Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férj vajon normális agyilag?
Szeretője voltam egy negyvenes pacáknak fél évig.
Tudtam, hogy házas, kb. ez most nem téma, mert nem én házasodtam, nem érdekelt
Minden alkalommal szerét ejtette, hogy valahogy közölje, otthon egy sárkány a neje, annak ellenére, hogy ez engem sem akkor, sem most nem érdekelt.
Fél év után egyre kevésbé tetszett, hogy normálisan nem lehetett megszervezni semmit és búcsút intettem. Részemről nem voltak igazán érzelmek, mert mást gyászoltam még. Viszont ő egy ideig még írogatott én meg egy ideig még válaszoltam, majd nem, és egy közösségi oldalon le is tiltottam.
Eltelt pár hét azóta és puszta kíváncsiságból odasandítottam az oldalára egy barátnőm profiljáról (más exekre is oda szoktam nézni :) )
Szóval a lényeg, hogy leesett az állam attól amit láttam.
Full nyálba nyomja a szercsilávcsi fotókat meg a szerelmes idézeteket a nejének.
Még mielőtt valaki nekiállna arról rizsálni, hogy biztos fáj. Nem, nem fáj, csak egyszerűen a hányinger kerülget. Mert egyértelmű, ha nem is mondja, hogy gáz van otthon, hiszen hozzám járt.
Ez akkor mi? Otthon is ezt csinálja? Én ezek után csak megerősödtem benne, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert lehet, hogy a neje is tudja, hogy baj van, hacsak nem fogyatékos, de olyan hősszerelmes most, hogy engem megvezetne a párom, komolyan.
Mi késztet egy férfit arra, hogy miközben-miután félrejár(t) nyilvánosan a közösségi oldalakon úgy csináljon, mint a világ legboldogabb férje? Most magának hazudik, vagy mi?
És hány ismerős írja a közös fotóikhoz, hogy milyen szép pár, meg micsoda boldogság.
Valamivel kompenzálniuk kell a sértett, megcsalt feleségeknek, engedd el.
Úgy se ismerik be, hogy aki a legjobban pampog, az hunyászkodik meg legjobban a való életben a férje előtt és hagyja, hogy szétkefélje magát vadidegen nőkkel.
Érdekes módon olyan nőktől eddig nem nagyon hallottam a fröcsögést a szeretőkről, akik ott tudták hagyni a párjukat egy ilyen után.
Kurv.a jó szeretőnek lenni :D
És még mindig összekeversz valakivel, de ez csak szimpla öngól, mert ezek szerint te évek óta itt írogatsz. És amint látom igen sokat.
Örülj neki, hogy ünnepnapokon veled van a párod, velem utána is ráér dugni :D
Most sajnos el kell mennem a géptől, téged nyugtasson a tudat, hogy 2 nap múlva nőnap, kapsz majd ajit :)
(egyébként csendben teszem hozzá, hogy rettentő sötétnek kell lenni ahhoz hogy attól tedd függővé, hogy a párod szeret-e, hogy a szerető mit érez. Engem nem igazán izgat, de speciel, mindegy, hogy én szerelmes is vagyok (természetesen az :D) vagy sem , ettől függetlenül téged megcsaltak.
És nem nekem süketeltek, ellentétben neked nulla tartásod van, ha azzal vagy még, aki ezt megtette és benyaltad, hogy ő nem, ő csak téged, és jaj csak elcsábítgattam :)
Mert ebben az álomvilágban élsz az száz.
Én kb. egy totál más kérdést feltettem, de te már ezredjére nyomulsz a saját szaro.s életed nyomorával, ami kutyát sem érdekel, sőt egészen világos hogy miért mennek félre melletted. Gondolom nektek is van közös mosolygós fotótok :)
Kellemes hétvégét, jó vergődést, mert én eddig csak udvariasan válaszolgattam, de innentől csak lesajnállak.
61. komolyan csak nézek. Totál más kérdés volt, de már ezredjére akarják rámsütni, hogy biztos itthon zokogok :)
Persze csak azért leszek szerető, mert nem kellek másra és persze bárkivel beérem. Mert egy szerető másra sem kell, a tisztelet, becsület az odahazára van tartogatva :)
És a vicc, hogy pont miattuk gondolom, hogy gáz egy ilyen mesterkélt, kifelé színészkedő viselkedés , de lényegtelen.
Egyébiránt én is azt gondolom, hogy akibe szorult némi intelligenicia, helyén kezeli és nem másra vetíti a saját kapcsolata megromlásának okait.
