Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűtlen férj vajon normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűtlen férj vajon normális agyilag?

Figyelt kérdés

Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.

Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt

Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.

Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.

Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )

Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.

Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.

Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.

Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.

Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?

És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.

2021. márc. 5. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%

44 válaszoló vagyok

Pontosan az utolsó valaszoló telibe trafált. Az én exem, mint kiderült, nemcsak a szeretőhöz járt, hanem mindenféle társkereső oldalakra regisztrálta magát, méghozzá akkor amikor a szeretője éppen tőle utazott vissza. Mivel olyan büszkén mesélte nekem, hol merre jártak, miket kapott tőle, a dátumokat sajnos tudtam, mert utólag összeraktam, mikor nem volt elérhető (ugyanis külföldön tartózkodott).

Így nem volt nehéz a számlákon keresgélni, összes emailt jól átnezni. Tudtam mit kell keresni és aki keres talál. Hát majdnem hanyat vágódtam, miket találtam még. Ezt úgy ahogy volt lefotóztam és elküldtem annak a segítőkész szeretőnek. Volt ott minden, ő is meglepődőtt, mert a szavaiból konkrétan áradt, hogy az exem érte mennyire odavolt.

Tehát senki ne vegye készpénznek, hogy ő az egyetlen egy szerelmetes szerető. Ahogy én is rájöttem kivel éltem együtt, muszáj volt "segítenem" annak az áldott jó léleknek.

2021. márc. 6. 12:47
 52/78 anonim ***** válasza:
53%
Nem is értem, hogy hihetik a szeretők, hogy a feleségét meg tudja vezetni a pasi, azt, akivel x éve együtt él, látták egymást mindenhogy, befejezik a másik mondatait, de őt nem, hiába csak pár hete szédíti. 🙃
2021. márc. 6. 13:04
 53/78 A kérdező kommentje:

39. ott a pont.

40. rettentő erősen, nem is titkolom :) (csendben jegyezem meg, egy kapcsolatba csak az tud belerondítani, aki benne van...)

41. látom a lényeget nem fogtad, sebaj :) igen az asszony egy tündér, és a kedves férjtől tök oké mögötte szídni. Engem meg etetni, azt nagyon kellett, és bizonyítási vágyam is volt :D cseppet egysíkú, dehát meghagyom ezt az örömöt neked :)

42. sztem nézz továbbra is ilyen zs kategóriás sz.rokat, jól áll :) otthon nincs sz.pás, már gáz, csókollak. De viccen kívül, őszintén csak sajnálom, aki elhiszi, hogy a párja annyira tiszteli, hogy inkább mással furulyáztat :D (egyébiránt igen butuska vagy, mert végig sem sikerült olvasnod amit írtam, pláne nem értelmezned, és valahogy úgy érzem , te sosem voltál még szeretői oldalon, de a megcsalton igen, hogy ilyen bugyutácska sablonokban gondolkozol :) Jah és semmilyen kamuprofilom nincs, ezt is benézted. És van egy olyan sejtésem, hogy x évenként másnak is eszébe juthat mi lehet ezzel vagy azzal, aki anno az élete része volt. Neked nyilván nincs ilyen. Ja és jó pár az ismerősöm is :)

46. nem olvastalak végig, bocsika: ) csak addig, hogy szerelmes vagyok :D

igen, nagyon. Csak épp nem belé :) de hajrá

50. köszönöm :) de feladtam, kb. képet kaptam róla kik írogatnak itt. Ha nekik jobb az a tudat, hogy a férjük őket szereti, pillanatnyi botlás volt a félrelépés és a szerető tuti többet akar, akkor erre csak annyit tudok mondani, hogy el kéne gondolkodni kit is etetnek ebben a hármasban :)

51. áltasd csak magad ;)

53. Te melyik bolygón élsz? Hát évekig tartó viszonyom is volt :D

Befejezik egymás mondatait :D

vidd ki a...

...szemetet :D

Összeségében vicces, hogy hogy akarják egyesek lenyomni a torkomon, hogy engem túlságosan érdekel, de tuti a nejét szereti :) Mondjuk az egy dolog, hogy engem sajnos ez továbbra is hidegen hagy, de picit kellemetlen, hogy nő létetekre ilyenekkel áltatjátok magatokat. Nem, nem azt, hogy mást szeret, hanem, hogy azt akit megcsal úgy, hogy mögötte kifejezetten sértőket mond

Hú ez fárasztó volt, további szép napot, ki -ki higgyen amiben akar :)

2021. márc. 6. 14:06
 54/78 anonim ***** válasza:
66%
A válaszoló egy notórius szerető :) jobb, ha békén hagyjátok. Par éve ide irogat és nem képes feldolgozni, hogy csak ki lett használva. Olyankor heteken át tele van a gyik ilyen kérdésekkel.
2021. márc. 6. 14:10
 55/78 A kérdező kommentje:

Pár éve :D még a profilom is új :)

Ebben akarsz hinni? Lelked rajta

2021. márc. 6. 14:25
 56/78 anonim ***** válasza:
62%

"Legnagyobb cél pedig itt e földi létben, ember lenni mindég, minden korülmenyben!"

Arany János

Kár, hogy nem tanultál irodalmat!

2021. márc. 6. 14:31
 57/78 A kérdező kommentje:

De tanultam :) Diplomám is van :D De szépen kimásoltad :D

És ember vagyok, köszöntem. Nem én égetem magam azzal, hogy megcsalt feleségként itt sündörgök és próbálom folyamatosan a szeretőre húzni, hogy tuti szerelmes, de bezzeg a párjuk őket szereti.

alapvetően nem is volt ilyen kérdés, nem rólam árul el sokat, hogy itt habzik sok nő szája, miközben annyit kérdeztem, miért vetít odahaza az illető.

Úgy gondoljátok, hogy a szeretőnek jut a hazugság, és minden rendben odahaza, max kis hullámvölgy? Úgy gondolod, azért jár máshoz, mert te a gyerekedet ugyanazzal a szájjal csókolod meg amivel netán le is szop.ád?

Úgy gondolod, hogy téged valóban és őszintén szeret és tisztel az, aki mögötted minden szarnak elhord?

Tudod mit? Legyen így, legyen egy szép napod, és hidd ezt.

Mi szeretők, mindig csak sírunk bizony, véletlenül sem azért vagyunk ilyen kapcsolatban, mert halálosan kényelmes és ennyi :)

Szép napot és sok sikert az életben

2021. márc. 6. 14:37
 58/78 anonim ***** válasza:
63%
Buta vagy, mint a segg!
2021. márc. 6. 15:32
 59/78 A kérdező kommentje:
:) :*
2021. márc. 6. 15:38
 60/78 anonim ***** válasza:
53%
Biztos ku.rva jó szeretőknek lenni. Azért van, hogy minden hétvégén meg ünnepnap, mikor a szeretőd a családjával van, nem győzöd ontani a kérdéseid a csúnya, öreg és buta feleségekről.
2021. márc. 6. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!