Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland megbocsájtható?
A barátommal két éve járunk. A csoporttársaimmal elmentünk bulizni, egyébként én nagyon ritkán szoktam bulizni, akkor is szolidan. Most viszont többet ittunk a kelleténél és lefeküdtem mással. Utólag nagyon bánom, szörnyen érzem magam miatta. Azt se tudom, hogy egyáltakán elmondjam-e a barátomnak, mert nem akarom elveszíteni. És tudom, hogy nem kifogás, de józanon biztos nem csaltam volna meg.
20/l
Már megint takarózás a piával...Minek iszol, ha nem tudod a mértéket?
Lehetőségeid:
-ha elmondod, jó eséllyel szakít veled.
-ha nem mondod el és kiderül másképpen, akkor azért szakít veled.
Ha magamból indulok ki, akkor nálam ez szakító ok.Sosem tennék és nem tettem ilyet egyetlen párommal szemben sem.És főképpen nem kenem a piára az önkontrollom hiányát.
Emberfüggő. Te ismered, mennyi "fér bele" neki.
Én egyszeri megcsalást elnézek, többet nem. (Szerencsére nálunk X év alatt egyik félről sem volt.)
25N
Minek kell annyit inni, hogy azt se tudod, hogy mit csinálsz? Ez nálam nem mentség lenne, hanem súlyosbító körülmény. 1. Tudod, hogy nem bírod az italt, de nem tudsz rá nemet mondani. 2. Lefekszel mással.
Az ital meg nem tesz senkit olyan szinten öntudatlanná, hogy csak megtörténik. Oldja a gátlásokat, és ennyi. Vagyis dugtál volna a sráccal józanon is, csak nem pár perc után, hanem kicsit tovább kell fűznie az agyad.
"És tudom, hogy nem kifogás, de józanon biztos nem csaltam volna meg. "
Jól látod, nem kifogás. A pia csak feloldotta a gátlásaidat, nem lettél tőle más ember. Úgy látszik, te ilyen ember vagy, pia nélkül, józanon is simán megcsaltad volna, hisz a pia miatt nem leszel más ember. Kár erre fogni a dolgot. Mindenképpen mond el a barátodnak, hisz joga van tudni és dönteni, hogy ezek után veled szeretne-e maradni vagy sem. Joga van tudni milyen emberrel van együtt, ne éljen hazugságban. Egyébként nem Ő neked az igazi, ugyanis ha Ő lenne az, akkor félholtra is ihattad volna magadat, nem csaltad volna meg.
Ha úgy kettyintettek meg, hogy nem akartad, akkor megerőszakoltak... De hát azért nem lehetett akkora az a nemakarás.
Ha megbántad és soha nem teszed meg újra, akkor ne mondd el, mert csak te könnyebbülnél meg és a barátodnak fájdalmat okoznál. Tűrd a bűntudatot és próbáld jóvá tenni, teperj ezerrel és tedd boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!