Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szomszéd miért hiszi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszéd miért hiszi hogy joga van beleszólni a dolgunkba?

Figyelt kérdés

3 lakásos társasházban lakunk. A kapcsolat évek óta megromlott, a gyerekek miatt vagyunk együtt. Szex sincs.

Szeretjük egymást mint ember és ennyi.

December-Januárban Miamiban voltam. Egy fiatal korombeli (32 éves) hölggyel voltam, félreérthetetlen helyzetekben, kézenfogva, egymás ölében, csókolózva. Eszembe nem jutott, hogy ezt valaki látni fogja.

Erre összefutottam a 3 lakásos társasház egyik párjával! Pontosabban összefutottunk kézen fogva! Nagyon kellemetlen volt. Pont ott, pont a közvetlen szomszédok. Teljesen hihetetlen volt az egész, köpni-nyelni nem tudtam.

A feleségem persze sejtette, hogy mi lehet a helyzet, de nem vett róla tudomást, ahogy engem se érdekel mit csinál amikor “céges 3 napos ottalvósra” megy.

Ehhez képest a szomszédok megvető pofáját kell néznem minden nap. Lenéznek, nem köszönnek, stb. Tegnap viszont a szomszéd csaj átjött hozzánk és mindent elmondott. A gyerekek előtt!

A feleségemnek nem hiányzott, a balhé amiatt volt, hogy miért nem titokban csináltam amit csináltam, mert így megaláztam őt mindenki előtt, szégyenkezve fog kilépni az utcára a környékbeliek miatt. Ultimátumot is kaptam: ház el lesz adva és külön megyünk.

Nem az zavarja, hogy megcsaltam, mert nem akar lefeküdni velem és valószínűleg neki is voltak dolgai a kollégájával, hanem az zavarja hogy mások ezt megtudták akikkel nap mint nap találkozunk.

Hogy érzi magát valaki ilyesmire feljogosítva? Mégcsak nem is baráti a viszonyunk velük! Hallottatok már ilyet?

2020. febr. 3. 20:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bocs,9-es voltam
2020. febr. 5. 20:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hiába próbálsz meg a gyerek mögé bújni... Legkésőbb 3-4 év múlva teljesen egyértelmű lett volna nekik, hogy a szüleik kapcsolata egy rakás szar és az apjuk egy féreg aki a problémák megoldása helyett csalja az anyjukat. Minél hamarabb tudják meg annál nagyobb esélyed van rá, hogy nem fognak egész életükben gyűlölni. Meg arra is, hogy emiatt ki tudnak szakadni a rossz példából és normális kapcsolatban élhetnek majd.
2020. febr. 5. 21:53
 23/26 A kérdező kommentje:
Ácsi. A feleségemnek is volt valakije ... ezt ne felejtsük el!
2020. febr. 5. 22:07
 24/26 anonim ***** válasza:

#9es elnézést akkor, rosszul értelmeztem a válaszodat. Azt hittem nekem szól.

Némely dologban nem vagyunk egy véleményen de igaz, nem vagyunk egyformák.

Én nem reagálok a megcsalasra mivel nem képezi a kérdés tárgyát. A szomszédra meg már le írtam.

Viszont gondolj bele abba, amit írsz, hogy senki sem kötelezhető, hogy rosszul érezze magát más miatt és ezért jogos volt amit tett. Nem kell roszzul éreznie mert nem ismeri az életüket stb, nem tudhatja mik a körülmények. És nem jogos mert holnap esetleg az allatvédok jönnek valakihez mert kalitkaban tartja a madarat, akváriumban a halat és ők ezért roszzul érzik magukat mivel egyuttereznek az állattal. Meg ezer példát lehetne felhozni ahol bizonyos csoportok vagy személyek valami miatt rosszul érzik magukat miattad/miattam és akkor majd jönnek "intézkedni" vagyis beleszolni a maganügyeidbe. Hát szerintem erre semmi sem jogosítja fel és főleg nem olyan módon ahogyan ezt az eminens szomszéd megtette. Én úgy csaptam volna ki mint a macskát...

És nem mert lebuktatott hanem a módja miatt..

