Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félrelépett a párom! Elsösorba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépett a párom! Elsösorban férfiak velemenyet varom. Megbocsajthato?

Figyelt kérdés
25 evesek vagyunk,en vagyok a nö,5 eve vagyunk együtt jegyben jarunk.Parom mindig ugy gondolta sose lenne lenne kepes megcsalni,mert ö nem olyan,Megis megtörtent.oöyan ferfiak velemyenye erdekel akik hosszabb kapcsolatba 1 szer felreleptek,tenyleg megbantatok amit tettetek es a kapcsolat a parod meg fontosabb lett mert tenyleg tudtad h elveszitheted ha meg egy ilyen törtenik?ha a parod megbocsajtott neha vissza gondoltal a kalandra?v eszede jut neha h jo volt es lehet megegyszer megtenned?szeretem tudom hibazott megtudok neki idövel bocsajtani de nem tudom megeri e,attol felek megtörtenik meg.ti ha csaltatok hogy alltatok a kapcsolathoz?többször is megtettetek vagy soha meg a gondoltatat is elkergettetek,mit tegyek?ferfi fejjel mi lenne a helyes ha elfelejtenem es uj eletet kezdenek vag adjak egy eselyt es bizzak meg benne,kihasznalhatja?köszönöm
2016. márc. 16. 11:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#18: "A nyitott házasságba nem menne bele, és én sem engedném, hogy más hozzáérjen."

Jó nagy tuja vagy. Mellőlem már repültél volna.

A nejed sem normális, hogy ennyinek tartja magát.

Vagy csak inkább álmodozol, és már éppen a konyhát mosod fel :)

2016. márc. 16. 17:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

18-as megírta a tutit,csak egy valamit kihagyott.

Egy idő után a nők az ilyen férfiakban már nem látnak semmi tiszteletreméltót,és ez nagyon fontos.Ha nem tisztelem mint embert,és férfit akkor veszett fejsze nyele.És a tisztelet nem egyenlő a pénzzel.Nagyon nem!

Az én férjem is ekkora alfa hím volt,és már nem tudom hol,mikor,meg hanyadik megcsalás után,de bekattant valami az agyamban,hogy "ez egy sz.rházi" és irigyeltem minden nőt a melós,minimálbéres férje miatt aki szereti,míg mi a wellnessben is azon veszekedtünk,hogy mit stíröli a pultos csajt a bárban.Mert egy szép kis ékszer elfeledtet,de csak egy darabig.

És utána rájöttem,hogy nem erre vágyom,hanem arra hogy valaki "csak úgy" szeressen.És félreraktam az évek alatt felvett cinizmusomat ("minden férfi olyan,aki nem hiszi az naiv") és akkor jött A férfi.És én leléptem....Nem volt se lakás,akkor éppen munka se,csak egy 5 éves gyerek,meg egy ígéret.Őt vittem egyedül magammal.

Semmi nem volt csak egy ígéret,hogy őszintén szeretni fog,és ez elég is volt,sőt több is mint amit az a "házasság" nyújtani tudott.

Ma már 3 éves házasok vagyunk,van egy közös gyerkőc is.Boldog vagyok.Az ex meg hülyíti tovább a nőket,de tök boldogtalan.Szerencsére még egy olyan buta tyúkot azért nem talált mint amilyen én voltam.

2016. márc. 16. 22:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nőként írok, de a megcsalás egy végleges törés a kapcsolatban.

Soha a büdös életben nem fogsz benne megbízni már. Ha késik a munkából csak 10 percet a közlekedés miatt, az lesz az első gondolatod, hogy megint megcsal. Ha csak úgy, ünnep, szülinap, nőnap stb nélkül vesz neked virágot, vagy valami mással kedveskedik, az lesz az első gondolatod, hogy biztos megcsalt megint, és bűntudata van.

Mindig mindenről eszedbe fog jutni. Ezért nem megbocsátható ez. És amíg ott van a fejedben, az emlékeidben, addig szúrni fog. Biztos így akarsz élni egész életedben? Még fiatal vagy, elválnotok sem kell. Ha a helyedben lennék, el sem gondolkodnék rajta, már rég kidobtam volna.

2016. márc. 17. 18:55
 24/25 anonim ***** válasza:

18

1 olyan eset van, amikor a feleség elnézi azt amit te csinálsz a tieddel. Amikor ő is orrba szájba félrekefél:)

2016. márc. 17. 19:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
NE ALACSONYODJ LE!!! NE BOCSASS MEG!! GONDOLJ BELE.... MASSAL SZEXELT!!! AZ UTOLSO LEGYEN AZ ELETEDBE AMIT MEGTESZEL!!! SOHA NEM LESZEL BOLDOG!! Ne feledd, ezt a dontest CSAK EGYSZER kell meghoznod, es egy UJ KAPU nyilik majd meg ELOTTED, ahol Boldog leszel!!
2016. márc. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!