Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félrelépett a párom! Elsösorba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépett a párom! Elsösorban férfiak velemenyet varom. Megbocsajthato?

Figyelt kérdés
25 evesek vagyunk,en vagyok a nö,5 eve vagyunk együtt jegyben jarunk.Parom mindig ugy gondolta sose lenne lenne kepes megcsalni,mert ö nem olyan,Megis megtörtent.oöyan ferfiak velemyenye erdekel akik hosszabb kapcsolatba 1 szer felreleptek,tenyleg megbantatok amit tettetek es a kapcsolat a parod meg fontosabb lett mert tenyleg tudtad h elveszitheted ha meg egy ilyen törtenik?ha a parod megbocsajtott neha vissza gondoltal a kalandra?v eszede jut neha h jo volt es lehet megegyszer megtenned?szeretem tudom hibazott megtudok neki idövel bocsajtani de nem tudom megeri e,attol felek megtörtenik meg.ti ha csaltatok hogy alltatok a kapcsolathoz?többször is megtettetek vagy soha meg a gondoltatat is elkergettetek,mit tegyek?ferfi fejjel mi lenne a helyes ha elfelejtenem es uj eletet kezdenek vag adjak egy eselyt es bizzak meg benne,kihasznalhatja?köszönöm
2016. márc. 16. 11:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés, hogy valóban szereted-e őt? Ha úgy érzed, hogy igen, akkor dobj egy privátot, és estefelé megírom a véleményemet.
2016. márc. 16. 11:18
 2/25 anonim ***** válasza:
45%

Bár nő vagyok, de nálam ott dőlne el a kérdés, hogy "csak" megbánta, vagy ez a tettein is érződik. Ahol egy harmadik be tud férkőzni, ott valami gond van a kapcsolattal, és ezt a részét kell megjavítani, több időt, energiát fordítani egymásra. Szóval a megcsalónak bizony egy kicsit "tepernie" kell.

Láttam már ilyet is, olyat is. Ahol a megcsaló megnyugodott, hogy nincs következmény, és belekényelmesedett a kapcsolatba, ott nem lett jó vége.

Ahol azonban mindkét fél tudatosan elkezdett dolgozni a kapcsolatuk fellendítésén és megjavításán, ott még jót is tett a kis intermezzo a kapcsolatnak hosszú távon.

2016. márc. 16. 11:24
 3/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A megcsalás, az mindig Pandora szelencéje marad. Mivel az ami utána marad többet számít mint maga a tett.

Hiába van olyan, hogy túllép rajta az ember. Soha nem fog igazán túllenni rajta. Mint egy rossz szájíz, mint egy árnyék megmarad a kapcsolatban. Nem lehet kitörölni.

Én úgy nőttem fel, hogy az életem tele volt ilyen példákkal. Aztán a konfliktus kezelés is számos lehet. Van aki nem vesz róla tudomást. Van aki azzal hitegeti magát, hogy csak egyszer volt és nem számít. Van aki kiállt az elvei mellett és bontotta a kapcsolatot.

Én azt mondom, hogy amíg fiatal vagy és nem köt hozzá véglegesen semmi (gyerek, ház) addig kár a fejed a homokba dugni és reménykedni egy szép verőfényes jövőben. Míg fiatal az ember és nem fásult bele az életbe úgy érzi, mindenre van ereje és mindent elvisel. De mikor megöregszel, akkor minden elő fog jönni, és talán akkor érzed igazán azt, hogy ennél jobbat érdemeltél.

A hűség az mindig döntés kérdése. Nem létezik sírig tartó nagy szerelem, de olyan létezik, hogy a páromat tisztelem és szeretem annyira, hogy nem árulom el a bizalmát. És sokkal jobb egy olyan kapcsolatban megöregedni ahol tudod, kölcsönös volt a bizalom a szeretet.

2016. márc. 16. 11:25
 4/25 anonim ***** válasza:
87%

A megcsalás is egy felé hazugság.

Amelyik kutya egyszer mar, az fog máskor is.

Ezen elmélkedj el, mert most csak takargatod a dolgot, mert Te jobban félsz mint ő.

2016. márc. 16. 11:38
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
2016. márc. 16. 11:56
 6/25 TatyóKirály ***** válasza:
100%

A megcsalás soha nem bocsátható meg. Soha, kivétel nélkül. Túl lépni lehet persze rajta.

25 évesen, 5 éves kapcsolattal a háta mögött meg nem is érdemes. Ha 10-15 éve együtt lennétek, és lenne 30 éves, akkor azt mondom, hogy van, aki elgyengül, kapuzárási pánik meg satöbbi, kicsit belefásult a kapcsolatba. De 25 évesen 5 évvel a háta mögött maximum az lehet a magyarázat, hogy nem élte ki magát. Ezt te vagy elnézed akkor neki, hogy ő még ezt-azt kipróbálna, esetleg segítesz neki benne. Én férfi fejjel nem adnék több esélyt.

2016. márc. 16. 12:01
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy máskor is meg fog, és az is, hogy nem ez volt az első, csak nem tudsz róla.
2016. márc. 16. 12:01
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsal az egyenlő azzal hogy nem tisztel és nem is szeret. Főleg ha azt mondta előtte hogy sosem tudna megcsalni. Én azt mondom hagyd mert ha egyszer megteszi máskor is meg fogja tenni.

Ha 5 évnyi kapcsolat után nem tisztel téged a párod akkor szerinted mikor fog?

2016. márc. 16. 12:05
 9/25 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és leírom a személyes tapasztalatom.

A párom szó szerint nem csalt meg, csak neten irogatott két csajjal, szexuális tartalommal. Nekem ez kb. ugyanaz mintha megtette volna, mert amúgy is elég féltékeny típus vagyok. Amikor kiderült mondtam neki, hogy nagyon szeretem, de ezt nem fogom tudni neki megbocsátani... egész éjjel beszélgettünk, aztán itt aludt nálam. Mikor felkeltünk mondta, hogy ő be szeretné bizonyítani, hogy fontos vagyok neki és hülyeség volt, amit csinált, és utána döntsek véglegesen. Úgy alakult, hogy utána pont volt egy programunk balcsin haverokkal és elmentünk... sosem volt még olyan figyelmes velem, mint akkor... éjjel lehívott a partra sétálni és azt mondta, hogy hülyeséget csinált és nagyon bánja, és senki nem ér annyit, hogy engem kockára tegyen, nálam úgyse találna jobbat. Azóta is így viselkedik, figyelmes, kedves, megbízható. Eltelt 1 év... megbocsátottam neki, de a bizalom akkor sem 100%os, nem tudom, hogy lesz-e valaha, de szeretjük egymást és megoldjuk...

2016. márc. 16. 12:37
 10/25 Bence_ ***** válasza:
27%

Félrelépés a rossz kapcsolat tünete.

Érzi, hogy rossz, talán te is érzed de ő lépett előbb.

Jó kapcsolatban benne fog maradni de ameddig ilyen a kapcsolat újra és újra ki fog belőle lépni.

2016. márc. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!