Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek, hogy tovàbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy tovàbb?

Figyelt kérdés

Tegnap volt nálunk egy utcai buli ahol igazán jól éreztük magunkat.

Mikor mindenkit kikisértem észrevettem, hogy az egyik szomszéd srác itt maradt....Mikor mondtam neki, hogy gyere kikisérlek és ránéztem, megfogott és elkezdünk csokolózni.

A kijáratig kb 1 óra volt...a stàc nagyon szendvedélyes volt, simogatott közbe, látszodott, hogy jól esik neki.

A gond, hogy van egy barátnője és egy kislánya...tegnap is mondta, hogy nagyon szereti a pici lányt.

Tény hogy sokat ivott amikor mondtam neki, hogy ezt holnapra elfelejtetted azt mondta biztos nem.

Szerintetek felkéne neki hoznom a témát, hogy ez mi volt?

2019. ápr. 7. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Hogyan tovább? Szerintem nézz felfele, aztán köpj egy nagyot.
2019. ápr. 7. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz egy ilyen sráctól?

Barátnője van,és gyereke..nem is értem a kérdésed...

2019. ápr. 7. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem én kezdeményeztem, nekem ez eszembe sem jutott addig...nem is történt több pont azért mert tudatában vagyok, hogy van családja.

Igaz tény hogy a lánnyal több mint 2 éve nem voltak együtt!

Azért kiváncsi lennék melyik pasi nem tekintve félre....

Én nem a folytatást gondoltam megbeszélni hanem ezt a helyzetet.

2019. ápr. 7. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Mit akarsz ezen beszélni?

Jó ideje nem volt a csajával, be volt ba.szva.... pont kapora jöttél...

Nem akarnék én erről semmit beszélni.

2019. ápr. 7. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Honnan tudod, hogy nem voltak együtt két évig? Talán ő mondta? A becsület mintapéldánya? 🤣

Milyen dumát nyomsz itt nekünk : "nem történt semmi több mert tudtam, hogy van családja 'm" mi ez a f#s blabla duma?? Ha gerinces nő vagyok, és látom, hogy egy részeg olyat akar csinálni, amit józanul nem, de ha akarná is józanul, akkor sem állnék le vele csókolózni, elhúznám a fejem, mert családja van! Nem leszek "bűntárs" az tuti!

Te meg egy kis olcsó rib#anc vagy!

2019. ápr. 7. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el, és elsősorban szégyelld magad. Amúgy nagyon naiv vagy.
2019. ápr. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!