Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok róla, beleszóljak?
Egy nagyon jó barátnőmet hónapokig csalta a vőlegénye. Egy közös ismerősünkkel. A srác lebukott, a barátnőm megbocsátott. Esküvő tavaly, most született gyerek. A barátnőm és már a férje, felvették ezt a csokot, tehát még két gyereket akar szülni. De közben megtudtam, hogy a férj egy titkos simkártyával még tartja a kapcsolatot a szeretővel.
Nagyon nem tudom mit tegyek, barátnőm még szülni akar ennek a féregnek két plusz két gyereket, közben csalják. Én örülnék, ha nekem szólnának ha ilyen helyzetben lennék. Ugyanis szerintem előbb - utóbb mindenki lebukik. Az első körben is lebukott a srác...
Ti mit tennétek?
Akkor mi a kérdés? Majd amikor kiderül meg majd lapítasz, mintha nem tudtál volna semmit?
Összeszeded a bizonyítékokat, leülsz vele és szépen elmondod. Vagy ha tényleg nem akarod, hogy kiderüljön, hogy te vagy, akkor csinálj egy másik e-mailt/facebook-ot, majd küldd el postán. Ha jól tudom normál levél feladásnál nem kell ráírni a feladó adatait.
Akkor kérd meg, hogy küldjön bizonyítékot különben te sem hiszed el, de ha meg igaz, szeretnéd felnyitni a barátnőd szemét.
De most így ez alapján én kételkedek benne, hogy valóban igaz e, mondni mindent lehet. Ha tud küldeni bármit, akkor igen, beszélj a barátnőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!