileg nem vagy.
Marpedig nem nottel fel ha ennyire erdekel a volt kuropantid elete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!