Leépültem agyilag. Egy ideje már írásban is képtelen vagyok normálisan fogalmazni. Szóban meg pláne. Miért lehet ez?
Lehet, hogy keveset alszol, túl sokat telefonozol. Nekem a kevés alvás miatt rengeteget rommlott az agyam sajnos:( Tartósan 5-6 órákat aludtam.. A telefonozás még tetézte a dolgot. De pajzsmirigy probléma is állhat a memória romlás mögött, meg csomó minden. Lehet csak bemagyarázod
magadnak. Hány éves vagy?
Ki kell vizsgáltatni. Sok oka lehet. A háziorvosod biztosan tudja merre indulj. Az én környezetemben a magányosokon és az öregeken vettem észre ilyesmit.
Amikor nem olvasok akkor nekem is nehezebben megy a fogalmazás. Gyakran kell írni is olvasni is, hogy megmaradjon a készséged
Nézzétek már meg a felhasználónevet: nem tűnik fel, hogy Balázska írta?
Nem kell annyit inni, nem kell gyakorizni - mert itt tényleg leépülsz :D - el kell menni dolgozni, neki kell állni olvasni, rejtvényt fejteni és megoldva a kérdés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!