Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépett a párom! Elsösorban férfiak velemenyet varom. Megbocsajthato?
Aki egyszer megcsalt és megbocsátasz neki,újra meg fogja tenni!Csak az meri megcsalni a másikat,aki fölényben érzi magát,úgy érzi megteheti..
Hülye leszel ha megbocsátasz neki!!!
#12: Nekem nem kéne 10 évvel idősebb pasi.
Ő még nem is élt? A kérdező sem, hiszen egyidősek. De amúgy is nagy marhaság ez.
Névtelenül leírom neked, hogy hogy működünk mi férfiak. Legalább is az ilyenek, mint mi.
Első lépésként kell egy NŐ, aki közelít a tökéleteshez, tehát szép, aranyos, jól főz, istennő az ágyban: aki méltó párunk és társunk lesz egy életen át.
Ha ez megvan, akkor jól meg kell bolondítani. Udvarlás, virágok, ékszerek, és jó szex.
És lehazudjuk a csillagot az égről. Örök hűség, soha senkit csak téged, satöbbi. A nőknek a szép szavak kellenek, meg a nagy romantikus tettek, és akkor minden egyenesben van.
Jó esetben előbb van esküvő, aztán az első lebukás, de a lánykérést sem árt hamar megejteni, hogy a nő érezze, hogy össze vagytok kötve, nem akarod elengedni.
DE a legtutibb, ha szül egy gyereket. Onnantól jól megfogtuk.
És itt kezdődik a jó világ.
Elmegyünk sörözni a haverokkal, vagy horgászni, szóval amolyan pasis programokat csapunk. Ami valójában nem más, mint a kolléganők meg a hölgyismerősök fűzése, jobb esetben döngetése egy haver lakásán.
És ezek a nők tényleg nem jelentenek semmit, és a feleségem szeretem, de nekem ő sosem lesz elég.
A nyitott házasságba nem menne bele, és én sem engedném, hogy más hozzáérjen. Önző dolog, de nem érdekel, én így vagyok boldog.
Egy-egy lebukás után kicsit teperni kell, hazudozni, kis wellness hétvége, egy kis gyertyafényes vacsora, nyalás minden éjjel, és a végén újra egyenesben lesz minden.
Ő se akar válni, nem akar elveszíteni egy ilyen pompás alfahímet, és nekem is így kényelmes.
Persze hogy a nőknek előadom, hogy a házasságom romokban, évek óta nem volt szex, kiabál velem, pocsékul főz. Szokásos hazugságok. A csajok meg tepernek az ágyban, hogy hátha átszeretek beléjük. Egyszerűen bármit bevállalnak, el se hiszitek. Kajával várnak és nyaliznak.
Aztán persze pofára esnek.
Időnként jön a hiszti, borítják a bilit, és lebuktatnak, de bevált taktikám van.
Hát tesó, te nem férfi vagy hanem egy szégyen. Csak, nehogy nagyot csattanj, mikor elviszi valaki az asszonyt.
Volt pár olyan nővel dolgom, akinek a férje olyan volt, mint te. A mostani barátnőm is egy ilyen kapcsolatból van. A pasija, aki meg 3 nőt tartott mellette, most kapar két kézzel utána, meg könyörög neki. A barátoknak azt mondja, hogy ő rakta ki, és a ha térden állva könyörögne, akkor se fogadná vissza, a férfi ego, közben meg napjában nem tudom hány üzenetet ír, meg sajnáltatja magát.
Előbb-utóbb így fogsz járni, vagy már valaki döngeti az asszonyt csak nem tudsz róla.
A legkönnyebb azokat a nőket elcsábítani, akik rossz párkapcsolatban élnek. Akiket meg csaltak is meg... annak elég pár kedves szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!