Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férj vajon normális agyilag?
Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.
Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt
Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.
Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.
Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )
Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.
Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.
Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.
Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.
Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?
És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.
A Csak egy kis pánik c. filmben kérdi a pszichológus, hogy ha a házassága rendben, minek a szerető? Mert a feleségem azzal a szájjal a gyerekeim csókolja.
Ennyi.
A szerető pont azért titkos viszony, mert eszük ágában sincs elveszíteni a feleséget, a gyerekét és a biztos családi hátteret egy kis szexért. Úgy tenint rá, mint egy kis sportra, ahol levezeti a feszültséget és jobb hangulatban lesz tőle otthon is. Erre mondják, hogy nincs az a rossz házasság, amit egy harmadik ne tudna összetartani.
Aki meg felnőtt nő létére beveszi azt a dumát, amivel a házas szeretője eteti, az...hogy is mondjam... nem túl okos.
De ez kiderült abból is, hogy kamu profilokról kukkolod az összes exedet. 😂
Leírom mivel próbálkoztak nálam:
-válófélben vagyok, külön élünk
-külön alszunk már évek óta
-megromlott a házasságunk
-elutazhatnánk a ...tengerpartra
-a kifogott halat már nem kell etetni
-fizetnék az albérletet csak legyek a szeretőjük (erre sok jelentkező volt, úgy hogy még személyesen sem találkoztunk, csak albérleti hirdetésre jelentkeztek)
Annyi ilyenbe belefutottam, mert alapjában véve egy mosolygós nő voltam mindig (akkor is tudok mosolyogni, amikor a legszarabbul érzem magam). Ezeket mind elhárítottam és senkinek nem voltam a szeretője és nem is lennék, mert ezek csak szavak. Aki bedől ennek, az be akar dőlni. Azt akarja hallani amit a férfi mond, aztán elkezd versenyezni a feleséggel. Ezek csak játszmák, mindkét fél valahol színészkedik, a legjobb formáját akarja mutatni, aztán mindketten a másikra mutogatnak.
Amikor mosolyogva jött haza az exem a szeretőjétől, a finom kedvenc kajája az asztalon, finom torta (mert imád finomakat enni, édesszajú), tiszta lakás, kedves szavak, szex, minden. És a szeretője már többet akart volna és emailben "értesített", hogy segíteni akart rajtam. Amikor összeállt a kép, a hianyzó napok, a hiányzó órák. Akkor direkt még visszafogadtam, nyomozgattam, és pár hét múlva én is "segítettem" a szeretőn, hogy megismerje az exemet, pár bizonyítékot küldtem neki, hogy az exem már kereste az utódját.
Kicsit kivártam és amikor biztonságban érezte magát, elváltam. Ennyi. Ennyit ér egy hazug ember nekem. Minden szeretetemet fére tettem, az én időmmel, az én érzéseimmel ne játszadozzanak! A karma úgy visszavágott neki, hogy nem jön, hogy elhigyjem, hogy létezik ilyen, és ehhez nem is kellettem.
Úgy-úgy!
Meg a nyitott házasságban élünk, de azért a feleségemmel ne akarj beszélni. 😂😉
Hagyjátok már ,kár vele vitatkozni. Feltett egy kérdést, de csak egy fajta választ tud értelmezni.
Ez a nő olyan szerelmes , mint a tök! Őszintén, ha engem nem érdekel egy pasi, akkor eszemben sincs kérdést kiírni, meg ennyit kommentelgetni, töprengeni rajta. Pláne, hogy egy olyan jelenségről beszél, amit én minden nap végig nézek. Úgy csinálsz kedves kérdező, mintha ez egy egyedi eset lenne. Tudod hány ilyenbe volt részem? Mikor a pasi az esküvője(!) napján akarta megcsalni a feleségét velem, aki egyébként egy gyönyörű nő (modell).
Basszus kajak megcsalta volna velem...
Aztán meg végig kellett néznem , ahogy a család könnyekbe tör ki a templomba, a pasi pedig sírva öleli a feleségét, hogy mennyire szerelmes, és azt akarja ő legyen a gyermekei anyja 😂😂😂😂
Kérdésedre egyszerű a válasz: vannak szemtelen, önző emberek, akik bármot megtesznek, amiből hasznuk származik. Neki most éppen abból, ha kitesz képeket, és nyalizik a feleségnek. Biztos több szexet kap érte. Hogy lehet, hogy egy felnőtt nő elhisz ilyeneket? Ember, a fent említett pasi bőgve ölelte a feleségét a násznép előtt, ha nem előtte szalad utánam a mosdóba, hogy elmondja tetszem neki, és jó lenne ha több lenne köztünk, én el sem hiszem a dolgot. HAZUG, ÖNZŐ. Ez a válaszom neked.
De olyan is volt már, hogy a cégnél akart a főnököm felszedni, simogatott stb. Konkrétan ki is mondta, hogy szeretne velem egy éjszakát, vagy akár mást is. Aztán megjelent a feleség, meg a gyerek, és velem csináltatott a fönök fotót magukról az instára 🥱
Fel a fejjel kérdező, majd elfelejted. 🙂 Lesz még ilyenbe részed, sőt csak rosszabbakba. Most azt mondod nem a te felelősséged, nem a te hibád, nem te fogadtál hűséget. Majd rájössz, hogy ez nem így megy. A lelkiismereted akkor fog megszólalni, amikor a te párod, akit 100000-szer jobban fogsz szeretni mint a mostaniakat, ő fog melletted más nönek rólad ilyeneket mondani, és más nőt dugni. Nem bántani akarlak, csupán végig mentem ezen, és tudom mit érzel. Visszakaptam mindent. Írod a rengeteg vicces, nevetős szmájlit a kommentjeidben. Én is nevettem sokat ezen a dolgokon, amíg az élet meg nem mutatta, mit ia tettem valójában. Pedig én "csak" szerelmes voltam egy házas férfiba (semmi sem történt közöttünk, de majdnem).
