Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok róla, beleszóljak?
Egy nagyon jó barátnőmet hónapokig csalta a vőlegénye. Egy közös ismerősünkkel. A srác lebukott, a barátnőm megbocsátott. Esküvő tavaly, most született gyerek. A barátnőm és már a férje, felvették ezt a csokot, tehát még két gyereket akar szülni. De közben megtudtam, hogy a férj egy titkos simkártyával még tartja a kapcsolatot a szeretővel.
Nagyon nem tudom mit tegyek, barátnőm még szülni akar ennek a féregnek két plusz két gyereket, közben csalják. Én örülnék, ha nekem szólnának ha ilyen helyzetben lennék. Ugyanis szerintem előbb - utóbb mindenki lebukik. Az első körben is lebukott a srác...
Ti mit tennétek?
Volt a családban hasonló, házaspár csokkal, folyamatos megcsalással a férj részéről. Sajnos nem tudtam róla, de ha tudtam volna, szólok. Viszont ebben (hogy a szólás mellett döntöttem volna) nagy szerepet játszott 2 fontos körülmény:
1. Tudtam, hogy viszonyul a feleség ahhoz, ha így átverik (tudni akarta volna, iszonyatos megaláztatásnak érzi, biztos hogy nem tűri el, és azonnal borítja a házasságot)
2. Tudtam, hogy a nő anyagilag biztonságban van, önálló, nem azon kell gondolkoznia, melyik híd alá költözzön válás után (volt félretett pénze, vissza tudja fizetni a csok ráeső részét, övé volt a lakás, megállt a saját lábán)
Magától derült ki a dolog, mert a férj egyre bátrabban járt félre, és egyre érezhetőbb volt rajta, hogy valami nem stimmel. A házasság egyre szarabb lett, megszaporodtak a "jelek", végül robbant a dolog, és a szorongó, bizonytalan feleségből igen rövid idő alatt lett felszabadult, megkönnyebbült egyedülálló anya. Két gyerekkel.
A csokot egyébként alapesetben rövid határidővel, a két embernek fele-fele arányban vissza kell fizetnie onnantól, hogy a feltételei nem teljesülnek (felbontják a házasságot, vmelyikük máshová teszi a lakcímét stb). A megadott határidőig nincs kamat, csak annyit kell visszafizetni, amennyit felvettek. Bár talán ha az a fél marad a csokos ingatlanban, akivel a gyerek(ek) marad(nak), akkor a ráeső részt megtarthatja (vagy ha nem született meg a vállalt számú gyerek, akkor az arányos részt), bár ebben nem vagyok biztos.
28-as! Nem tudom miért mondta el nekem? Gondolom nyomta a lelkét a titka...
Többieknek köszönöm, hogy írtak. Egyelőre nem mondok semmit senkinek. De akkor az én lelkemet nyomja ez a titok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!