2020. febr. 5. 22:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Értem, én is azt írtam, hogy az információ atadasanak nem ez volt a legjobb módja, de nem tudjuk, miért így tette. Csak egy tipp volt, amit írtam, de bármi lehet. A feleség viszont beengedte, azért nem tört be hozzá. Ott pedig kellő intelligenciával meg lehetett volna oldani, úgy hogy a gyerekek ne hallják, legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy nem. Ez mindkét félre vonatkozik, a feleségére is. Ráadásul csak a kérdező oldalát ismerjük, a feleségét nem. Aki viszont feltűnően gyakran hivatkozik arra, hogy, de a feleség is...Simán el tudom képzelni azt is, hogy a nő bizony azzal alltatott magát, hogy a férj "hűséges" és amikor szembesült a tényekkel, elragadtak az érzelmek, azt is hallhattak a gyerekek. A végeredmény szempontjából Mind1 , a feleség az információ miatt, nem a közlés módja miatt döntött úgy, ahogy.

A szomszédot pedig csak annyiban védem, hogy én is no vagyok és a hallgatást is hazugságnak tartom, amit a világon a legjobban gyűlölök. Bár a szomszedaimmal kapcsolatban nem kerülhetnek ilyen helyzetbe, ha mondjuk egy barátnőmmel történne, képtelen lennék úgy csinálni, mintha mi se történt volna, és ettől rettenetesen érezném magam. Biztos, hogy aszerint cselekednék, ami nekem és a barátnőmnek jó (szerintem) és nem érdekelne, hogy a férjének mi lenne kedvezőbb. Valószínű, hogy a szomszéd is a feleséggel akart szolidáris lenni, meg a saját kínos perceinek vegetvetni, legfeljebb bután csinalta.

2020. febr. 5. 23:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van azzal kapcsolatban, ha barátnőről lenne szó. Én férfiként így vagyok a barátokkal. Viszont csak velük. Az ismerősök és főleg idegenek dolgaiba nem posztom beleszólni.

Én már megtanultam. És sok ember olyan életúton ment végig amit sokszor elkepzelni sem tudnánk, és ha el is tudnánk de nem ismerunk ezért nem feladatunk megérteni a tetteit. Sok helyzet van amit elsőre elitélünk de ha ismernénk az utat ami oda vezetett vagy esetleg megéltük volna ugyanúgy cselekednénk. Ez nem csupán erre az esetre igaz. Vagy tán erre végképp, ki tudja.

Persze itt nem ismerjük a felesége álláspontját de amit még nem szeretek ezen az oldalon az az, hogy sokan belegondolnak olyan dolgokat ami a kérdésből nem derül ki. Itt ha a feleség is kiirt volna vagy tudnánk az ő verzióját akkor lehet másképp látnánk de mivel ez nincs így én a kérdezőnek válaszolok azon infók alapján amit tőle kaptam. Találgatni, hogy a feleség tudja e vagy nem, csalje e vagy nem az nem az én dolgom. Ide kérdezni jönnek emberek, azoknak "" segítünk " már aki tud, ahogy tud. De okoskodni, hogy mi van ha nem is úgy van stb... Minek?

Ami még a szomszédot illeti nekem ellenszenves azért is ahogy ezt tette, gyerekek előtt, a más otthonában. És nem osztom a véleményedet, hogy a feleség is megoldhatta volna, hogy a gyerkőcök ne legyenek tanúi hisz a feleség valószínű nem tudta mivel fog kirukkolni a szomszéd. Ezt inkább a szomszédnak kellett volna figyelmeztetni, hogy szeretne vele olyan valamiről beszélni ami nem a gyerekeknek való. Ugye ha te nem tudod mit akarok mondani akkor nem gondolsz rá, hogy elkuld a gyereket.

Végezetül és ezzel lezárom ezt a témát én nem védem a férjet sem a megcsalast, de megértem a felhaborodását a szomszéddal szemben. Idegen ne jöjjön az én házamba nekem szemrehányást tenni a tetteimért amelyek nem érintik őt vagy családját (nyilván ami érinti az más) és főleg ne olyan módon ahogyan ezt megtette.

2020. febr. 6. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!