Próbáld másképp kezelni a dolgokat, ne ess abba a csapdába mint mások, örülj, hogy vége lett ezzel a csávóval. Ne gondolj rá, ne töprengj, ne írj ki kérdéseket, ne lessed kamu oldalról. Mindem jót, szia
43# vagyok
Akkoriban még nem volt nyitott hazasság :)
Ja a legtöbbnek ismertem a feleségét is, a gyerekek együtt jatszottak. Vagy amikor konkrétan megfenyegettem a pasit, ha tovabbra is hivogatni merészel, felhívom a feleségét és a felnőtt gyerekeit (mellesleg a felesége a főnöknőm volt).
Vagy a másik, ez most jutott eszembe, hogy a közvetlen kollégámat sípcsonton rúgtam, mert már zaklatásnak éreztem a közeledését. Aztán odamentem a főnöknőmhöz és elmondtam mi történt. El is mentem erről a munkahelyről, mert zavart a jelenléte annak a féregnek.
Később megtanultam, hogy ne mosolyogjak mindig mindenkire.
Olyan széles a férfiak szeretőfogási palettájuk, hogy nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezeknek bedőlj. De vannak nők akiknek minden mindegy, csak legyen valakijük. Ha a pasi házas, az sem számít, ezt ők másként élik meg.
43# voltam
Komolyan nem értem, hogy honnan szedik itt egyesek, hogy bizonyítási vágya van a szeretőnek, mégis miért lenne?
Nekem volt házas szeretőm és szexuálisan pont annyit tettem bele, mint bármelyik partneremnél, különben nem élvezetes számomra a szex. Most azért mert éppen van neje, nem fogom meghazudtolni a saját szexuális igényeimet és a minőség iránti igényemet. Ha a pasi nem tudta volna nyújtani a számomra megfelelő minőséget, akkor kuka. Pár nélküli emberrel se állok le, ha nem élvezetes a szex és bénázik.
Nekem is magyarázott összevissza, hogy milyen sz@r otthon, ami nem hatott meg, a lényeg hogy velem ne akarjon összejönni, a körítés nekem édesmindegy. A házassága nekem is egy biztosíték, hogy tudom nem fog rám akaszkodni.
Aztán valamikor hozzám jött sírva, hogy a neje hozzávágta a gyűrűjét egy veszekedés során, pedig le se bukott velem, csak a szokásos házastársi hiszti egy diszfunkcionális házaspártól.
Ja biztos azért mondja minden férfi, hogy rossz otthon, hogy belemenjenek más nők a szexkapcsolatba, ez is tökre úgy nézett ki...
Mondtam neki, hogy engem nem érdekelnek az otthoni problémái, ez magánügy, engem nem befolyásol, de annyira sz@rul volt egy csomószor, hogy csak mondta tovább és inkább hagytam had adja ki.
A sértett nejek csak szeretnek azzal burkolózni, hogy otthon minden rendben van és csak a szex miatt járnak félre a férjek, különben bekéne ismerni, hogy gáz van. Érdekes, az az opció sose fordul meg a fejükben, hogy amilyen mocskokat róluk mondanak a szeretőnek az igaz, és az a kamu amit az ő szemükbe mond a férj. Szerintem ez logikus pedig, nyilván nem akarja a férj az egész életét borítani és ilyenkor elő kell adni, hogy dehát ezt a szerető akarta, én nem is brühühű, és ezt a jó nej beveszi. Szokásos forgatókönyv.
Ha pedig tényleg kamukat állít a pasi, hogy nőt fogjon, az is gáz mert ugyanúgy szidja a saját feleségét és alázza mások előtt, de valahogy ezt számomra felfoghatatlan módon jobban élvezik az asszonyok, mert jaj dejo ez nem igaz, biztos CSAK új nővel akart dugni a drága párom szupppper.
Egyébként meg ahol a nő megértené, hogy a változatos szex miatt lép félre kizárólag a férfi, az a nyitott kapcsolat. Különben szerintem utólag bemagyarázzák maguknak, hogy jól van Pisti csak a szexért ment félre, az nem baj hogy hónapok óta hazudozik és semmibe vesz, de legalább maradni akar az otthon melegében, ahol mossák a gatyáját és főznek rá, milyen szuperrrr.
#50:
Látom, nem vagy érintett, csak szeretsz írni. Sokat.
Az van, hogy ezek a pasik nem egy nőnél próbálkoznak, hanem kb. az összesnél. Nem véletlen, hogy pont annál van sikere, akinél. De, pont hogy a szeretőt a versengés hajtja. Tudatosan persze nem, csak véletlenül pont (majdnem) mindig egy foglalt pasiba sikerül belezúgnia. Pont nekik van 75578 exük, és pont ők kukkolnak közösségi oldalon. Aztán pont véletlenül ők lovagolnak azon, hogy mekkora poén, hogy a pasi úgy tesz, mintha szerelmes lenne, ki hiszi ezt el. Aztán leírja, hogy bezzeg vele, ott TÉNYLEG szerelmes volt, ő már csak tudja, neki biztos nem hazudik.
Ja, és persze mindig a feleség a házisárkány, a pasival semmi gond...
Annyira szánalmas.
Ezek a pasik ebben profik, m~g ha nem is tudatosan. Ki tudják választsni azokat a nőket, akiket meg lehet vezetni a süket dumával meg udvarlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!