Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félrelépett a párom! Elsösorba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépett a párom! Elsösorban férfiak velemenyet varom. Megbocsajthato?

Figyelt kérdés
25 evesek vagyunk,en vagyok a nö,5 eve vagyunk együtt jegyben jarunk.Parom mindig ugy gondolta sose lenne lenne kepes megcsalni,mert ö nem olyan,Megis megtörtent.oöyan ferfiak velemyenye erdekel akik hosszabb kapcsolatba 1 szer felreleptek,tenyleg megbantatok amit tettetek es a kapcsolat a parod meg fontosabb lett mert tenyleg tudtad h elveszitheted ha meg egy ilyen törtenik?ha a parod megbocsajtott neha vissza gondoltal a kalandra?v eszede jut neha h jo volt es lehet megegyszer megtenned?szeretem tudom hibazott megtudok neki idövel bocsajtani de nem tudom megeri e,attol felek megtörtenik meg.ti ha csaltatok hogy alltatok a kapcsolathoz?többször is megtettetek vagy soha meg a gondoltatat is elkergettetek,mit tegyek?ferfi fejjel mi lenne a helyes ha elfelejtenem es uj eletet kezdenek vag adjak egy eselyt es bizzak meg benne,kihasznalhatja?köszönöm
2016. márc. 16. 11:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Aki egyszer megcsalt és megbocsátasz neki,újra meg fogja tenni!Csak az meri megcsalni a másikat,aki fölényben érzi magát,úgy érzi megteheti..

Hülye leszel ha megbocsátasz neki!!!

2016. márc. 16. 12:51
 12/25 anonim ***** válasza:
Férfi fejjel már az is probléma hogy egyidősek vagytok. 5-10 év kell a pasi javára. Ő még nem is élt. Ha megbocsájtod neki, úgyis megcsal. Mihamarabb kezdj új életet!
2016. márc. 16. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
A 9-es meg leírja a marhaságát, miközben köze nincs az ő történetének ehhez...
2016. márc. 16. 13:16
 14/25 anonim ***** válasza:

#12: Nekem nem kéne 10 évvel idősebb pasi.

Ő még nem is élt? A kérdező sem, hiszen egyidősek. De amúgy is nagy marhaság ez.

2016. márc. 16. 13:23
 15/25 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, keress mást!
2016. márc. 16. 13:35
 16/25 anonim ***** válasza:
#13-as miert ne lenne koze a 9esnek? Atveres, bizalom, megbocsaltas temakorok! naluk a pasi eszhez tert es jovatette! egy pelda arra h vannak meg olyan pasik akik vallaljak a felelosseget
2016. márc. 16. 13:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrj össze egy papírt - ez a bizalom - majd próbáld meg visszaállítani eredeti formába. Nem igazán sikerül.
2016. márc. 16. 14:06
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

Névtelenül leírom neked, hogy hogy működünk mi férfiak. Legalább is az ilyenek, mint mi.

Első lépésként kell egy NŐ, aki közelít a tökéleteshez, tehát szép, aranyos, jól főz, istennő az ágyban: aki méltó párunk és társunk lesz egy életen át.

Ha ez megvan, akkor jól meg kell bolondítani. Udvarlás, virágok, ékszerek, és jó szex.

És lehazudjuk a csillagot az égről. Örök hűség, soha senkit csak téged, satöbbi. A nőknek a szép szavak kellenek, meg a nagy romantikus tettek, és akkor minden egyenesben van.

Jó esetben előbb van esküvő, aztán az első lebukás, de a lánykérést sem árt hamar megejteni, hogy a nő érezze, hogy össze vagytok kötve, nem akarod elengedni.

DE a legtutibb, ha szül egy gyereket. Onnantól jól megfogtuk.

És itt kezdődik a jó világ.

Elmegyünk sörözni a haverokkal, vagy horgászni, szóval amolyan pasis programokat csapunk. Ami valójában nem más, mint a kolléganők meg a hölgyismerősök fűzése, jobb esetben döngetése egy haver lakásán.

És ezek a nők tényleg nem jelentenek semmit, és a feleségem szeretem, de nekem ő sosem lesz elég.

A nyitott házasságba nem menne bele, és én sem engedném, hogy más hozzáérjen. Önző dolog, de nem érdekel, én így vagyok boldog.

Egy-egy lebukás után kicsit teperni kell, hazudozni, kis wellness hétvége, egy kis gyertyafényes vacsora, nyalás minden éjjel, és a végén újra egyenesben lesz minden.

Ő se akar válni, nem akar elveszíteni egy ilyen pompás alfahímet, és nekem is így kényelmes.

Persze hogy a nőknek előadom, hogy a házasságom romokban, évek óta nem volt szex, kiabál velem, pocsékul főz. Szokásos hazugságok. A csajok meg tepernek az ágyban, hogy hátha átszeretek beléjük. Egyszerűen bármit bevállalnak, el se hiszitek. Kajával várnak és nyaliznak.

Aztán persze pofára esnek.

Időnként jön a hiszti, borítják a bilit, és lebuktatnak, de bevált taktikám van.

2016. márc. 16. 15:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát tesó, te nem férfi vagy hanem egy szégyen. Csak, nehogy nagyot csattanj, mikor elviszi valaki az asszonyt.

Volt pár olyan nővel dolgom, akinek a férje olyan volt, mint te. A mostani barátnőm is egy ilyen kapcsolatból van. A pasija, aki meg 3 nőt tartott mellette, most kapar két kézzel utána, meg könyörög neki. A barátoknak azt mondja, hogy ő rakta ki, és a ha térden állva könyörögne, akkor se fogadná vissza, a férfi ego, közben meg napjában nem tudom hány üzenetet ír, meg sajnáltatja magát.

Előbb-utóbb így fogsz járni, vagy már valaki döngeti az asszonyt csak nem tudsz róla.

A legkönnyebb azokat a nőket elcsábítani, akik rossz párkapcsolatban élnek. Akiket meg csaltak is meg... annak elég pár kedves szó. :D

2016. márc. 16. 16:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Hiába teszel fel ennyi kérdést én nem a barátod vagyok és fogalmam sincs ,h hogy látja. Azt el tudom mondani ,h én hogy látom a dolgokat de azzal te nem leszel előrébb. Egy második esélyt szerintem mindenki megérdemel ha mindent megtesz azért ,h a bizalmad helyreállítsa. Ha megint megtörténik akkor kuka de ez mondom én vagyok!
2016. márc. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!