Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a férjeteknek, ha az 1 alkalommal félrelépett egy fiatal, meleg sráccal?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 11:54
1/27 anonim válasza:
Az ókóri Rómában megengedett volt. Esetleg még Japóknál manapság.
3/27 anonim válasza:
nem.
mert ha már benne van a hajlam akkor (mármint a melegedésre való hajlam) a jövőben is meg fogja tenni számtalanszor.
egyébként pedig ezt magadban kell eldönteni, hogy hajlandó vagy e elviselni azt, hogy a férjed nem csak arra vágyik ami a lában között van, hanem szeretne a szájában néha a punci izén kívül mást is érezni.
ha neked ez belefér, akkor semmi gond.
4/27 anonim válasza:
Kizárt,ha köcsög,akkor menjen ahova akar,én hozzá nem bírnék érni többet.
5/27 anonim válasza:
A megcsalást elve nem tudom megbocsájtani, és édesmindegy, hogy kivel és hányszor.
6/27 anonim válasza:
Nyitott a kapcsolatunk, szinte bármit elnézünk egynásnak, de a faszival csinálná, többet szóba se állnék vele.
7/27 anonim válasza:
Úristen ugye te nem az vagy aki ki ment külföldre és a palijának már minden baja volt dughatnékja volt és végül megdugott 'véletlenül' egy homárt?! BETEG emberek vannak!
8/27 anonim válasza:
Csatlakozom az egyik korább hozzászólóhoz, mindegy, hogy fiúval, lánnyal, kismókussal csinálta, semmilyen félrelépést nem tudnék megbocsátani. Egyébként meg ha férfira vágyik, legyen szíves ezt normális keretek között közölni velem és elválni, nem a hátam mögött sunnyogni.
10/27 anonim válasza:
Nem! Kizárt, az is hogy hozzá érnék ezek után!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!