Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookozás megbocsájtható?
Nem. Ezt még a biblia is tiltja.
Vajon a kutakodás és bizalmatlanság megbocsá(j)tható?
De az egy kamu facebook !
Neki van sajátja. De ez kamu volt hogy tudjon flörtölni
Honnan tudod, hogy kamu volt, és flörtre kellett? Nekem már volt olyan, hogy a barátnőm telója lemerült, ezért az enyémről lépett be...
Amíg nem tudod biztosan, hogy félre kacsintgat, addig ne gyanúsítgasd, mert tönkre vágod a kapcsolatod.
amit te tettél, az nem megbocsátható.
ha másvalakivel kezd, annak nyilván oka van.
beléd már nem szerelmes.
ne fojtsd meg, ha menni akar, ha más kell, neki, engedd el.
ez annyira visszataszító, h. kutatsz, ellenőrzöd.
"Egész nap itthol volt"
ITTHOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az meg hol van? :DDD Valahol a közeledben, de nem tudod mégsem, hogy hol? :DDD
Ha meg netalántán otthoNNNNNNN volt egész nap, akkor mi a szent lópikuláért vered magad ennyire?!
Én roppant monogám ember vagyok, de ha velem csinálná ezt a párom, amit te vele, garantáltan körbekefélném az összes helyes pasit a közelemben, hogy legyen okod a balhézásra.
Őszinte részvétem a párodnak...
Feltörni egy profilt, mások dolgaiban garázdálkodni pontosan ugyanolyan alacsony minőségű, mint titkolni valamit a kedvesünk előtt, de a kérdező nem erkölcsi tanácsért fordult hozzánk. Szóval a kérdésedre válaszolva valóban lehet olyan, hogy más lép be a telefonjáról, csakhogy ez esetben miért tagadná? Gondolkodjunk! Nyilvánvalóan úgy a legkönnyebb gyanúba keveredni, ha valamit vehemensen tagadunk! Ha nincs vaj a füle mögött, azonnal elmondja az egyszerű, igaz szituációt, amivel tisztázza magát. Még akkor is kisebb rizikója van az igazságnak, ha történetesen pont a csinos Rozinak adta kölcsön a telefonját, aki szexvideókat nézegetett rajta. A legrosszabb viszont megijedni és hülyének tettetve magunkat mindent letagadni.
Persze ritkán olyan szituk is adódhatnak, hogy pl. a születésnapi meglepetésedet készíti elő és ezért kell rejtegetnie valamit. Mindenesetre valóban nem tudhatod, hogy mi volt a titkolózás tárgya. Hogy az ő profilja volt-e és ha igen, akkor mire kellett neki, vagy ha nem az övé volt, akkor miért nem mondta meg, hogy kié és miért hívták be a telefonján. Azt tudod csak, hogy valamit rejtegetett.
Mit tehetsz? Az ilyen nyomozós játszmák helyett fontos lenne inkább tudatosan megvizsgálni magunkat meg a kapcsolatunkat, hogy vajon miért nem őszinte velünk a párunk, vajon jól érzi-e magát a velünk való kapcsolatában, mit érez, mit gondol erről. Beszélgethetnétek a jövőről, hogy mi hiányzik neked, mi hiányzik neki, mit tehetnétek, hogyan fejleszthetnétek az együttlétet. Neked is valószínűleg hiányzik valami, ha nem tiszteled, nézegeted a telefonját, feltörnéd a profilját. Fontos, hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat.
Esetleg kezdheted úgy, hogy ne haragudjon, hogy belenéztél a telefonjába és hogy azt feltételezted, hogy nem őszinte hozzád, de legalább rájöttél, hogy beszélnetek kellene. Legyél optimista, ha ki is derülne, hogy esetleg nem annyira jó a kapcsolatotok, mint gondoltad, tudatos odafigyeléssel simán meg lehet javítani. De ehhez kell önkritika és energiabefektetés mindkét oldalról, tehát Tőled is, ne ess abba a hibába, hogy "ha te így akkor én is így", mert az ilyen hozzáállásból csak állóháború lehet. Mondd el az érzéseid, hogy milyen fontos Ő neked és tök jó lenne még sok évig együtt.
Nem.
Mivel a fészbukozás nem bűn, nincs mit rajta megbocsájtani. Tehát nem is lehet megbocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!