Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kaland és minden megy tovább?
Sajnos igen, sajnos a legtöbb embernél minden megy tovább mintha misem történt volna....nagyon nagyon nagyon ritka ha akár szex után, vagy akár egy hosszabb több hónapnyi vagy évnyi szeretői viszony után elhagyják az eredeti párjukat....
tetszelegnek a tökéletes pár szerepében mindenhol és mindenki előtt....
4
Én nem hiszem, hogy az eddigi rossz kapcsolata hirtelen jóra fordult volna, csak mert rájött, hogy nem kellene megcsalni, érzelmeket mutatni valaki más felé. És persze ki sem derült az egész.
De mivel nem én vagyok a megcsaló fél, így ez csak feltételezés. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Olvastam egyszer, hogy egy szerető a legjobb kapcsolatot is képes tönkretenni, és a legrosszabbat is megjavítani.
Nálam a második történt. Rájöttem, hogy szeretem a párom, nem akarom elveszteni, és a másik se jobb, sőt. Innentől ezerrel tepertem, hogy a kapcsolatom jobb legyen.
Még évekig együtt voltunk. A poén, hogy ő csalt meg a végén. Megunta, hogy mindent megkap, kellett neki a kihívás, a vadászat izgalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!