Mindegy, köszi azért :)
#62:
Hidd el, hogy 1000% biztos vagyok benne, hogy a férjem hűséges. Jó okom van rá.
😉
Úgy írsz mindenkinek, mintha a szeretőd felesége lenne. De jó esély van rá, hogy azt se tudja, mi a gyakori.
Nem baj, legalább levezeted a feszültséget.
64 persze , azért bóklászol a megcsalás kategóriában :D
úgy írok mindenkinek, ahogy megérdemli. :)
Szerintem itt te allsz hadilabon a szovegertessel, mert egy hozzaszolo nem sok, annyi sem vedte a ferjet. Egyszeruen probaltak neked elmagyarazni akar sajat peldan keresztul, akar altalanossagban beszelve, hogy ezzel a kamudumaval szediti a legtobb ferfi a szeretot. Senki nem allitotta, hogy helyenvalo lenne amit csinal sot, tobben is megosztottak veled a tortenetuket arrol, hogy mialatt egyutt voltak mikent hazudozott jobbra-balra mindenkinek a kedves uriember.
Szoval acsarkodhatsz itt tovabb egeszen nyugodtan, attol meg nem lesz igazad. Raadasul irto bunko modon beszelsz mindenkivel, aki nem ert egyet veled.
Tulajdonkeppen banja a fene. Veled ellentetben az emberek tobbsege nem ul itt non-stop azt bizonygatva, hogy nem erdekli valami, amirol azert csak kiirt egy kerdest es csak itt vergodik mar a hetedik oldalon- remelem azert erzed ebben az ironiat.
Most is itt kotlasz :D
Nekem csak jön az értesítés.
Hidd csak, hogy veled őszinte a párod :)
Te vergődsz itt hetedik oldalon már, én csak válaszolok, mert engem udvariasságra neveltek. :)
Buta vagy, de nem baj, férjednek pont elég :)
Remélem érzed a szarkazmust :*
Hiaba nyomod tele mosolygos es nevetos fejekkel a szoveged, latszik, hogy szetvet az ideg. Nekem ez a harmadik es egyben utolso hozzaszolasom, ellenben te idevetettel mar vagy negyvenet, ugyhogy nem, nem sikerult meggyoznod arrol, hogy nem itt esz a fene egesz nap.
Az idegeskedessel meg vigyazz, mert a vegen meg agyverzest kapsz. No, tovabbi szepet es jot, nekem erre nincs tovabb se turelmem, se idom.
Éjfélkor még fosod a szót :D
Meggyőzni téged? Hát ki akar :D
Még csak nem is kérdeztelek.
Te vagy aki az én saját posztomhoz szájalsz nonstop :)
Egy exem mondta: addig nyomta le a szavait a torkomon, míg bele nem fulladtam.
Na ez vagy te :)
És természetesen az sem öngól, hogy szerinted én évek óta ide írogatok, amit te onnan tudsz, hogy ÉVEK ÓTA ide jársz 😂
Egyébiránt picit ciki ugyanazokat visszaírni,amit én neked, mint egy óvodás.
Fogsz még te írni, beteg vagy agyilag
Azért puszillak :*
És most viccet félretéve.
Feltettem egy normális kérdést, ahol sehol nem volt releváns, hogy én mit érzek, vagy mit nem.
Erre betalál egy őrült nő (stíluséból fakadóan egy ember írogat folyamatosan) és legfőbb célja, hogy elhitesse magával, hogy én tuti szerelmes vagyok (ám legyen) és a hűtlen férjek a szeretőnek vetítenek mindig.
Ez a fajta kiborulás egyértelműen kivetítés, pláne, hogy évek óta ilyen posztoknál tépi a haját. Őszintén gondolom, hogy orvosra szorul.
Nem csak roppant egysíkú az a fajta gondolatmenet, hogy egy férfi csak hazug disznó, de azért hazavágyik, hanem tényleg félelmetes ilyen szinten kiborulni és egy témát erőszakkal más irányba tolni.
Ez az én posztom, természetes, hogy reagálok, ha írnak. Ezután is fogok.
Viszont a folyamatosan írogató nőnek üzenem, hogy keressen orvost, mert ez nem normális. Komolyan
Normális hozzászólók válaszát köszönöm / köszöntem, a továbbiakban ilyen "ne tagadd le nagyon zavar ez téged" stílusú, roppant egybites válaszokra már sajnos nem fogok reagálni, mert valóban fárasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!